Birini Sevmemeyi Nasıl Başarabilirim?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Allah başka dert vermesin diyecekseniz muhtemelen ama bu benim için bir dert.Üniversite öğrencisiyim ve uzattığım için her sınıftan ders alıyorum.Ve okulu bitirme aşamasına gelmek üzereyim.Derste bir çocukla sohbet ettik ve içim bir hoş oldu çocuğu görmeyeyim diyorum ama bugün de karşılaştık ortak dersimiz bir tane.Bu çocuğu görmemek için ikinci öğretimlerle derse girsem hoca çakışan dersin yok diyecek.Görmeyeyim desem o değil çocuk sürekli sohbet ediyor.Şıpsevdiyim desem burda yıllarım geçti hiçbir erkekle ilgilenmedim

20 yaslarinda, gencecik, hormonlari tavan yapmis bir kadinsiniz. Bu olmasa baskasi olacak. Ya da duygularinizi bastira bastira mutsuz olacaksiniz. Kendinizi heyecandan korumaya calismak yerine hem calisip hem keyif almanin dengesini kurmayi ogrenmeniz lazim.

Bakımsız ol o sana ilgi göstermez o zaman seninde çabalamana gerek kalmaz :)
Maalesef sürekli aklıma geliyor bende kötü notlarımı atılma ihtimalimi düşünüyorum mezun olanları düşünüyorum o da bir gerimde oturuyor hep derste

20 yaslarinda, gencecik, hormonlari tavan yapmis bir kadinsiniz. Bu olmasa baskasi olacak. Ya da duygularinizi bastira bastira mutsuz olacaksiniz. Kendinizi heyecandan korumaya calismak yerine hem calisip hem keyif almanin dengesini kurmayi ogrenmeniz lazim.
Teşekkür ederim zaman hayırlısını gösterir inşallah.

Back
X