Kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Aktivite bol olmalı ki beyin başka şeylerle de dolsun düşündüğünüz şeyler daha küçük gelmeye başlasınİnsanlar konusunda gerçekten çok seçiciyim kolay kolay da samimiyet kurmam çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum. Doğruda. İnsanlar sözde beni sevenler bile Bi bağ kurduğum herkes bazen uslupsuzca bazen alelade kırıp geçiyorlar beni. Dilim sivridir ve sevgim de nefrwtimde davranışına yansır bir şekilde incitiyorum. Gel gör ki ben daha çok üzülüyorum uyuyamıyorum. Neden böyle. Bu yanımı aşamıyorum, tavsiyeniz var mı aceba
Teşekkür ederim güzel Bi fikirKendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Aktivite bol olmalı ki beyin başka şeylerle de dolsun düşündüğünüz şeyler daha küçük gelmeye başlasın
Öncelikle bu cümlenizi iptal ederek işe başlayabilirsiniz. Cümleyi tekrar söyleyin ve bu cümlemi iptal ediyorum. Benim kalbim her olaya karşı gayet güçlüdür. Şeklinde olumlamalar yapın. YouTube da binlerce yönlendirmeli meditasyon var. Seçin ve düzenli uygulayın.çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum.
Youtube Tülay kök öneririm izleyin :)İnsanlar konusunda gerçekten çok seçiciyim kolay kolay da samimiyet kurmam çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum. Doğruda. İnsanlar sözde beni sevenler bile Bi bağ kurduğum herkes bazen uslupsuzca bazen alelade kırıp geçiyorlar beni. Dilim sivridir ve sevgim de nefrwtimde davranışına yansır bir şekilde incitiyorum. Gel gör ki ben daha çok üzülüyorum uyuyamıyorum. Neden böyle. Bu yanımı aşamıyorum, tavsiyeniz var mı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?