Birini üzünce daha çok üzülüyorum haklı bile olsam

Safderun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
2
2
1
24
İnsanlar konusunda gerçekten çok seçiciyim kolay kolay da samimiyet kurmam çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum. Doğruda. İnsanlar sözde beni sevenler bile Bi bağ kurduğum herkes bazen uslupsuzca bazen alelade kırıp geçiyorlar beni. Dilim sivridir ve sevgim de nefrwtimde davranışına yansır bir şekilde incitiyorum. Gel gör ki ben daha çok üzülüyorum uyuyamıyorum. Neden böyle. Bu yanımı aşamıyorum, tavsiyeniz var mı aceba

İnsanlar konusunda gerçekten çok seçiciyim kolay kolay da samimiyet kurmam çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum. Doğruda. İnsanlar sözde beni sevenler bile Bi bağ kurduğum herkes bazen uslupsuzca bazen alelade kırıp geçiyorlar beni. Dilim sivridir ve sevgim de nefrwtimde davranışına yansır bir şekilde incitiyorum. Gel gör ki ben daha çok üzülüyorum uyuyamıyorum. Neden böyle. Bu yanımı aşamıyorum, tavsiyeniz var mı aceba
Kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Aktivite bol olmalı ki beyin başka şeylerle de dolsun düşündüğünüz şeyler daha küçük gelmeye başlasın

çünkü kalbim camdan gibi o kadar kırılgan ki bu duvarlar olmasa kendimi koruyamayacağımı biliyorum.
Öncelikle bu cümlenizi iptal ederek işe başlayabilirsiniz. Cümleyi tekrar söyleyin ve bu cümlemi iptal ediyorum. Benim kalbim her olaya karşı gayet güçlüdür. Şeklinde olumlamalar yapın. YouTube da binlerce yönlendirmeli meditasyon var. Seçin ve düzenli uygulayın.

Düşüncemize çok olan ne ise onu yaşarız. İhanet düşünürsek onu yaşarız, mutluluk düşünürsek onu hayatmıza alırız. Her şey bizde bitiyor ve bu düşünce kalıplarını yıkmadıkça hep benzer olayları kendimize çekeriz.

Youtube Tülay kök öneririm izleyin :)

Back
X