Birinin boşanmasında şahit olmak

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
Mahkemede şahit olmak (kişi hakli olarak boşanıyorsa) vebal olur mu ? Ben biri icin sahit olmak istiyorum yakindan sahidim yasadiklarina aldatma manipülasyon ilgisizlik ne ararsan var ama annem esim falan boşver çoluğu cocugu var olma sahit vebal alırsın cocuklar babalarından ayrılmasın yazık bosanacaklarsa bile senin sahitliginle olmasın kendileri anlassin diyor. Kişi "esim benden ayrilmasin cocuklarimdan ayrilmayayim uslu durayim" diye düsünmeyip istedigini yapan birinin vebali beni ilgilendirmez öyle degil mi ama ?

Yanlışa sessiz kalmak da bir vebaldir. Bildiklerinizi saklayarak çocukların sağlıksız bir ortamda büyümesine katkıda bulunmuş olursunuz, bu da vicdana sığar mı bilmem. Şahitlik kimseyi boşanmaya zorlamaz, zaten ayrılığa sebep olan şey, yapılan yanlışlardır. Siz sadece gördüğünüz gerçeği dile getireceksiniz.

Of yine mutsuz evlilik yine çocuklar babalarından ayrılmasın vakası DELİRİRSİN sanki çocuklar şu anda çok mutluymuş gibi... Sen olsan da olmasan da zaten boşanacaklar sen sadece süreci hızlandırırsın ve gerçekten bir şeylere ŞAHİT isen kadın için çok iyi olur.

Şahit olmazsanız kadının vebaline girmiş olursunuz. Ama kadın sizin şahit olmanızı istiyorsa bu işe girin kendi kafanıza göre ben şahit olurum demeyin. Sonuçta yalan şahitlik değil neden vebal olsun?
Kadın rica etti ben de evet dedim cünkü yasadiklarina sahidim göz göre göre arkamı dönemezdim

Benden baska kimse bu kadar ic yüzüne hakim değil olayların.Ben de buna sinir oluyorum cocuklar sanki ömür boyu babasiz kalacaklar gibi düsünce yapisi

Eğer sıkıntıli ise evlilikleri zaten çekişmeli anlaşmalı delilli ispatli bosanirlar.siz kendinize aksiyon almayın.adam sen sebeb oldun diye size ailenize sarar düşman beller.
Bırakın kendisi çözsün arkadasinizin

Ne alakası var ya kadını evliliğe mahkum edip yaşadıklarına çektiklerine sessiz kalmak esas vebal olmayacak mı?

“haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.”

arkadaşınızın iyiliği için yapacaksınız üstelik bunu. asıl yapmazsanız o çoluk çocuğun vebaline girersiniz.

Ispatlari falan bana atiyor telefonunda tutmuyor esi farkeder yok eder vs diye

Sen tanıklık yaptığın olayları anlatacaksın yalan söylemeyeceksin. Burada çocukların vebaline babaları giriyor zaten. Ailesini seven insan eşini aldatmaz ve çocuklarına ilgili davranır. Kadın bunlar olmasa zaten boşanmazdı. Böyle bir evin içinde büyüyen çocukların psikolojisi iyi olmaz. Kötü bir evliliği sürdürmek çocuklara daha fazla zarar veriyor.

Ispatlari falan bana atiyor telefonunda tutmuyor esi farkeder yok eder vs diye
Tamam sizde dava acilrsa geri yollarsanız dosyaya koyar olur biter.siz çok dahil olmayın.adam manyak çıkar sen benim yuvamı dağıttın sebeb oldun der gelir eşinizin sizin hayatınıza çöker.siz cebbellesirken arkadaşınız yeni bir hayat kurar.
Ben eşimle kavga ettiğimde bosanacam dedim ailenden hiçbir karismadii.siz iyi olursunuz biz kötü.ne karar verirsen de destekleriz dedi.gercektende hallettik
Siz mudahil olmayın derim

baska sahıt var mı? senın yuzunden kadının ıspat edemeyeceklerı konusunda bır vebal almmıs olmuyor musun acaba? . vebal falan degıl bu . aılen demek ki kocan aldatsa sana aman cocuklar babasız buyumesin dıyecek demek ki.. bunun affı ızahı ya da ıkıncı sansı falan olmaz. bi zulmu gorup susarsan asıl vebalını alırsın....

Adam her haltı yerken iyi, utanmıyor, çekinmiyor; siz onun yaptıklarını söyleyince vauvv.
Kadın aldatsa adamın hangi arkadaşı vebal almayı düşünecekti acaba.

Yalan söylemiyorsunuz, iftira atmıyorsunuz, gül gibi yuvayı dağıtmıyorsunuz. Arkadaşınız boşanmaya karar vermiş, davayı açmış/açıyor. Sizin dışınızda gelişmiş zaten ayrılmaları. Bildiklerinizi söylemeniz vebal falan değil, bilakis haklıya hakkını teslim etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…