Birinin boşanmasında şahit olmak

Konuda vebal altına girecek son kişi bile değilsiniz, ortada zaten boşanmaya karar vermiş iki insan var, siz sadece gördüklerinizi bildiklerinizi anlatacaksınız bu kadar, rahatlayın ve destek olun bence.

Çocuklar o evde travmali büyüyünce vebal olmayacak mı peki? Annelerinin sürekli aldatilmasina şahit olunca kendileri ikili ilişkilerini nasıl kuracak? Güven sorunları küçücük zamanda oluşacak

vebal kısmı beni ilgilendirmiyor ama avukatı sizi şaghit olarak yazdı iseniz sakın vazgeçeyim demeyin. sizin yerinize bir başka şahit bildirilemiyor mahkemeye ve iki şahidinden birini kaybettiği için davasında çok dezavantajlı duruma düşebilir.

Adam karisina cocuguna siddet uyguluyor kotu davraniyorsa bunun vebalini de almis olmuyor musunuz?

Daha davayi acmadi önce sordu bana ben de evet olurum dedim vazgecmeyi düsünmüyorum

Adam karisina cocuguna siddet uyguluyor kotu davraniyorsa bunun vebalini de almis olmuyor musunuz?
Aynen öyle vazgecersem öyle olur yarin bir gün daha büyük bir sey olsa arkadadima cocuklara zarar gelse keske sahit olsaydim yollari ayrilsaydi demeyecegim ne malum

Siz şahit olmazsanız kimse olmazsa kadın mahkemede durumunu nasıl ispatlayacak?Kötülüklere sessiz kalındığı için kötüler coştu

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye birşeyde var, yalancı şahitlik yapmak çok günah, ama durumda siz doğru olanı yapicaksiniz vebal altında kalacağınızı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…