Ayrılık teklifinizi kabul ettiğinde mi ayrılacaksınız?Merhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
Merhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
Merhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
kabul etmiyormuş :)Ayrıl gitsin teşhisi meşhisi ne yapıcaksın???
Ayrılmak teklif edilmez. Net bir duruş sergilersin ve ilişkiyi bitirirsin. O yüzden teklif ettim bırakmıyor şeylerini geçmelisin.Merhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
Narsist degil.Merhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
Yani narsist olmasa bile böyle biriyle insan niye sevgili olur ki ? Ayrılmayı teklif etmek ne bitti bb de geçMerhaba… 2 yıllık bir ilişkim var. Bir süredir bir barışık bir küs ilerliyor. Davranışları kafamı karıştırıyor. Örneğin aradığında telefonu açmazsam ve geç geri dönüş yaparsam o gün telefonunu açmıyor. Kilomla dalga geçiyor. Tartıştığımızda hep sessiz kalıyor, konuşamıyoruz. Hatalı olduğunu söylediğimde ne kendini savunuyor ne bir açıklama yapıyor. Ortadan kayboluyor ya da Konuşmayı reddediyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyor. Sürekli ben ararsam konuşuyoruz. İlgi alaka yok. Birkaç kere ayrılmayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Böyle de hayatımda var desem yok, yok desem var. Kafam çok karışık. Erkek arkadaşım bir narsist olabilir mi? Nasıl anlayacağım.
Bana cevap yazdıktan sonra jeton düştü bahanesi olacak işte adam narsist ondan böyle davranıyor olacak bu davranışlarını kendi içinde aklayacakAyrılmak istiyorsanız ayrılırsınız. Teklif ediyorum kabul etmiyor ne demek?
Ayrıca narsist olsa bile neyi değiştirecek? Bu teşhis koyma çabası cok manasız.
Ayrılmaniz gerek böyle birinden çokta birlikte gibi durmuyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?