Birinin ölümünü dilemek

Kötü birinin ölümünü istemek sizinde kötü olduğunuzu mu gösterir?hiç böyle bişey dilediniz oldu mu yada bu hissi yaşadınız mı benim böyle biri var bazen diyorum bırak Allahından bulsun bazen diyorum ölsün kurtulayım
Ben korkarim bundan. Doner dolasir sizi bulur veya sevdiklerinizden birini bulur. Her zaman Allaha havale ederim.

Kötü birinin ölümünü istemek sizinde kötü olduğunuzu mu gösterir?hiç böyle bişey dilediniz oldu mu yada bu hissi yaşadınız mı benim böyle biri var bazen diyorum bırak Allahından bulsun bazen diyorum ölsün kurtulayım
Bence gösterir çünkü ne olursa olsun karşıdaki bir can ama insan işte bazen sabrı taşabilir sen bunu düşecek kadar ince düşünen biriysen kötü değilsin

Zamanında hayatımda olan ya da hala hayatımda olan hiç kimse için böyle bir şey dilemedim.

Ama haberlerde tecavüzcüleri, çocuk ve eş katillerini, hayvana eziyet edip onları öldürenleri gördükçe hiç çekinmeden: Tüm hücrelerimle ölmelerini diliyorum :sinirli:

Zamanında hayatımda olan ya da hala hayatımda olan hiç kimse için böyle bir şey dilemedim.

Ama haberlerde tecavüzcüleri, çocuk ve eş katillerini, hayvana eziyet edip onları öldürenleri gördükçe hiç çekinmeden: Tüm hücrelerimle ölmelerini diliyorum :sinirli:
Aynen tecavuzculer ve bebek ,cocuk ve hayvanlara isgence edenler tez zamanda olsunler.bunlar niye varlarki zaten ya niye gelirler dunyaya hic anlamam.uretim fazlalari

Haklisiniz bazi insanlardan kurtulmanin tek yolu bazen o kisinin olmesidir.esiniz icin bunu dilemenizin gayet gecerli bir sebebi varmis bence.bizim vardi bir komsu kadincagiz.perdeleri her daim kapaliydi gunesligi bile acilmazdi.kadin apartnana bile adimini atamazdi.kocasi izin vermezdi kadina duysanki cocuklara araba carpti yinede bu evden adimini atmayacaksin dermis .adam oldude kurtuldu kadin.tek kurtulus yolu buydu zaten.bunu dilemesinde ne yapsin simdi bu kadin.2.ye evlendi hayatini yasiyor simdi gezip tozuyor.

Şu hayatta ölmesini, hatta acı çekerek ölmesini istediğim tek insan türü çocuklara kadınlara, hayvanlara, düşkünlere eziyet eden insan kılığında ki mahluklar.Onun dışında hiç kimsenin ölmesini dilemedim.Eşim beni çocuklarımın önünde dövseydi bende ona karşılık verirdim ve çocuklarımı alıp o evi terk ederdim.

Ölsün demedim sürünsün ve göreyim dedim hala yatıp kalkıp aynı şeyi diliyorum Allah beni affetsin :( ama görmek istiyorum

Baba tarafımn toptan ölümünü diliyorum hemde çok içimden gelerek. Lakin herkes vakti gelince gider istemekle dilimekle olmuyor yani bence kötü biri değilsin - degiliz . Demekki çok canımız yanmış

Back
X