• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinin size aşık olduğunu anlarmısınız..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar size aşık olan biri var.bunu anlayabilirmisiniz? hangi hareketleri dikkatinizi çeker? size açılmıyor fakat ilgisi var..! böyle bir durumla karşı karşıya kalanlar varmı..?

bazilari sirf ego tatmin etmek icin asik olmus gibi yapip sonra kaciyo
insallah boyle birine catmamissindir

burda bir arkadaş vardı herkes ona aşıktı,tüh o görse de cvp verse sana:roflol:

neyse canım konuya döneyim..

ben birinin bana olan ilgisini hissederim ama aşık olmuş mu ne boyutta bilemem..

gerçekten aşık bir erkek zaten karşına çıkar ve söyler bence!!

anlaşılır tabiki bakışları seninle konuşması ses tonu ben birazcık insan sarrafı olduğum için anlayabiliyorum içinden ne geçtiğini

Bundan yaklaşık 1 yıl önce tanıştık.
Arkadaşım sayesinde ama yüz yüze değil msnde görüşmeye başladık.
Zaman ilerledikçe çok iyi arkadaş olduk.
2 ay boyunca hergün konuştuk.
O gece çalışıyordu ben gündüz.
O yüzden işten geldiğinde birkaç saat uyur sonra kalkar pc başına geçerdi.
O benim her şeyimi bilirdi bende onun.
Söz verdiğim için yüz yüzede görüştük.
Bir gün iş yerimin oraya geldi ve yemeğe gittik.
İşte o günden sonra konuşmalarının değiştiği fark ettim.
Bunu anlamamak imkansız ama insan güvenemiyor heleki bu zamanda.Kendi kendime hep biz arkadaşız böyle bir şey olamaz demiştim.Yanılıyor olmalıydım.Sonunda bana olan duygularını açık açık söledi.Arkadaşız dedim.
Aradan 10 ay geçti bu süre zarfında askere gitti.Biz yine konuşuyorduk arkadaş olarak hergün mail atıyordum.Böyelece günler geçiyordu.Bir gün mail gelmedi.1 ay boyunca hiç konuşamadık o günler nasıl zor geçti anlatamam pc başına geçtiğim ilk andan itibaren mail gelmiş mi die bakıyordum.Anladım ki fark etmeden gönlümü ona vermişim.Sonuç şuan birlikteyiz ve sevdiğim askerde şafak:209

Sen bu soruyu sorunca aklıma bizim hikayemiz geldi.
Sizinle paylaşmak istedim.
Ben bir şeyler olduğunu anlamış ama konduramamıştım ona.
Sevdiğimi geçtim ben kendi duygularımı bırakın ona itiraf etmeyi kendime bile zor itiraff etmiştim.
Sevmek,sevilmek çok farklı bir his.
Eğer karşı tarafın duygularına ve kendi duygularınıza inanıyorsanız hiç vazgeçmeyin derim.
Ben şanslıyım ki sevdiğim vazgeçmedi kazanan ikimiz olduk.O benim ilkim ve ben onu çok seviyorum.:asigim:
Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah:nazar:a.s.
.

ben yaşadım anlayınca konuştum tabi bende aynı duyguları paylaşıyordum ve şimdi mutlu bir evliliğim var .

anlaşılır tabiki bakışları seninle konuşması ses tonu ben birazcık insan sarrafı olduğum için anlayabiliyorum içinden ne geçtiğini

betty insan sarrafıyım demişsin.inan böyle insanlarla konuşmaya çok ihtiyacım var.hareketleri davranışları nasıl olur?tedirginmi davranır aşık olan insan yada saçmalarmı?konuşurken biraz yüksek sesle konusuyor ama:sm_confused:

Bundan yaklaşık 1 yıl önce tanıştık.
Arkadaşım sayesinde ama yüz yüze değil msnde görüşmeye başladık.
Zaman ilerledikçe çok iyi arkadaş olduk.
2 ay boyunca hergün konuştuk.
O gece çalışıyordu ben gündüz.
O yüzden işten geldiğinde birkaç saat uyur sonra kalkar pc başına geçerdi.
O benim her şeyimi bilirdi bende onun.
Söz verdiğim için yüz yüzede görüştük.
Bir gün iş yerimin oraya geldi ve yemeğe gittik.
İşte o günden sonra konuşmalarının değiştiği fark ettim.
Bunu anlamamak imkansız ama insan güvenemiyor heleki bu zamanda.Kendi kendime hep biz arkadaşız böyle bir şey olamaz demiştim.Yanılıyor olmalıydım.Sonunda bana olan duygularını açık açık söledi.Arkadaşız dedim.
Aradan 10 ay geçti bu süre zarfında askere gitti.Biz yine konuşuyorduk arkadaş olarak hergün mail atıyordum.Böyelece günler geçiyordu.Bir gün mail gelmedi.1 ay boyunca hiç konuşamadık o günler nasıl zor geçti anlatamam pc başına geçtiğim ilk andan itibaren mail gelmiş mi die bakıyordum.Anladım ki fark etmeden gönlümü ona vermişim.Sonuç şuan birlikteyiz ve sevdiğim askerde şafak:209

Sen bu soruyu sorunca aklıma bizim hikayemiz geldi.
Sizinle paylaşmak istedim.
Ben bir şeyler olduğunu anlamış ama konduramamıştım ona.
Sevdiğimi geçtim ben kendi duygularımı bırakın ona itiraf etmeyi kendime bile zor itiraff etmiştim.
Sevmek,sevilmek çok farklı bir his.
Eğer karşı tarafın duygularına ve kendi duygularınıza inanıyorsanız hiç vazgeçmeyin derim.
Ben şanslıyım ki sevdiğim vazgeçmedi kazanan ikimiz olduk.O benim ilkim ve ben onu çok seviyorum.:asigim:
Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah:nazar:a.s.
.

askerin hayırlısıyla gelir inşallah bitanem.
Allah Seninde Gönlüne Göre Versin..!a.s.

betty insan sarrafıyım demişsin.inan böyle insanlarla konuşmaya çok ihtiyacım var.hareketleri davranışları nasıl olur?tedirginmi davranır aşık olan insan yada saçmalarmı?konuşurken biraz yüksek sesle konusuyor ama:sm_confused:

Bu aslında karakter meselesi.
Ben yaşadığımdan örnek verim.

Çok heyecanlı olur.
Onun verdiği etkiyle saçmalar.
Ne bilim mesela beni yemeğe davet edememişti ilkten.
Yemek'e çıkma saatimi sormuştu sölemiştim.
Dışarı çıkabiliyo musun demişti.Evet neden sordun demiştim hiççç demişti:)
Dolaylı olarak sorular yöneltir açılmak için bahanesidir:)
Konuşmak için her türlü bahaneyi değerlendirir.
Gözlerinin içine bakamaz.
Utangaç olur.Kelimeler böle boğazında düğümlenir.
Sürekli konuşur musunuz bilmiyorum ama.
Mesela sürekli gelecekten,gelecekteki hayallerinden,nasıl biriyle birlikte olmak istediğinden filan bahsederdi.Ben anlattığımda yaa aynı benim istediğim gibi düşünüyorsuun derdi.:asigim:
Her konuda düşüncelerini öğrenmek ister,çoğuna onay verir bende öyle düşünüyorum bende öyle olmasını isterim gibi.Kendi düşüncelerini anlatır senin onay vermen çok hoşuna gider.Bunu zaten konuşmasından ve davranışlarından anlarsın.

Aklıma gelen bunlar herşey dilediğin gibi olur inşallah.

gözlerimin içine çok rahat bakabiliyor,ben kaçırıyorum.sanırım anlıyor ondan etkilendigimi.bizim çok konuşmaya fırsatımız olmuyor zaten bu yüzden net olarak anlayamıyorum.mesela ben pembe giydiğim gün bi baktım onun üstündede pembe bi gömlek var.pembede açmış sizi dedim :)) arada bir takılıyoruz böyle birbirimize.o da dediki aa sende pembe giymişsin dedi güldük.sonra bakarak,pembe duygusal bi renktir ya severim dedi azcık tebessüm edip gitti.(böylede sanki liseli aşıklar gibi anlattım ama) yani banamı öyle geliyor anlamadım gitti.öyle dalga geçecek bir tipte degil.bazende konuşurken saçmalıyor sanki..buarada gerçekten aşık olsa gözlerimin içine içine bakamazdı öylemi?

gözlerimin içine çok rahat bakabiliyor,ben kaçırıyorum.sanırım anlıyor ondan etkilendigimi.bizim çok konuşmaya fırsatımız olmuyor zaten bu yüzden net olarak anlayamıyorum.mesela ben pembe giydiğim gün bi baktım onun üstündede pembe bi gömlek var.pembede açmış sizi dedim :)) arada bir takılıyoruz böyle birbirimize.o da dediki aa sende pembe giymişsin dedi güldük.sonra bakarak,pembe duygusal bi renktir ya severim dedi azcık tebessüm edip gitti.(böylede sanki liseli aşıklar gibi anlattım ama) yani banamı öyle geliyor anlamadım gitti.öyle dalga geçecek bir tipte degil.bazende konuşurken saçmalıyor sanki..buarada gerçekten aşık olsa gözlerimin içine içine bakamazdı öylemi?

Yok canım.
Dedim ya sana karakter meselesi.
Ben yaşadıklarımı yazdım
Benimki çok utangaç yada benden etkilendiği için öle.
Çünkü bende çok utangacım.
Biz arkadaş olduğumuz için birbirimizin herşeyini biliyorduk.
Benim neler düşündüğümü benim kadar iyi biliyor.
Şimdi konuşuyoruzda gülüyoruz halimize.
Sen çok zordun bende zorları seviyorum bu yüzden seni çok sevdim.Gün geçtikçe sana daha bağlanıyorum bana ne yaptın böle demişti:)O daha çok beni kırmamak için bana göre davranıyordu halada öle inadımı bilir benden daha inatçı olsada benim dediğim olur:asigim:

Yazdıklarını okuyunca böle içim kıpır kıpır oldu hani bunu senden başkası bilemez ama sanki bir şeyler var gibi.Belkide gözlerinin içine bakarak seni deniyor.Sende ona karşı bir şeyler olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

ben de ilgisini anlayabilirim ama aşık olup olmadığını yıllar da geçse anlayamam:(

Anlamak için çok da çaba sarf etmek gerekmiyor.Zaten patır patır dökülüyor erkekler artık.Hemen söylüyorlar,bırakın davranışlarla belli etmeyi.Kıvranıp durcağına söylesin paşalar gibi öyle değil mi?tatlicadiarzu

valla erkeğine göre değişir o kadar çeşitleri var ki bazısı çok agresif davranır kimisi yanına bile yaklaşamaz yani adamına göre değişir herkes aynı tepkiyi vermez ama bir bayan kesin anlar bir erkeğin ona olan ilgisini hislerle ilgili bir şey sanırım neyse umarım herşey istediğin gibi olur tatlım ........jeyyar

sana aşık değil
sana duygusal manada bi ilgisi yok
umarım yanılıyordum ama benim fikrim bu

bence eger beni tersleme çabaları iiçine girmişse aşıkdır:)

İnsanlar hoşlandıkları kişilere bakarken gözbebekleri büyürmüş ve gözlerini daha sık kırparlarmış normale göre. Bir de aynı ortamdalarsa başka kişiyle konuşsa bile ayakları-elleri bir şekilde hoşlandığı kişiye yönlenirmiş. Bu hususları da irdelemekte fayda var bence :))

İnsanlar hoşlandıkları kişilere bakarken gözbebekleri büyürmüş ve gözlerini daha sık kırparlarmış normale göre. Bir de aynı ortamdalarsa başka kişiyle konuşsa bile ayakları-elleri bir şekilde hoşlandığı kişiye yönlenirmiş. Bu hususları da irdelemekte fayda var bence :))

evet.dün çiçekçiler ofisime çiçek getirmişlerdi.aldım onları başka tarafa götürürken asansörde karşılaştık.yanında diğer iş arkadaşlarımızda vardı.indik asansörden biyandan onlarla konuşurken bi dakika dedi yanımdan ayrılırken papatyalardan birtane kopardı aldı sonra gitti.yani küçüçük bi papatya için elleri bana uzandı:1ninca:

Back
X