E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
kızlar size aşık olan biri var.bunu anlayabilirmisiniz? hangi hareketleri dikkatinizi çeker? size açılmıyor fakat ilgisi var..! böyle bir durumla karşı karşıya kalanlar varmı..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşılır tabiki bakışları seninle konuşması ses tonu ben birazcık insan sarrafı olduğum için anlayabiliyorum içinden ne geçtiğini
Bundan yaklaşık 1 yıl önce tanıştık.
Arkadaşım sayesinde ama yüz yüze değil msnde görüşmeye başladık.
Zaman ilerledikçe çok iyi arkadaş olduk.
2 ay boyunca hergün konuştuk.
O gece çalışıyordu ben gündüz.
O yüzden işten geldiğinde birkaç saat uyur sonra kalkar pc başına geçerdi.
O benim her şeyimi bilirdi bende onun.
Söz verdiğim için yüz yüzede görüştük.
Bir gün iş yerimin oraya geldi ve yemeğe gittik.
İşte o günden sonra konuşmalarının değiştiği fark ettim.
Bunu anlamamak imkansız ama insan güvenemiyor heleki bu zamanda.Kendi kendime hep biz arkadaşız böyle bir şey olamaz demiştim.Yanılıyor olmalıydım.Sonunda bana olan duygularını açık açık söledi.Arkadaşız dedim.
Aradan 10 ay geçti bu süre zarfında askere gitti.Biz yine konuşuyorduk arkadaş olarak hergün mail atıyordum.Böyelece günler geçiyordu.Bir gün mail gelmedi.1 ay boyunca hiç konuşamadık o günler nasıl zor geçti anlatamam pc başına geçtiğim ilk andan itibaren mail gelmiş mi die bakıyordum.Anladım ki fark etmeden gönlümü ona vermişim.Sonuç şuan birlikteyiz ve sevdiğim askerde şafak:209
Sen bu soruyu sorunca aklıma bizim hikayemiz geldi.
Sizinle paylaşmak istedim.
Ben bir şeyler olduğunu anlamış ama konduramamıştım ona.
Sevdiğimi geçtim ben kendi duygularımı bırakın ona itiraf etmeyi kendime bile zor itiraff etmiştim.
Sevmek,sevilmek çok farklı bir his.
Eğer karşı tarafın duygularına ve kendi duygularınıza inanıyorsanız hiç vazgeçmeyin derim.
Ben şanslıyım ki sevdiğim vazgeçmedi kazanan ikimiz olduk.O benim ilkim ve ben onu çok seviyorum.:asigim:
Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallaha.s..
askerin hayırlısıyla gelir inşallah bitanem.
Allah Seninde Gönlüne Göre Versin..!a.s.
betty insan sarrafıyım demişsin.inan böyle insanlarla konuşmaya çok ihtiyacım var.hareketleri davranışları nasıl olur?tedirginmi davranır aşık olan insan yada saçmalarmı?konuşurken biraz yüksek sesle konusuyor ama:sm_confused:
gözlerimin içine çok rahat bakabiliyor,ben kaçırıyorum.sanırım anlıyor ondan etkilendigimi.bizim çok konuşmaya fırsatımız olmuyor zaten bu yüzden net olarak anlayamıyorum.mesela ben pembe giydiğim gün bi baktım onun üstündede pembe bi gömlek var.pembede açmış sizi dedim :)) arada bir takılıyoruz böyle birbirimize.o da dediki aa sende pembe giymişsin dedi güldük.sonra bakarak,pembe duygusal bi renktir ya severim dedi azcık tebessüm edip gitti.(böylede sanki liseli aşıklar gibi anlattım ama) yani banamı öyle geliyor anlamadım gitti.öyle dalga geçecek bir tipte degil.bazende konuşurken saçmalıyor sanki..buarada gerçekten aşık olsa gözlerimin içine içine bakamazdı öylemi?
gözlerimin içine çok rahat bakabiliyor,ben kaçırıyorum.sanırım anlıyor ondan etkilendigimi.bizim çok konuşmaya fırsatımız olmuyor zaten bu yüzden net olarak anlayamıyorum.mesela ben pembe giydiğim gün bi baktım onun üstündede pembe bi gömlek var.pembede açmış sizi dedim :)) arada bir takılıyoruz böyle birbirimize.o da dediki aa sende pembe giymişsin dedi güldük.sonra bakarak,pembe duygusal bi renktir ya severim dedi azcık tebessüm edip gitti.(böylede sanki liseli aşıklar gibi anlattım ama) yani banamı öyle geliyor anlamadım gitti.öyle dalga geçecek bir tipte degil.bazende konuşurken saçmalıyor sanki..buarada gerçekten aşık olsa gözlerimin içine içine bakamazdı öylemi?
bence eger beni tersleme çabaları iiçine girmişse aşıkdır:)
İnsanlar hoşlandıkları kişilere bakarken gözbebekleri büyürmüş ve gözlerini daha sık kırparlarmış normale göre. Bir de aynı ortamdalarsa başka kişiyle konuşsa bile ayakları-elleri bir şekilde hoşlandığı kişiye yönlenirmiş. Bu hususları da irdelemekte fayda var bence :))