Birinin Yalanını Yakaladığınızda

cilek4233

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
926
1.538
43
37
Biraz eski konularım biraz başka şeylerle ilgili. Yalan konusuna çok takıpım bu aralar.

Birinin yalanını yakaladığınızda ne yaparsınız?

Yüzleşmek her zaman iyi olmuyor. Hayatınızdan çıkmıyorsa bilip susmak, değersizleşmek gibi.

Hayatınızdan çıkan biriyse aa ne güzel yedi salak der gibi.

İma etseniz söylemeye cesareti yok gibi.

En katlanamadığım şey, aptal yerine konmayı hazmedemiyorum.
Doğrusu ne bu işin? Bu

Susup oturacaksın resmi bağını kesene kadar.

Susup oturacaksın resmi bağını kesene kadar.
Katip merhaba Anladığın konu için resmi bağım bitnce de söyleyip oh salak o zaman inanmıştı, şimdi üzülür demesini istemiyorum. Söylemem herhalde. Ama tramva oldu bu konu.

Başka insanlara da aşırı hassasım. Bugün bir arkadaşımın yalanını yakaladım. Algılarım çok açık. Deli gibi kafamda dönüyor sürekli, o yüzden merak ettim..

Böyle de amma ayakta uyuttum, hala anlamadı diyecek.

Başka insanlara da aşırı hassasım. Bugün bir arkadaşımın yalanını yakaladım. Algılarım çok açık. Deli gibi kafamda dönüyor sürekli, o yüzden merak ettim..
Ne yakaladın gözünü seveyim?

yalani yakaladigim an pat diye soylerim ben, hic yemis numarasi yapamam. Kim olursa olsun.
Yalanncii yalanciii sana kimse inanmaz sozune kimse kanmazz diye sarki da soylerim bazen

Ne yakaladın gözünü seveyim?
Yakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.
Konu buna kaysın istemiyorum bu arada. Bu konuda genel bi salaklığım var benim. Millet napıyor merak ettim.
Ben ne çirkinleşebiliyorum ne yok sayabiliyorum.

Bunu yüzüne çarp, ben olsam çarparım.

yalandan daha da kötü olan, sizi kullanmasi. Kesin iliskinizi bu şahısla. Yuzune bakmazdim.

Ben hic ugrasamam oyle sabrederek al ekran goruntulerîni sak sak yuzune vur ne diyecek dinle gerekirse iliskini kes

Bunu yüzüne çarp, ben olsam çarparım.

yalandan daha da kötü olan, sizi kullanmasi. Kesin iliskinizi bu şahısla. Yuzune bakmazdim.
Benim bu konularda takıldığın şey zaten tam da bu. Aptal yerine koyup kullanması, tüm yalanlar böyle zaten.

Yüzüne çarp haytından at olunca da bari söylemeyeyim aman salak demesin diye içine atma moduna geçiyorum o da patlıyor. Bu konuda doğru davranamıyorum diye düşünüyorum.

Bak yine aynı yere geliyoruz, susarsan amma uyuttum safı diyecek.

Senin boyle bir insana ihtiyacin var mi? Yalancı, seni kullanan birinin sana getirisi ne olabilir?
Vur yüzüne yüzüne, hatta millete rezil et. Anlat yaptığı dolandırıcılığı. Yalan da değil bu resmen dolandırıcılık. Kes butun iliskini, dusunme bile.

Bak yine aynı yere geliyoruz, susarsan amma uyuttum safı diyecek.
Katip söylediklerin sert ama güzel geliyor :) net ve düşündürücü.
Malum şahıs tramvamla sosyal hayatımı ayrı tutmaya çalışıyorum. O manyak ekstra zevk alır sanki ahaha ne güzel kandırdığımı biliyor sindiremez diye, diğer insanlar almaz gibi geliyor.
Dediğin gibi beni çok iyi tanıyordu o.

Zaten soğuyorum anında bi rezillik işini beceremiyorum. İhtiycım olduğundan değil.
Bu aralar gelen giden vuruyor modu, kafam takıldı lüzumsuzca

Kv eşimden para istemişti birgün, kardeşinin kulağı ağrıyor doktora götürecem dedi, durumumuz sıkışıktı takı bozdurup yolladık, birkaç gün sonra onlara gittik kız yeni aldığı kıyafetleri gösteriyor ama bitmiyor göster göster, kulağı ağrıyorada benzemiyor, anladım olayı tabii kv mutfağa gidince kıza sordum abinle çok merak ettik doktor ne dedi diye kız ne doktoru dedi, dedim kulak doktoru, anlamadım kimin kulağı filan diyor, eşim bi kötü oldu, kv geldi dedim anne hani kızın kulağı ağrıyordu ne oldu hmm geçti o bir gün ağrıdı dedi kız kıpkırmızı oldu, kp de senin kulağın mı ağrıdı aaa ne zaman demez mi, dedim biz altın bozdurup doktora gidecek diye yolladığımız zaman hani kıyafet alışverişi yapmışlarya bize doktora gidecez dedikleri gün
Duruma göre yerine ve kişisine göre ben utandırmadan yüzüne vurmadan yanayım yalanları

Ben çok utanırım kimsenin yalanını yüzüne vuramam.Zaten yaşan konuşulduğunu anladığımda donup kalırım bi.Sessizce uzaklaşırım …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…