Biriniz bana bişey sölesinn

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
,çok canım sıkkın malum kriz hepimizi vurdu tabi bizide yurtdışında yaşıyoruz ve eşim maaşını alamamıyoo bayada birikti türkıyeden getirdiğimizde tükenmek üzere şirketın durumuda kötü cezair devleti 5 hazirana kadar süre vermiş ama şirkette para yok ne temınatı verecek nede işe başlayacak...
eşim benı şimdi türkiyeye gönderiyo çokşükür orda bi evim var eşyam yok ama idare ederım çok ihdiyacımı alırım bişekılde asıl sorun şurda ben evimde kendim kalmak istiyorum oğlumla beraber eşimse ailesının küçük kardeşinı eşiyle yanıma yollayacaklarını ve onlar işlerını düzeltıp ev (.eşimede sormazlar direk derler gidin orda kalın diye eşim gelincede biz beraber oturuyo oluruzz.).. tutup çıkana kadar bende çıkın dıyemem öle bi yapım var kaynım şuan istanbulda eltımse arap ve muşta türkçeyı yenı öğrense bile sıkılıyo kesın gelirler yanıma ama bende istemıyorum kayın valıdem gelse neyse yanlız kadın ama ev ev üstüne olmaz yaa ben yeni evliykende kaynım yanıma gelmişti olmuyo ben yapamıyorum.. oğlum küçük yeri gelıyo kendıme yemek yapmıyorum odamı toplamıyorum bişekılde kendımı idare edıyorum onlar olunca tabi durum daha farklı kendi evimde az rahat etmek istiyorum ve eltimle aynı evde istemıyorum şimdi ne yapayım ben eşimin iş durumunamı,eşimden ayrı kalıcam onamı yoksa türkiyeye gittiğimde oluşacak bu sorunamı üzüleyım siz olsanız ne yapardınız.......
( eşimde benım ıstediğim gibi olmasını istiyo ama ailesı bunu dinlemıyo kesın tavrı olsa bile çok sorun olur bide....)

Son düzenleme:
inşallah sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız...
diğer konuya gelince siz sesinizi çıkarmadığınız sürece
onlar istediğini yaparlar,olan size olur..
bence kesin ve net tavrınızı söyleyin,siz üzülüp düşüneceğinize,
onlar düşünsün...eşiniz annesine yalnız gelirsen tamam ama
hep beraber olmaz desin...
bakın tavrınızı göstermezeniz huzurunuz bozulur..
iyi düşünün ve karar verin...
sevgiler...

o zaman allah yardım etsin ne diyelim. kendi evinde oğlunla yaşama hakkını sana tanımayan kayın aile varken işin
zor. ama elti ile oturulmaz canım yaa. kaynana gelin de bir arada oturmak zor ama elti etiyle aynı evde hiç olmaz

çok zor bii durum Allah sabır versin tatlım.. ama kesinlikle eltinle bi oturma neyap et engelle bunu..

cooook zor durum.... ve esiniz birsey söylemedikce de cözümü yok.. tek cözüm esinizin hayir olmaz öyle sey demesi...

eger dediginiz gibi yasamak zorunda kalirsaniz siz düsündügünüzden de zor durumda kalirsiniz cünkü sizin esiniz orada olmayacak.. kayniniz ve eltiniz cift olduklari icin ev her ne kadar sizin olsa da onlarin sizden cok yönetim hakki olacak.. sonucta sonlar ev sahibi siz misafir konumunda olacaksiniz... yeri gelecek eltiniz sizden rahatsiz oldugunu belli edecek.. hani kocasi yaninda ya bir yalniz kalamiyorum kocamla durumu olacak...

tabiki bunlar tahmin ama oldukca gercekci oldugunu düsünüyorum...

simdiden bol sans ve bol sabir

Anlayamadim...Mecburmusunz arkadasim...:delphin:

Kararli ve net bir sekilde söyleyin esinize...istemiyorum diye...oda kardesine söylesin.

Zorlami gelicekler?? :delphin:

Vallaha bence cok haklisin istememekle..

Kendi evinde yabanci gibi hissedeceksin kendini, elti ile kayin ile ayni evi paylasmak zor olsa gerek, üstelik esinde yaninda yok...:1no2:

Insanlarin yüzsüzlügne sinir yok galiba...ev sahibine sormadan etmeden gelip orda oturacaz...oh vallaha...bu ne perdesizlik yahu:kahve:

buna anca kendi evinde sığıntı gibi yaşamak denir heralde :1shok:
canım bence sessiz kalmayın ne zorları var sizinle yaşamaya
gitsin ev tutsunlar yada sizden önce nasıl yaşıyorlarsa yine öyle yaşasınlar
senin kocanda yok başında ezerler bile seni :1no2:
kabul etme bence
gerekirse kötü ol onlarla ama kabul etme
tabi eğer sonunu düşünüyorsan yap bunu:enbuyukkk:

Bırak kim ne derse desin sen keyfine bak. Sen mutsuz yaşayacaksan kendi kararların yüzünden onlar mutsuz yaşasın başkalarının hayatını müdahale ettikleri için.

canım ya bilmiyordum böyle bi sorunla karşı karşıya olduğunu dün hiç bahsetmedin.çok üzüldüm.dediğin gibi çok zor bir durum yaaa.ama herşey eşinde bitiyor o kesin ve net konuşursa onlarda kafalarına göre organize yapamazlar.bunca sıkıntının arasında birde elti ve kaynınlamı oturucan

apple canım eşim net bişekilde istemıyo bende ama böle bi durumda abim kesın bırakmaz dıyo hem dayıları falan da abisi gile yakınlar çok laf söylerler çok sorun çıkar dıyo bunlarla ugrasamam diyo yıpratırlar bizi dedi eşim aksam konuştuk bende son dk kadar burda kalıcam eşimın yanındaa.....
sonuçta burda evimimizin 1 yıllık kırası verilmişş....

evet canım bu aile yapısıyla alakalı.mesela bizde olsa eşim kimse yanında kalmayacak dedimi biter.ama senin kayınvalidenlerin az çok aile yapısını bildiğimden eşinide anlıyorum.yıpratırlar laf söz ederler.bencede kiran ödenmiş madem sonuna kadar yanında kal.müsait< olduğunda msn aç.

canım peki eltin ne diyor bu duruma o razı mı beraber oturmaya

Canim cogu aileler genc bir hanimin yalniz yasamasina hos bakmaz.bu sadece esinin ailesine has bir durum degil.ama eltin ve kayninla beraber yasaman senin icin zor tabiki.bence kayinvalidenle konus annecim siz benim yanimda kalin falan de.bir sekilde hem tatliya bagla olayi hemde sen rahat et.insallah en kisa zamanda sorunlarinizdan kurtulup bunlari yasamak zorunda kalmazsin.opuyorum seni..

ayy canımm yaaa çok zor bi durumm ama ne yap ne et istemediğini belirttt eşin ve sen olmaz dedikten sonraa gelmezler sanırımmm umarım hersey istediğin gibi olurr canımm

mevlüde bence uğraş öyle bişeye kalkışmalarını engelle ya bir yerleştiler mi sonra çıkmazlar belli mi olur yani seninle aynı evde kalabilecek insanlar senin eşin geldiğinde de kalmakta sakınca görmezler..aynı evin içinde olur mu hiç bence eşin nolursa olsun ben kabul etmiyorum desin sen de tavrını koy eşine

kimseyi çekmeye mecbur değilsin
heleki kaynınmış eltinmiş ne öyle ya

ya mevludecım beraber kalmanıza esının aılesı mı karar verıyor yanı orayı tam anlayamadım..
esım de benım ıstedıgım gıbı olsun ıstıyor ama yazmıssın ya.. bence esın kesın bı tavır koysun eger oyleyse ne bıleyım..
bende senınle aynı fıkırdeyım yanı bende yapamam evde baskalarıyla bırlıkte..
hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım yaa gonlune gore olur ıns.. :(

ya bence acik ol zaten bu güne kadar hep sus sus sus sus basimiza susmaktan gelmedimi? esin laf gecirmeye baksin ailesine. sende söle kayinvalidene. ayni evde ne isim var benim kaynimla özelim olur neyim olur de. cocuga mi bakcam yoksa onlarin bogazlarini mi doyurcam de. bak bunu sölemedikce üzülen sen olursun! esine de söle kaynimla ben evde nasil kalabilirim sen buna nasil izin verebiliosun de. damardan gir güzelim

gelip sizin evinizde yaşamaya dünden razı olduklarına göre anlayışlı insanlara benzemiyorlar.
bir araya gelirseniz çok sorun yaşarsınız. çok net olarak eşinize istemediğinizi söyleyin.
eşiniz ailesinden çok çekiniyorsa sizi öne sürsün. başkasıyla birlikte yaşayamayacağınızı, tatsızlık çıkmasını istemediğini söylesin...

Back
X