Biriniz bana bişey sölesinn

Kayınvalideniz neyse de, kaynınız ve eltinizle birlikte oturmanız biraz saçma olmuş. Sizde kararlı bir şekilde olmayacağını söyleyin.

tabıı canım ev ev ustune olurmu?ustelıkde gencsın anladıgım kadarıyla esın nasıl razı oluo bu duruma kı kendı kardesını gonderıo.esınle olmayacaksa sen kendın soyleyeceksın.boyle bı huzursuzlukla esının ne zaman gelecegı bellı degıl,ıslerının ne zaman duzelecegı bellı degıl olur mu canım hıc ole sey.nıe mecburmussun gıbı davranıolar kı.aılen nerde onlarda mı yurt dısında.annenler gelsın senın yanına esın gelene kadar en mantıklısı ve dogrusuda bu olur bence.

canım seni çok iyi anlıyorum geçen seneye kadar kaynım bir sene yanımda kaldı bu zorluğu çok iyi bilirim...
tavrınızı koymalısınız ne kadar kararlı olduğunuzu bilmeliler...
allah yardımcınız olsun...

üstünden çok zaman geçmiş umarım sorunlarınız çözülmüştür ama benim de kuzenime oldu benzeri bu durum
ne yaptıysa da anlamadılar istenmediklerini, kuzenim de uyuzluğuna eltisine dediki ben zaten bebeğe zor bakıyorum ev işleri de yetişmiyo oh sen gelince rahatlarım valla kac akşamdır sadece kahvaltılık yiyorum yemek bile yapamıyorum çocuk çok huysuz çok yoruyo beni, bir an önce gelseniz de ben de rahata kavuşsam. bunu duyan eltisi, gelmeyi bırak, bayramda karşılaşınca bile kaçıyomuş kuzenimden :9:

Back
X