selamlar. kusuruma bakmayin bende sizlerden bi rica da buluncam eger müsaitseniz tabiki. aslinda fal bölümünden ricada buluncaktim ama kapanmis orasi.. eger vaktiniz varsa kahve falima bakarmisiniz? canim biraz SIKKin cok sevinirim.
selamlar. kusuruma bakmayin bende sizlerden bi rica da buluncam eger müsaitseniz tabiki. aslinda fal bölümünden ricada buluncaktim ama kapanmis orasi.. eger vaktiniz varsa kahve falima bakarmisiniz? canim biraz SIKKin cok sevinirim.
Canım pek anlamam ama 3 konuda sıkıntın var gibi görünüyo bide hamilelikle ilgili bi durum var ya hamile haberi alcan yada sorunlu bi hamilelik sanki yatıyo yada doğumu yakın olabilir ama sıkıntılar geçecek çok büyük ferahlık var üzme kendini bu kadar
valla bi kadın tarafından sıkılmışsın sanki üzmüş seni ,Bİ erkeğin desteğini alcan saka güç verecek sıkıntılı bi dönem olmuş ama geçecek gibi görünüyo çok fazla takıntı yapma alacak verecek işi var ama anlamadım ya alacağınızı yada borcunuzu kapatacaksınız ama biraz vade var 2 parça eşya var gibi görünüyo bilmem artık hayırlısı ama seni üzen kişi çok kötü biri değil ama sen kırılmışsın sanırım
valla bi kadın tarafından sıkılmışsın sanki üzmüş seni ,bi erkeğin desteğini alcan saka güç verecek sıkıntılı bi dönem olmuş ama geçecek gibi görünüyo çok fazla takıntı yapma alacak verecek işi var ama anlamadım ya alacağınızı yada borcunuzu kapatacaksınız ama biraz vade var 2 parça eşya var gibi görünüyo bilmem artık hayırlısı ama seni üzen kişi çok kötü biri değil ama sen kırılmışsın sanırım
Arkadaslar ben uzun suredir sifremi unutmustum suan taslaktan bulup girdim cok zor gunler yasiyorum yani kendimi duygusal bakimdan iyi hissetmiyorum.Nolur biri benimde falima baksin fotograf bile atamiyorum telefondan giriyorum suan lutfen biri yardim etsin