Birisi neden başkasının hesabından engeller?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
2 senedir aşık olduğum çocuğa takip isteği attım Instagramdan. Ne kabul etti ne reddetti ve engellemedi de kendi hesabından. Ama dün gece farkettim ki sevgilisinin hesabından engellenmişim kız beni tanımıyor bile ve kız bana hiç bir şekilde mesaj atmamış. Bu nasıl olabilir sizce?

İlginç... acaba sizi cepte falan mı tutmak istedi hem sevgilisi farketmeden hem de sizi reddetmeden.

Sevgilisinin olduğunu bile bile niye takip isteği gönderiyorsunuz?

Sevgilisi olduğunu bile bile neden takip isteği attınız sevgilisi varsa neden aşık oldunuz başka adam mı yok ve hala takip ediyorsunuz ki engellenmediğinizi biliyorsunuz bir de çocuğun sevgilisini de takipteydiniz ki ondan da engellendiğinizi farkettiniz nasıl bir takıntı ki bu hem çocuğu hem sevgilisini takip ediyorsunuz Allah aşkına. Kız onu takip ettiğinizi anlamıştır engellemiştir bu kadar iyi de yapmış!! çocuk engellemedi diye bile umut etmisşiniz ya pes doğrusu kabul etmemiş daha ne biraz gururlu olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…