Birisi neden başkasının hesabından engeller?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
2 senedir aşık olduğum çocuğa takip isteği attım Instagramdan. Ne kabul etti ne reddetti ve engellemedi de kendi hesabından. Ama dün gece farkettim ki sevgilisinin hesabından engellenmişim kız beni tanımıyor bile ve kız bana hiç bir şekilde mesaj atmamış. Bu nasıl olabilir sizce?

Aşık olduğunuz kişi muhtemelen durumun farkında ve takip isteği üzerine sevgilisine ulaşabilme ihtimalinizi engellemiş. Panik atak mıdır nedir?
Ben de şaşkınım çünkü öyle bir şey yapmayacağımı biliyor çok tuhaf. İstesem fake hesaptan da yazabilirdim kızın numarası var başka bir numaradan arayıp konuşabilirdim de

Çocuk engellemiştir. Kızın senden haberi olsun istemiyor demek ki. Sizde sevgilisi olduğunu bildiğiniz halde niye diretiyosunuz hala anlamadım
Ama ben arkadaşça attım isteği o mutlu olsun yeter düşüncesindeyim asla bir şeyi bozmam öyle arkadaşlık yeter bana ayda bir kez hal hatır yeterdi

Sevgilisi olan bir insana bu kadar saplantılı olmanız pek sağlıklı bir durum değil, farkında mısınız bilemiyorum ama. Siz bazı şeyleri karşı tarafa çaktırmadığınızı zannedebilirsiniz ama karşı taraf anlıyor. Belli ki onlar da anlamışlar ve ulaşmanızı istemiyorlar, bu kadar basit. Saygı duyup onlara ulaşmaya kalkmayın derim, hoş değil.

Sevgilisi olan bir insana bu kadar saplantılı olmanız pek sağlıklı bir durum değil, farkında mısınız bilemiyorum ama. Siz bazı şeyleri karşı tarafa çaktırmadığınızı zannedebilirsiniz ama karşı taraf anlıyor. Belli ki onlar da anlamışlar ve ulaşmanızı istemiyorlar, bu kadar basit.
Haklısınız ne diyebilirim ki

Ama ben arkadaşça attım isteği o mutlu olsun yeter düşüncesindeyim asla bir şeyi bozmam öyle arkadaşlık yeter bana ayda bir kez hal hatır yeterdi
Sizin ayda bir kez hal hatır isteğiniz için sevgilisiyle arası bozulsun istemiyor demek. Ki bende erkek arkadaşımın kendisine 2 yıldır aşık olan biriyle hal hatır etmesini istemem. Kırıcı olmak istemem üzgünüm ama bu hal hatır isteğinin sizi daha da yorar. İsteği geri çekin ve önünüze bakın bence.

Siz ayda bir hal hatır sorarak kalbinizden cikaramazsiniz gerçekçi olalım. Sadece konuşma isteğinden ötürü bir merhaba dese yeter diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmaz. Bu şekilde karşıdaki kişiyi unutamazsiniz. Sevgilisi olan insanda diretmek neden ki? Dünyada adam mi kalmadı? Çok yorar bu durum sizi. Ordan burdan ekleyerek de insanları huzursuz etmeyin derim.

Nişanlıma “ayda bir hâl hatır sorsam yeter” diyen saplantılı bir aşığı olsa sanırım en ağırından rencide ederdim. İnsanlar hayat yolunu belirlemiş size de aşkınızı içinize gömmek düşer insanları huzursuz etmeye gerek yok

Canım sen iyi ben anlarım, beni ablasının telinden engellettirdi düşün yani !! Bnde her gün onun instagramına fln grip bakıodum artık kendime hakim olmaya çalışıyorum sende öyle yap yol yakınken içimizden atmamız laxım spora ver kendini gez toz bakım yap , şeker yok diyeti yapıyorum mesela 31 gündür gram tatlı yemedim böyle Böyle kendimizi oyalamamız lazım...(gerçi benimkinin o Zaman sevgilisi yoktu aileler tanışıp evlenmemizi istiyordu seninkindem biraz farklı yanı : )

Canım sen iyi ben anlarım, beni ablasının telinden engellettirdi düşün yani !! Bnde her gün onun instagramına fln grip bakıodum artık kendime hakim olmaya çalışıyorum sende öyle yap yol yakınken içimizden atmamız laxım spora ver kendini gez toz bakım yap , şeker yok diyeti yapıyorum mesela 31 gündür gram tatlı yemedim böyle Böyle kendimizi oyalamamız lazım...(gerçi benimkinin o Zaman sevgilisi yoktu aileler tanışıp evlenmemizi istiyordu seninkindem biraz farklı yanı : )
Sizinki baya farkli. Normal olani. Siz hayatinda biri olan bir adam icin acı cekmiyorsunuz. Ama konu sahibinin biraz empati yapmasi gerek.. Bir gün onun erkek arkadasina aşık bir kadın hal hatır adı altında erkek arkadasinin hayatinda olmaya devam etse ne hisseder?

Ya sizin gibi kadınlarla hemcins olmaktan utanıyorum gerçekten. Birde burda sadece arkadaş olarak ekledim o mutlu olsun yeter diyorsunuz utanmadan ! 2 senedir aşığım diyorsunuz. Sevgilisi var diyorsunuz. Sonra da arkadaş olarak ekledim diyorsunuz buna hangi gerizekalı inanır ? Bence kimsenin ilişkisine sülük gibi yapışmayın sonra böyle engeli yer hatta üstüne hakaret bile yiyebilirsiniz.

Back
X