Birisi neden başkasının hesabından engeller?

Adamın sizi engellemesi lazımmış ama sizi kırmak istememiş herhalde. İlişkisi olan birine aşık olmak bana garip geliyor etik değil yani. Bir de istek atmak iletişimde olmaya çalışmak kendinize olan saygınızı zedeler. Kendinize gelin, adamı takip etmeyin yeni insanlarla tanışın. Takıntı yapmışsınız çünkü.

Bir ileri versiyonunuz evli olan adama -arkadaşça- yaklaşanlarınız.

Yapmayın arkadaşım istemiyorlar işte, zorlamayın. Nasıl mideniz alıyor? Aynı durumu size yapsalar hoşunuza mı gidecek? Kendinize saygınız mı yok?

Takip ettiğin çocuk engellemiştir Tabiki.Başka ne olabilir.

Böyle bir durum varsa bağlantınızı koparın.Olur da sevgilisine mesaj atar takip edersiniz diye ordan engellemiş.

başkasıyla beraber olan
size karşı hiçbir hissiyatı olmayan
hiçbirşey paylaşamadıgınız hatta tam anlamıyla tanımadıgınız bir adama nasıl iki yıl boyunca aşığım diyebiliyosunuz hayret
bu sevgi değil saplantı

çocukta bunun farkında olmalı ki önlem almış

Kızın haberı olmus olabılır. Ayrıca yaptıgınız hıc etık degıl bu boyutunu gecersek kendınıze ışkence yapmaktan baska bır sey degıl. Bıraz empatı kurun sızın sevgılınıze bırı bu sekılde kafayı taksa ne hıssederdınız

Kızı takip etmedim yanlış okumuşsunuz hatta şaşırdığım kızla iletişimim olmadığı halde engellenmem asla rahatsız etmem asla
Takip etmeseniz de girip bakıyorsunuz demek istiyorum bakmadan engellendiğinizi nasıl anladınız x kişi sizi engelledi diye mesaj gönderen bir teknoloji henüz yok

Back
X