• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi tarafından istenmiş olmamak

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.

Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.

Sizce tamamen dış görünüşle mi ilgili?
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.

Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.

Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.

Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
e okulda beğendiğini söyleyen olmuş ya ?

Sadece Dış gorunus değil yaşam tarzı da önemli..
Çevrenin seni yeteri kadar tanıması da mühim.
Demek ki ablan ; Hem yaşantı olarak hemde çevreye vermiş oldugu imaj olarak iyi bir izlenim birkamis.
Bazen kendi göbeğini kendin keseceksin.
Ablan ile muhayeseye girme..
Kader kısmet bu işler..

Ya ne kadar saçma muhabbetler. Sen elin pisirik oğlunun annesinin begenisiyle yucelecek biri misin? Bana da hiç duymadım böyle saçma bir şey. Duysam bile olumlu bakmam, hiç işim olmaz. Annesi 'tanis' dedi diye kızla tanışacak pisirik adamdan zaten bana koca da olmaz. Bence bakış acini değiştirmeye çalış, kendi koca adayını da kendin bul. Anasının ağzıyla seni sececek adam anasının ağzıyla seni çok ezdirir

O sayılmaz pek aslında . Çünkü hiç olmayacak kişilerdi.
sizin için olmayacak kişi olması beğendiğini söyleyen kişilerin varlığını yok saymaz. aslında varmış ama size uygun değilmiş . sizde başkalarına göre uygun olmayabilirsiniz sonra da birbirinize uygun olan kişiyle karşılaşırsınız.

Kadının biri 2 sene boyunca benim peşimdem koştu. Ama sonra ne oldu? Oğlan instagramda bir sürü kızları takip eden birisi çıktı. Ayrıca bi gün başka bi kızla sarmaş dolaş fotoğraf koydu. Her şeyin hayırlısı olsun diyorum o yüzden. Bunun dış görünüşle alakası yok.

beterin beteri vardır tatlım gay bir adamın paravan evliliği olarak seni kullanmasından iyidir .mesela burda bile çoğu evli kadının kocası ya bisex ya da gay ama haberleri bile yoktur :KK70: gelir bdv'ye açılan evlilik,aşk meşk konularında ahkam keserler kendi akılları kendilerine yetmezken :KK70:

Sizi hiç değilse okulda beğenen olmuş. Bende o da olmamıştı :KK70:
Annem'im arkadaşları beni oğullarına yakıştırırdı, o olurdu bak, ama oğulları felek felek kaçardı, onlar beğenmezdi.
Takmayın kafaya. Siz onları beğenecek misiniz, siz ona bakın.

Bence kafanda kurup kendine dert yaratiyorsun böyle seylere takilip kendini uzmeye ne gerek var

Bence artık haber gönderme falan kalmadı, gençler her işini kendileri hallediyor zaten ..

Benim de hiç öyle haber gönderenim olmadı
Ama evliyim 🙄

İnsanlar artık gençlerin kendine bırakıyor bu işleri bence

Mesela bizim apartmanda bir komşunun kızı uzakta okuyordu kızı görmeden herkes oğluyla tanıştırmak istedi. Kızın fotosunu bile görmediler 😂 Sırf kız tıp okuyor diye istedi herkes. Atanmış öğretmenlere de mesela çok isteyen çıkıyor. Böyle olması da hoş değil bence ama oğlum rahat etsin diye düşünüyorlar sanırım. Kafalarında bir ideal belirliyorlar.

Bir erkek sizi sadece gordugu için merak ediyorsa ve tanişmak istiyorsa bu gorunuşle alakali tabi ki. Uzaktan gordugumuz birinin karakterini bilemeyiz ki neye göre degerlendirecegiz. Bir insan "Gördüm tanişmak istiyorum" diyorsa dış gorunuşunu begenmiş demektir önce.

Ama annelerin oğluna kiz begenme standartlarinin tamamen güzellikle alakali oldugunu sanmiyorum. Ogluna kiz bakan anneler gordum ve genelde kadinin (gelinin) maaşina işine, ev işi yapmasina, sessiz sakin mulayim olup olmamasina gore soruşturup oyle begeniyorlar.

Sahsen sunu fark ettim. Ne zaman "perfect gelin" gibi ortamda takilsan (güler yüzlü, el öperek, saygili, saga sola cay tasiyarak, hamarat gibi gözükerek, hizmet ederek) o zaman kayinvalide adaylari ilgileniyor cünkü öyle bir gelin adayi hayal ediyorlar.. "Normal" ortamda takilsan pek ilgilenen yok. Ama bu onlarin kizlardan bekleyis ile alakali sizinle degil. Bunun sosyal deneyimini bir yapin bakin nasil tutuyor

Benim yaşım 26, 27'ye de az kaldı aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta kadının biri ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı dedi dayanamadım artık erkekler çalışan, kendini geliştiren kadınları istiyor dedim. Çok da mantıklı değil dedim. Artık bahsettiğiniz şekil çok nadir oluyor.

Back
X