• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi tarafından istenmiş olmamak

Vallaha ben öğrenciyken hiç kimsenin annesine hitap etmiyordum.Ailem fakir sayılan işçi sınıfındaydı ..ben de Xs beden zayıflıkta ve mini elbise giyen bir kızdım yani varlıklı ailenin hanımhanımcık hamarat kızını arayan radarlara pek girmiyordum.Ama okulda beni beğenen çoktu.Okulu bitirdiğim gibi batıya atandım herkesin annesi /babası ..hatta hayatımızda hiç karşılaşmadığım kişiler beni beğenip haber yollamaya başladı.Annemin 10 senelik amiri bile oğlu doğudan gelsin diye oğluyla tanışalım görüşelim istedi.Ama neden ? Konunun benimle /çocuklarının benimle mutlu olacağını düşünmeleri ile hiçbir alakası yok..sadece kendi kişisel çıkarlarını düşünen insanların seni istemesinin bir anlamı yok.Ben sonrasında eşimle tanıştım 3 yıl sonra da evlendik.Kendin için yaşa seni mutlu eden şeylerle meşgul ol.Ortak zevkleri paylaşacağınız ve sana çekici gelen bir adam mutlaka karşına çıkacaktır

Bana da şey gibi geliyor hani kurbanlik bakmaya
Gidilir de bu daha iyi denir ya
Ona benzetiyorum biraz garip olsa da
Anneler neden se
Oğullarına layık görürler oysa kız kendine layık görüyor mu iste bu sorun iste
Bir nevi hakaret gibi

Beni beğendiler beğenmediler bunlarla kafanı bence yorma elbet senin hayatına da biri giricek yeter ki iyi insan olsun senin beg3ndigin olsun seni beğenen değil

Benim yaşım 26, 27'ye de az kaldı aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta kadının biri ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı dedi dayanamadım artık erkekler çalışan, kendini geliştiren kadınları istiyor dedim. Çok da mantıklı değil dedim. Artık bahsettiğiniz şekil çok nadir oluyor.
liseyi bitirir bitirmez evlenip 3 tane çocuk doğuran bir tanıdğımda bana ne o 1 tanemi doğurdun daha dedi :D eee okuyup çalışmak ondan sonra evlenip çocuk yapmak zaman alan şeyler tabii demiştim :olamaz:

Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.

Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.

Sizce tamamen dış görünüşle mi ilgili?
Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
Hiç birşeyle alakalı değil.biz entelektüel ve bilinçli insanlarız.bu tarz durumlar olsa kabul etmeyeceğimiz besbelli ama yine de neden bende olmuyor diye gıcık oluyor insan 😄 istemeyeceksem de ben istemeyeyim diyorsun.valla yapacak birşey yok.bu işler tamamen kısmet.ne güzelliğe bakar, ne işe güce
Sana doğru kim gelirse onu değerlendireceksin artık.zor işler valla.lanet gelsin.

Benim yaşım 26, 27'ye de az kaldı aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta kadının biri ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardı dedi dayanamadım artık erkekler çalışan, kendini geliştiren kadınları istiyor dedim. Çok da mantıklı değil dedim. Artık bahsettiğiniz şekil çok nadir oluyor.
Herkesin kendi kararı saygı duyuyorum da ben de aynı yaşlardayım hiç çocukla mocukla uğraşamam ben daha kendi hayatımda istediklerimi gerçekleştiremedim ki

Ya ne kadar saçma muhabbetler. Sen elin pisirik oğlunun annesinin begenisiyle yucelecek biri misin? Bana da hiç duymadım böyle saçma bir şey. Duysam bile olumlu bakmam, hiç işim olmaz. Annesi 'tanis' dedi diye kızla tanışacak pisirik adamdan zaten bana koca da olmaz. Bence bakış acini değiştirmeye çalış, kendi koca adayını da kendin bul. Anasının ağzıyla seni sececek adam anasının ağzıyla seni çok ezdirir
Dert o değil işte. Olsa da ben istemesem, bu vasat insanlar bile beni benim için bu işlere girişmedi diyor.kabul edeceğinden değil ki ?

beterin beteri vardır tatlım gay bir adamın paravan evliliği olarak seni kullanmasından iyidir .mesela burda bile çoğu evli kadının kocası ya bisex ya da gay ama haberleri bile yoktur :KK70: gelir bdv'ye açılan evlilik,aşk meşk konularında ahkam keserler kendi akılları kendilerine yetmezken :KK70:
Hanımefendiyi yine kim üzdü bana çabuk söyleyin .

Hanımefendiyi yine kim üzdü bana çabuk söyleyin .
yönetim anında müdahale etti yalnız,kendisinin fikri kendisine epey yetiyor galiba kocalarımız hakkında bile fikri olduğuna göre dedim bir baktım gitmiş
ah üzümlü kekim

yönetim anında müdahale etti yalnız,kendisinin fikri kendisine epey yetiyor galiba kocalarımız hakkında bile fikri olduğuna göre dedim bir baktım gitmiş
ah üzümlü kekim
Kocamızı nerden biliyorlar ya ahah hepimizinkini biliyorlar bu bir tesadüf olamaz :KK70: Biz bilmiyoruz miyav hanıma soracaz kocamızı.

Daha önce beni herhangi bir toplulukta, düğünde görüp beğendiğini söyleyen olmadı. Okul dışında.

Hani annenizin arkadaşı vardır onun oğlu da bekardır. Annesi de söyler işte sizin kızınızı oğluma yakıştırıyorum falan diye. Böyle muhabbetler hiç olmadı benim için. Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu. Aynı şeyler zamanında ablam için olmuştu. Onunla evlilik düşünen kişiler çıkmıştı karşısına.

Bu ana kadar uzun zaman geçti standartlarımız yükseldi tabii ama onunla alakalı mıdır bilmiyorum.
Acaba çok güzelsinizde millet cesaret mi edwmiyor

Dert o değil işte. Olsa da ben istemesem, bu vasat insanlar bile beni benim için bu işlere girişmedi diyor.kabul edeceğinden değil ki ?
Saçma sapan bir şey bu dediğin. Senden alt bulduğun, vasat bulduğun insan seni pohpohlasa sanki değerin mi artacak? Şu soyledigin tam özgüveni eksik ama egosu yüksek insan isteği

güzellikle alakalı değil , bu teyzelerin istemesi. giyim kuşam tarz vb . o teyzeler hürmet eden ev işi hanım hanım giyinen arara.

güzel olmuş dövmeli pisirsing li kız istemez.

Uzaktan tanıdıklar haber gönderir ya oğlum seni görmüş, beğenmiş tanışmak istiyor görüşür müsünüz diye. Böyle şeyler olmadı.
Görücü usulü sayılmaz bu.
Yoo, dümdüz görücü usulü bu.

Eskisi gibi değil artık o düğünde beğenmeler falan ama annelerin beğenmesi çok hoşta değil evleneceğin kişinin kendisi seçmesi ve beğenmesi önemli,düğünde veya bir ortamda görse artık kimseye ihtiyaç duymadan sosyal medyadan kendisi iletişime geçebilir aracıya bile gerek yok.

Sevgiliniz var sanıyorlardır.
Onlar da artık devrin değiştiğinin farkında. Herkesin görüştüğü birileri olabilir diye yanaşmıyorlar.
Bence bu dert değil, kendiniz bulursunuz o insanı, o sizi bulur.

Back
X