Birisinden çok hoşlandım ama

Merhaba hanımlar. Eski ilişkimin bitmesinin devriye-i senesinde radarlarımı yeni bir ilişki için açmış durumdayım.
Ve dün arkadaş ortamında arkadaşımın akrabası olan yeni biriyle tanıştım. Kendisi benden bi kaç yaş küçük(23) olsa da, çıplak gözle gördüğüm ennn yakışıklı erkekti ve haliyle bayağı bi etkilendim.
Ama bu şahıs ilk başlarda bana pek pas vermedi farkettim ki mesela bi nesne uzatırken elime değmemeye aşırı özen göstererek alıyor ya da veriyor. 🙄 muhabbet olsun diye sorduğum sorulara kısa cevaplar veriyor vs..
genel olarak sessiz birisi ama ilerleyen saatlerde alk*lün de etkisiyle daha konuşkan oldu ve doğrudan benimle şakalaşmaya ve bana bir şeyler anlatmaya başladı. ❤️‍🔥Tipimle ilgili sempatik tatlı şakalar yaptı. O noktada çok eğlendik.

Ama sonuç olarak benden hoşlanmadı mı yoksa utangaç mı anlayamadım. Bi de benden küçük oluşu var tabi. Sizce instagramdan takip etmeli miyim? 50 tane takipleştiği kişi var. Bu kadar yakışıklı birisi utangaç olabilir mi? Çözemedim. Aklımdan çıkaramadım ve en azından içimi dökmüş oldum. Napayım?
Akolün etkisiyle çocuktan mı faydalanan kızz :D Şaka bi yana çok hızlı gidiyorsun ve utangaç olsa da önce bir karakterini davranışını gör tanı öyle harekete geç anlık etkilenebilirsin ama belki ilerleyen zamanlarda sevmeyeceksin ama o pek senden hoşlanmamış anladığım kadarıyla.

Akolün etkisiyle çocuktan mı faydalanan kızz :KK70: Şaka bi yana çok hızlı gidiyorsun ve utangaç olsa da önce bir karakterini davranışını gör tanı öyle harekete geç anlık etkilenebilirsin ama belki ilerleyen zamanlarda sevmeyeceksin ama o pek senden hoşlanmamış anladığım kadarıyla.
Aklımdan geçmedi dersem yalan olur dermişimmm 😁 ayıkken bayağı sessiz ve ağır birisi. Ondan kafam karıştı. Bi de ilk kez karşılaştık ve tanıştık

Ya ne olacak at istek gitsin ama ortak arkadaşlarınız varsa ve tekrar bir ortamda buluşma ihtimaliniz varsa böyle bir şey ayarlayın bence. O görüşmede birebir samimiyeti ilerletip instadan öyle ekleş. Direkt istek atmak biraz işin tadını kaçırabilir. Direkt gidip evlenecek haliniz yok zaten flörtleşirsiniz olursa sevgili olursunuz neden olmasın ki
Direkt haldır huldur yürümek ya da her yerden ekleyip mesaj atmak genelde abaza tayfanın işi. Azıcık rağbet gören bir erkek yüz yüze buluşmalarda verir kararını. Bence yüz yüze görüşmenin yollarını bulun
Evet haklısınız zaten sessiz ve ağır bi çocuk eminim çevresinde çok fazla kız vardır. Zaten çok ciddi bi niyetim yok sadece baş belası hormonlarım...

Biraz daha ayrıntı vereyim. Gece ağzımdan çıkan her şeyi çok dikkatli dinledi, sigaramı yakmak için uzaktan uzandı. Tipimle ilgili iltifatımsı şakalar yaptı ama bunları yaparken çok da ayık değildi 🙄
Aslında alkol bilinçaltını ortaya çıkarır. Demek ki o da ilgi duymuş ama sonuçta ayıldığında ne düşündüğü önemli. Tekrar aynı ortam olursa daha net anlarsınız.

Bir de bazı kişiler her ortamda biriyle flörtleşmeyi sever. Öyle bir durum da olabilir. Ben ne olursa olsun ışık görmedim. Hadi ilerleyen günlerde utandırın beni 😊

Hep savundum ve savunmaya devam edicem: Erkek hoşlandıysa ilk adımı kendi atar zaten, atmadıysa hoşlanmamıştır.
Tüm erkekler aynı mı ki? Aynı tornadan mı çıkıyor? Bu kadar basit varlıklar mı?
Ciddi anlamda çok utangaçları ya da utangaç olmasa da bu bana bakmaz ki dedikleri durumlar da oluyor.
Flörtleşilen on erkek üzerinden ve yakın üç arkadaşın flörtleştiği onar erkek üzerinden dünya insan nüfusunun yarısı olan erkekleri çözmek de büyük meziyet.
İlişki koçu olmak lazım bu durumda bir iki aylık eğitimle olunuyormuş zaten

Aslında alkol bilinçaltını ortaya çıkarır. Demek ki o da ilgi duymuş ama sonuçta ayıldığında ne düşündüğü önemli. Tekrar aynı ortam olursa daha net anlarsınız.

Bir de bazı kişiler her ortamda biriyle flörtleşmeyi sever. Öyle bir durum da olabilir. Ben ne olursa olsun ışık görmedim. Hadi ilerleyen günlerde utandırın beni 😊
Ayıldığında pek sallamadı desem yeridir ://

Tüm erkekler aynı mı ki? Aynı tornadan mı çıkıyor? Bu kadar basit varlıklar mı?
Ciddi anlamda çok utangaçları ya da utangaç olmasa da bu bana bakmaz ki dedikleri durumlar da oluyor.
Flörtleşilen on erkek üzerinden ve yakın üç arkadaşın flörtleştiği onar erkek üzerinden dünya insan nüfusunun yarısı olan erkekleri çözmek de büyük meziyet.
İlişki koçu olmak lazım bu durumda bir iki aylık eğitimle olunuyormuş zaten

Çokkk utangaç erkekle olan bin pişman olur zaten. Özgüvensiz, kendini ezdiren, pasif biriyse ondan bir cacık olmaz. Sonra gelip buraya konu açarlar eşimle evlendik ama ailesinin sözünden çıkmıyor, kendi kararlarını kendi alamıyor diye…

Yakışıklı olması huzur vermez.
Hele 20'li yaşlarda ve sizden küçük.
Bebek avutmak istemiyorsan tipi bir köşede bırak yaşa odaklan.
Yaşı büyük olanlardan da bi olgunluk görmedim ki malesef. Zaten hemen evleniriz demiyorum ama ona bakınca bundan ne sağlıklı bebeler yapılır be, dedim doğrusu... 🙄

Çokkk utangaç erkekle olan bin pişman olur zaten. Özgüvensiz, kendini ezdiren, pasif biriyse ondan bir cacık olmaz. Sonra gelip buraya konu açarlar eşimle evlendik ama ailesinin sözünden çıkmıyor, kendi kararlarını kendi alamıyor diye…
Daha ziyade umursamaz cool gözükmeye çalışıyo ama bana aslında utangaç olabilir gibi gelmişti, vıcık vıcık birisi değil yani

Belki görüştüğü biri vardır ?
Bunu düşündün mü ?
Çocuk bu kadar yakışıklı değil bence.
Öyle bir anlatmışsın ki inandırıcılıktan ziyade abartı olmuş 🤣
Bir sene beklediğin için Ferhat Güzel bile Kıvanç Tatlıtuğ gibi gelir şu an sana.
Bence gözünle değil hormonlarinla bakıyorsun bacım.
Öyle dolmussun ki ; kulaklarından paskiracak neredeyse.
Senin ise gelirsek olmaz,olsa bile sendeki bu aşkla çocuğa bir haftaya kalmaz enfarktüs gecirtirsin.🤣

Bunu düşündün mü ?
Bir sene beklediğin için Ferhat Güzel bile Kıvanç Tatlıtuğ gibi gelir şu an sana.
Öyle dolmussun ki ; kulaklarından paskiracak neredeyse.
Senin ise gelirsek olmaz,olsa bile sendeki bu aşkla çocuğa bir haftaya kalmaz enfarktüs gecirtirsin.🤣
Bacım bence bu konu fake,sen çözersin bu işi😃.

Sonradan açılıyordur belki?
Daha ilk görüşmeleri imiş farkındaysanız.
Önce gözlemlemek istiyordur.
Zaten ilk görüşmede araya aklı bulandıran içki katmak doğru değil bence ama buluşma amaçları sevgili olur mu bizden ile yakından uzaktan alakası olmadığı için ona da kulp bulamıyorum içsinler.
Sadece bu konudan erkekle ilgili çıkarım yapmak zor bence.
Konu sahibi ile de çıkarım yapamazdım aslında ama kendisi yazmış bundan ne hoş bebeler doğar falan diye düşünmüş.
What dur yavaş önce ne iyi sevgili olur ne iy sever vs de…
Ne ara bebek düşüncesine ve o bebeğin kara kaşına geldin sen???
derim ben de.
Kamu spotu: Arkadaşlar böyle baba ve eş seçimlerine başlamayın, dünyanın neresinde olursanız olun yanılırsınız

Bunu düşündün mü ?
Öyle dolmussun ki kulaklarından paskiracak neredeyse.
Enfarktüs mü ahahhahah Allah iyiliğinizi versin çok güldüm gece gece.🤣🤣🤣
Hocam şöyle söyleyeyim evet adet öncesi dönemdeyim ve hormonlarım fazla mesai yapıyor ama çocuk cidden yakışıklı, çölde bi vaha sanki. Adeta bir alfa male, her yerden testosteron saldırısına uğradım diyebilirim. 😅

Daha ziyade umursamaz cool gözükmeye çalışıyo ama bana aslında utangaç olabilir gibi gelmişti, vıcık vıcık birisi değil yani
Kim vıcık vıcık bu konuda o zaman?
Birisi öyle olmalı ki konu açılsın???
Kim bu vıcık olan çıksın ortaya???

Fakeligi mi kalmış..
Erkek timsahla karşılaşsa neredeyse şiir yazacak konu sahibi..
"Ne güzel dislerin var ,ah beni bir isirsan"
Şeklinde 🤣
Fakeligi mi kalmış..
Erkek timsahla karşılaşsa neredeyse şiir yazacak konu sahibi..
"Ne güzel dislerin var ,ah beni bir isirsan"
Şeklinde 🤣
Dadaloğlu, Osmanlı Devleti'nin Anadolu Türkmenlerini iskân politikasına karşı koymuş bir halk ozanıdır. 18. yüzyılın son çeyreğinde Kayseri'nin Tomarza ilçesinde doğup 19. yüzyılın ortalarında öldüğü bilinmektedir. Doğum ve ölüm tarihleri hakkında kesin bilgi yoktur. Vikipedi😅

Sen çocuğun senden etkilendiğine kendi kendini inandırmışsın zaten. Millet ne derse desin ama şöyle olabilir ama böyle olabilir diye cevap veriyosun 😁 çocuğun senden etkilendiğine başkalarını da ikna etmeye çalışıyosun. ben de anlattıklarında bir etkilenme ibaresine rastlamadım. Ama biz ne desek boş sen kararını vermişsin 🤷🏻‍♀️

Back
X