Birisinden çok hoşlandım ama

Dadaloğlu, Osmanlı Devleti'nin Anadolu Türkmenlerini iskân politikasına karşı koymuş bir halk ozanıdır. 18. yüzyılın son çeyreğinde Kayseri'nin Tomarza ilçesinde doğup 19. yüzyılın ortalarında öldüğü bilinmektedir. Doğum ve ölüm tarihleri hakkında kesin bilgi yoktur. Vikipedi😅
Kendisi hemşerimdir o sebeple seçmiştim ama sevmediğiniz içim değiştirip feriştah yenge falan yapıcam artık söz 😅

Peki ya elime özellikle değmemeye çalışmasına ne demeli . O kadar etkilendi ki alev alırız diye korktu, şeklinde yorulmayamaz mıyız? 😕😅
Ondan değil bacım..
Çocuk ürkmüş senden,huylanmis bildiğin.
Elimizi versek kolumuzu kapar,kara delik gibi hatun demiş kendi içinden..
Öyle alevlik bir durum değil yani.🤔

Affedersiniz ama konuya ayrı , ilgilendiğiniz kişiyi anlataşınıza ayrı, tipiyle ilgilenişinize ayrı güldüm 😂 Alkolün etkisiyle karşı cins olarak bir tek sizi görmüş ilgilenmiştir o kadar.

Ondan değil bacım..
Çocuk ürkmüş senden,huylanmis bildiğin.
Elimizi versek kolumuzu kapar,kara delik gibi hatun demiş kendi içinden..
Öyle alevlik bir durum değil yani.🤔
Buna inanasım gelmiyo ahahaha, her ne kadar onun kadar taş olmasam da benim de bir çekiciliğim var hani 😅 Hem ürkütmemeye de çalıştım o kadar

Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
İlah mı 🤐
Ayrıca tipinizle ilgili ne şakası ben orada kaldım 😯

İlah mı 🤐
Ayrıca tipinizle ilgili ne şakası ben orada kaldım 😯
Göz rengimin doğal olup olmadığıyla ilgili ve minyon çıtı pıtı olmamla ilgili bi şaka yaptı. Bence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.

Ayık kafa ile yüzünüze bakmayan adamdan bir halt olmaz. Kafa güzelleşince erkeklerin direk beğeni seviyesi düşüyor hormon artışından. Ekleyip şansınızı deneyebilirsinz ama reddedilme ihtimaliniz kuvvetli. Dediğiniz kadar yakışıklı bir tipin sosyal medyasında zaten sadece 50.kişi ekli ise.büyük ihtimal hayatında biri vardır.

Göz rengimin doğal olup olmadığıyla ilgili ve minyon çıtı pıtı olmamla ilgili bi şaka yaptı. Bence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.
Anladım. Gözlerinize maşallah diyelim de siz yine de takip etmeyin. O gözlerin hakkını verin o koşsun peşinizden 😇

Ekle ya bence beğendiysen
Ben öyle erkek ilk adımı atmalı , kadın yazmaz, kadın yürümemeli düşüncesine karşıyım.
Ne var yani beğenmişsin yeşil ışık kadın yakınca ne oluyor.
Baktın olmadı ego yaptı o zaman sen de geri yaparsın yani alt tarafı sosyal medyadan ekleyeceksin gidip evlenme teklifi etmeyeceksin ki

Ekle ya bence beğendiysen
Ben öyle erkek ilk adımı atmalı , kadın yazmaz, kadın yürümemeli düşüncesine karşıyım.
Ne var yani beğenmişsin yeşil ışık kadın yakınca ne oluyor.
Baktın olmadı ego yaptı o zaman sen de geri yaparsın yani alt tarafı sosyal medyadan ekleyeceksin gidip evlenme teklifi etmeyeceksin ki
Bence de hem ortak zevklerimiz var onların ardına sığınabilirim eğer çok egoist birisi çıkarsa veya kız arkadaşı vs varsa. 🥲

Back
X