• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birisinden hoşlaniyorum sizce nasil tanisabilirim??

rapsodi86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
1
0
1
Bursa
Slm kizlar.Cuma günü evimizin yakinindaki gözlükcüde bi cocuk gordum baya uzun boylu sempatik birisiydi yasadigimiz yer ufak bi ilce olmasindan dolayi onceden bi kac kezde orada gormustum.ama en son annem ile gozluk almak icin iceride biraz vakit gecirdik ve cocugun bana baktigini hissettim.sorum su sevgilisi olup olmadigini nasil ogrenebilirim?

Slm kizlar.Cuma günü evimizin yakinindaki gözlükcüde bi cocuk gordum baya uzun boylu sempatik birisiydi yasadigimiz yer ufak bi ilce olmasindan dolayi onceden bi kac kezde orada gormustum.ama en son annem ile gozluk almak icin iceride biraz vakit gecirdik ve cocugun bana baktigini hissettim.sorum su sevgilisi olup olmadigini nasil ogrenebilirim?

oraya tekrar bi bahaneyle git.yada bir arkadaşından rica et.kartını al gözlükcünün .orda mutlaka bi isim yazıyodur.Faceboooktan aratttır o ismi ve bul o cocugu :D ilişki durumuna bak ve anla.bu kadar

Back