1. bir insana asik olmak, sevmek ne yaparsa yapsin onu sevmek. bu gercekten kader mi?
2. birisi size iyilik yapiyor, cok iyi bir insan diye birisi ile evlenir misiniz?
3. birisi ile birliktelige baslayacak olsaniz(bu simdiki esiniz bile olsa), ilk aradiginiz ozellik ne olurdu?
Tabii ki kader...
Alnımıza yazılanı yaşıyoruz.
Ama dualardır kaderimizi değiştiren.
Kaderim deyip ağlamak yerine bol dua,çok çaba ile güzellikler yaşamak elimizde bence...
eşim bu dünyada en son evlenebileceğim erkek... (karakter olarak ) .. şuan evliyim... nasıl evet dedim.. ona bilmiyorum.. şuan mutluyum gerçi düzelttik arayı ama .. eski haliyle kabul etmiştim sonuçta . nasıl oldu anlamadım..
bence kader.tanıdığımız her insanın, karşımıza çıkan her hayvanın,yaşadığımız her olayın bi sebebi olduğunu düşünüyorum.ayrıca ALLAH kabul etmeyeceği dua yı hayal ettirmez.
Ne yaparsa yapsın birini sevmek kader değil acizliktir.
Allah bir akıl vermiş kullan diye. Kendini çaresiz hissettiğin an her şeyi kadere yıkma. Kaderin suçu ne şimdi sen aklını kullanıp adamın yaptıklarını göremiyorsan?
değil mi? yoksa kaderimse çekerim deyip hayatımızı arabeske bağlamaya gerek yok.bir insanı sever evlenirsin kaderinde vardır ama türlü pisliklerini görüp devam edersen bunun adı artık kader olmaz.