Birisinin yalanını ortaya çıkarmak için hangi dua veya zikirleri çekebilirim ?

esonuzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
3
2
1
24
Arkadaşlar birisi var bana yalan söylüyor bunu biliyorum ama kanıtlayamıyorum . Lütfen bana bildikleriniz söylerseniz çok mutlu olurum 🙏🏻

Allah aşkına ya, ne için uğraşıyorsun ki, Allah'a havale et bak işine, neyiyle uğraşıyorsun, uzaksa selam verme, yakınlarindansa çiz sınırını geç yani neleri takıyorsunuz dert ediniyorsunuz ben anlamıyorum ki...

Arkadaşlar birisi var bana yalan söylüyor bunu biliyorum ama kanıtlayamıyorum . Lütfen bana bildikleriniz söylerseniz çok mutlu olurum 🙏🏻
Hiç yorma kendini Allah'a havale et öyle bir dua yok çünkü var deselerde inanma bu sorunun peşine düşsen medyumcularn eline dusersin hislerim kuvetlidir bence dert bile etme bunu Allah'a havale et

Yalancının mumu yatsıya kadarmış illa ki çıkar bir şey yapmana bile gerek yok Allah öyle bir gösterir ki sana kalbin temizse

Hiç yorma kendini Allah'a havale et öyle bir dua yok çünkü var deselerde inanma bu sorunun peşine düşsen medyumcularn eline dusersin hislerim kuvetlidir bence dert bile etme bunu Allah'a havale et
O an çok sağlıklı düşünemedim ama daha sonra Allah a havale ettim ve bıraktım kendim de çok rahatladım bi yük gibi bir şeydi bu ispatlama çabası bende

Back
X