- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Bir dost vesilesiyle biriyle tanıştırılmak istendim ve bende tamam dedim. Ama aklımı karıştıran şu. Bu kişinin 2 ay önce bitmiş ilişkisi. İnsan iki ayda unutur mu ya daha ayrılalı iki ay olmuşken benimle görüşmek istemesi sağlıklı mı. İlk görüşmede neden 2 ay gibi sürede böyle bir karara yeltendiğini sorsam darlamış mı olurum. Mantıklı bir nedeni olabilir mi ? Biten ilişkisiyle ilgili sorular sormak doğru mu. Aslında beni ilgilendirmez biliyorum ama yara bandı yada gönül tesellisi niyetiyle mi benimle görüşecek düşüncesi aklımda dolanıp duruyor
Kızlar ben şunu mu desem bunu mu desem derken görüşeceğim kişiden hiç ses çıkmadı. Sanırım gelgitleri var burdan bir kaç kişinin de dediği gibi. Bir sınavım vardı sınavdan sonra görüşelim demiştik sınavım geçti. Ne nasıl geçti diye sordu ne de ne zaman görüşürüz dedi. Böylesi daha iyi oldu sanıırm benim de çok içime sinmemişti. Belki ilerki günlerde mesaj atar bu sefer de ben görüşmeyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler haberdar edeyim dedim
Kızlar ben şunu mu desem bunu mu desem derken görüşeceğim kişiden hiç ses çıkmadı. Sanırım gelgitleri var burdan bir kaç kişinin de dediği gibi. Bir sınavım vardı sınavdan sonra görüşelim demiştik sınavım geçti. Ne nasıl geçti diye sordu ne de ne zaman görüşürüz dedi. Böylesi daha iyi oldu sanıırm benim de çok içime sinmemişti. Belki ilerki günlerde mesaj atar bu sefer de ben görüşmeyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler haberdar edeyim dedim
Son düzenleyen: Moderatör: