biriyle görüşüyorumm

sutlacc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
117
6
11
selamlar arkadaşlarım üç ay önce bi çocuk var aklımıza sen geldin diye bir mesaj attı ister misin görüşmeyi diye sordular. ben de neden olmasın dedim konuşmaya başlayalı üç ay oldu şuan artıları ve eksileri yazdığımda kafam çok karışıyor size danışmak istedim. genel olarak anlayışlı saygılı kısıtlayıcı davranmayan biri ama en başında ilişki meselesinden ağzımın yandığını tanımak için bir süreye ihtiyacımın olduğunu söyledim bu süre içinde ettiği iltifatlara karşılık alamadığı için ya da gösterdiği ilgiye, duygularını benimle paylaşmama kararı aldı , uzak mesafedeyiz telefonla aranmak istiyor sürekli bir iki aradım müsait olduğumda kendisi sürekli benden bekliyor galiba üçüncüye aramadığımda ‘aramadın hayal kırıklığına uğradım üzüldüm kırıldım’ gibi bi tepki verdi bu konularda çok trip atıyor ve nazlıymış gibi geliyor, bir şeye bozuluyor sessizlik ya da mesafeli konuşmaya başlıyor o ara noluyor acaba diye düşünüyorum sonrasında kırıldım benle bi ihtimal plan yapmak istersin diye düşündüm aklıma bile gelmemeliydi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gibi söylemleri oluyor , bi de ilk buluşmada bankta otururken fiziksel olarak fazla yakın davrandı ve aşırı derecede rahatsız oldum sizce zamana bırakma fikrime saygı duymuyor mu daha fazla uzatmama gerek var mı

Son düzenleme:
Kendi niye aramıyormuş?

Zaman istemişsin zaman vermiş uzak durmuş
O arasın demiş aramamışsın uzaklaşmış
Uzak durunca nazlı olmuş
Sarılmış sırnaşık olmuş
Bence adam uğraşmasın gönlünüz yok

Zaman istemişsin zaman vermiş uzak durmuş
Uzak durunca nazlı olmuş
Sarılmış sırnaşık olmuş
Bence adam uğraşmasın gönlünüz yok
uzak durmadan önce de nazlı geliyordu doğum gününü altı saat kutlamadım diye bizimkiler doğum günümü kutladı fotoğrafını attı sen kutlamadın kendimi çok değersiz hissettim diyor konuşmaya başlayalı iki hafta olmuş , ilk buluşmada sarılma olmadı dokunmaya çalışan yaşlı amca gibi bi tavır vardı

O zaman bitirmişsiniz niye uğraşıyorsunuz ki
Bu yıpratıcı bişey

Yani arkadaşlarınız demiş 3 ay uzaktan bide .Ne artı eksi olacak ilk bir yıl yanyana bile taniyamazsiniz.Birak uzağı .Niye akıllarına geldinizki çok iyi biri olsa kendi akrabaları gelirdi akıllarına.Bence seçimin en başından başlaması bile garip tuhaf bir ilişki bence ortasıda sonuda tuhaf olacak.

Bana geçen bu yazinizdan tuhaf biri dahada tuhaf huyları ile herşey tuhaf olacak .Bu zaten kocaman bir eksi

çocuk hakim , meslek olarak denk düşeriz diye düşünmüşler, uzak mesafe kısmına katılıyorum hayatıma dahilmiş gibi hissedemedim sanırım sadece şans tanımak istedim

Ama size hissettirdikleri ne olacak yaşlı amca hissi vermesi falan içinize siniyormu doğum günü için dedikleri falan iki haftada garip degilmi meslek değil herşey karakterde cazip gelmeli size geldimi ben pek isinamadiniz size garip geliyor diye düşündüm bana o his geçti sizin yorumlardan ne diyebilirim Belki arkadaşlarınız onu o kadar da tanımıyor fakat sizi tanıyorlar onun nasıl bir sevgili eş vs olacağını bilemezler .

evet yazdıklarımdan dolayı içime sinmiyor tabi ki heyecanla yapmıştır falan diyen arkadaşlarım oldu ahsbdjdj doğum gününü unuttum diye bi süre şakayla karışık lafını da yaptı olumlu taraflarını düşünüyorum sanırım önceki ilişkim çok toksikti giyim kuşama laf etmemesi saygılı olması gibi bazal durumlar alışık olmadığım için cazip geldi galiba

Fakat daha çok az olmuş bu erkekler hep hediye ambalajı kurdelesi gibi önce böyle sinyaller veriyor en üst mevkiden en alt mevkide olanı bile Önce böyle böyle gibi gösterip ilişki ilerleyip ciddi bir yola yada evlilik aynı ev oldumu salıyor.Yani aslında görünenin tam tersi oluyorlar o beni sevdi bu kadın bu kız rahatlığına erisince siz en iyisi iyice tanımaya bakın sürece hakim olan siz olun bırakın çok hoslanmişsıniz gibi oda rahatlasın kendini bıraksın herşeyi gözönünde olsun .Ne giysiye laf etmeyen saygı duymuş taklidi yapanlar var kadına sahip olduğunu düşünene kadar kendini gizleyenler siz daha iyi bilirsiniz akıl gözünü incelemeyi hiç bırakmayın o bıraktınız sansa bile .Tabiki bu ilişkiyi keyifle yaşamanıza engel değil sadece paraşütünüz sağlam dursun yanınızda.Sizi kimler istemez Seçecek olan sizsiniz.

ilginiz için teşekkür ederim dediklerinize kesinlikle katılıyorum önceki ilişkimde yaşadım bunu başlarda asla kısıtlayıcı davranışları yoktu.
bu sefer de elbette hissettirdiği güzel duygular var ama daha çok mantıkla yaklaşıyor gibi hissediyorum kafama otursa biraz daha kendime yatırım yapayım, yeni atandım keyif süreyim mantığında olmazdım sanırım

Siz bunu bırakın. Bir kadından daha nazlı. Bir halt olmaz bundan. Allah korusun evlilik gibi birşey olursa bu sürekli küser sizde sürekli peşinde dolanıp gönül almak zorunda kalırsınız.

En iyisi olsun aceleye hiç gerek yok duruma gidişata göre karar alırsınız kafanıza aynı zamanda gönlünüze hitap edemiyorsada ona göre bakarsınız artık Mantıkla yaklaşmakta sağlıklı zaten tabi duygularda eşlik ederse en güzeli .Hayırlısı olsun meslek hayatınızdada gönül dünyanızda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…