Ben şurda yol verdim gittitrip atıyor ve nazlıymış gibi geliyor,
ben ararım diye dışarı çıkmış sessiz bir parka geçmiş benim aramam ona iyi hissettirecekmişKendi niye aramıyormuş?
uzak durmadan önce de nazlı geliyordu doğum gününü altı saat kutlamadım diye bizimkiler doğum günümü kutladı fotoğrafını attı sen kutlamadın kendimi çok değersiz hissettim diyor konuşmaya başlayalı iki hafta olmuş , ilk buluşmada sarılma olmadı dokunmaya çalışan yaşlı amca gibi bi tavır vardıZaman istemişsin zaman vermiş uzak durmuş
Uzak durunca nazlı olmuş
Sarılmış sırnaşık olmuş
Bence adam uğraşmasın gönlünüz yok
O zaman bitirmişsiniz niye uğraşıyorsunuz kiuzak durmadan önce de nazlı geliyordu doğum gününü altı saat kutlamadım diye bizimkiler doğum günümü kutladı fotoğrafını attı sen kutlamadın kendimi çok değersiz hissettim diyor konuşmaya başlayalı iki hafta olmuş , ilk buluşmada sarılma olmadı dokunmaya çalışan yaşlı amca gibi bi tavır vardı
çocuk hakim , meslek olarak denk düşeriz diye düşünmüşler, uzak mesafe kısmına katılıyorum hayatıma dahilmiş gibi hissedemedim sanırım sadece şans tanımak istedimYani arkadaşlarınız demiş 3 ay uzaktan bide .Ne artı eksi olacak ilk bir yıl yanyana bile taniyamazsiniz.Birak uzağı .Niye akıllarına geldinizki çok iyi biri olsa kendi akrabaları gelirdi akıllarına.Bence seçimin en başından başlaması bile garip tuhaf bir ilişki bence ortasıda sonuda tuhaf olacak.
evet yazdıklarımdan dolayı içime sinmiyor tabi ki heyecanla yapmıştır falan diyen arkadaşlarım oldu ahsbdjdj doğum gününü unuttum diye bi süre şakayla karışık lafını da yaptı olumlu taraflarını düşünüyorum sanırım önceki ilişkim çok toksikti giyim kuşama laf etmemesi saygılı olması gibi bazal durumlar alışık olmadığım için cazip geldi galibaAma size hissettirdikleri ne olacak yaşlı amca hissi vermesi falan içinize siniyormu doğum günü için dedikleri falan iki haftada garip degilmi meslek değil herşey karakterde cazip gelmeli size geldimi ben pek isinamadiniz size garip geliyor diye düşündüm bana o his geçti sizin yorumlardan ne diyebilirim Belki arkadaşlarınız onu o kadar da tanımıyor fakat sizi tanıyorlar onun nasıl bir sevgili eş vs olacağını bilemezler .
ilginiz için teşekkür ederim dediklerinize kesinlikle katılıyorum önceki ilişkimde yaşadım bunu başlarda asla kısıtlayıcı davranışları yoktu.Fakat daha çok az olmuş bu erkekler hep hediye ambalajı kurdelesi gibi önce böyle sinyaller veriyor en üst mevkiden en alt mevkide olanı bile Önce böyle böyle gibi gösterip ilişki ilerleyip ciddi bir yola yada evlilik aynı ev oldumu salıyor.Yani aslında görünenin tam tersi oluyorlar o beni sevdi bu kadın bu kız rahatlığına erisince siz en iyisi iyice tanımaya bakın sürece hakim olan siz olun bırakın çok hoslanmişsıniz gibi oda rahatlasın kendini bıraksın herşeyi gözönünde olsun .Ne giysiye laf etmeyen saygı duymuş taklidi yapanlar var kadına sahip olduğunu düşünene kadar kendini gizleyenler siz daha iyi bilirsiniz akıl gözünü incelemeyi hiç bırakmayın o bıraktınız sansa bile .Tabiki bu ilişkiyi keyifle yaşamanıza engel değil sadece paraşütünüz sağlam dursun yanınızda.Sizi kimler istemez Seçecek olan sizsiniz.
uzak durmadan önce de nazlı geliyordu doğum gününü altı saat kutlamadım diye bizimkiler doğum günümü kutladı fotoğrafını attı sen kutlamadın kendimi çok değersiz hissettim diyor konuşmaya başlayalı iki hafta olmuş , ilk buluşmada sarılma olmadı dokunmaya çalışan yaşlı amca gibi bi tavır vardı
Komik gelmedi mi size bu açıklama?ben ararım diye dışarı çıkmış sessiz bir parka geçmiş benim aramam ona iyi hissettirecekmiş
yalan söyleyemicem geldi ekrana baktım uzunca bi süreKomik gelmedi mi size bu açıklama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?