selamlar arkadaşlarım üç ay önce bi çocuk var aklımıza sen geldin diye bir mesaj attı ister misin görüşmeyi diye sordular. ben de neden olmasın dedim konuşmaya başlayalı üç ay oldu şuan artıları ve eksileri yazdığımda kafam çok karışıyor size danışmak istedim. genel olarak anlayışlı saygılı kısıtlayıcı davranmayan biri ama en başında ilişki meselesinden ağzımın yandığını tanımak için bir süreye ihtiyacımın olduğunu söyledim bu süre içinde ettiği iltifatlara karşılık alamadığı için ya da gösterdiği ilgiye, duygularını benimle paylaşmama kararı aldı , uzak mesafedeyiz telefonla aranmak istiyor sürekli bir iki aradım müsait olduğumda kendisi sürekli benden bekliyor galiba üçüncüye aramadığımda ‘aramadın hayal kırıklığına uğradım üzüldüm kırıldım’ gibi bi tepki verdi bu konularda çok trip atıyor ve nazlıymış gibi geliyor, bir şeye bozuluyor sessizlik ya da mesafeli konuşmaya başlıyor o ara noluyor acaba diye düşünüyorum sonrasında kırıldım benle bi ihtimal plan yapmak istersin diye düşündüm aklıma bile gelmemeliydi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gibi söylemleri oluyor , bi de ilk buluşmada bankta otururken fiziksel olarak fazla yakın davrandı ve aşırı derecede rahatsız oldum sizce zamana bırakma fikrime saygı duymuyor mu daha fazla uzatmama gerek var mı