Önceden bende mevki olarak üstümse beni övene kadar gayet özgüvenliyim, soğuk kanlı ama övdüğünde bi minnoşlaşmalar, bi konuşamama komut bekleyen köpek gibi kalıyodum öyleselamlar.ben yabancı biriyle konuşurken özellikle üstümse(mevki olarak yani)aşırı heyecan yapıyorum.birden nefes nefese kalıyorum ve kalbim çok hızlı atıyor ama sadece içimden.çevremde güvendiğim birkaç kişiye sordum ve stresli olduğumun dışarıdan hiç belli olmadığını hatta sakinliğime şaştıklarını söylediler.dışarıdan fark edilmemesine sevindim tabii fakat ben kendi içimde de bu hissi yaşamak istemiyorum.sizce bunu nasıl aşabilirim?
Biraz daha açar mısınız bu konuyu? Eminim benim bilgi bilgisi olmayan arkadaşlarım da vardır bu konuda! Senelerdir aşamadığım bir durum benim de…Bazen başarıyorum ama her zaman koruyamıyorum maalesef.Mutlaka Nefes çalışmaları, bol bol olumlama ve yönlendirmeli meditasyon yapın hiçbişeyciğiniz kalmaz.
Aynı sorun bendede vardı :) Tecrübe kazandıkça ve benim işim gereği çok fazla insanla muhatap oldum.Ben kendimde şunu farkettim karşımdaki insanı gözümde çok büyütüyordum. Sanki o yanlış yapamaz ben yanlış yaparsam yargılayacak gibi. Ama çoğunluğu iş adamı benden mevkisi yüksek insanlarla muhatap oldukça benim gibi bu yollardan geçtiklerini benim şuan yapabileceğim gibi bir sürü yanlış yaptıklarını gördüm ve onlarda benim gibiydi her insan aynıdır sadece belirli alanlarda kendini geliştirmişler bende aynı şekilde yapsam aynı seviyeye gelirdim diye düşünmeye başladım ve artık karşımdaki ile bir farkım olmadığını anladıkça kendime güvenim geldi ve heyecan gitti ben o heyecanı ona bağlıyorum.selamlar.ben yabancı biriyle konuşurken özellikle üstümse(mevki olarak yani)aşırı heyecan yapıyorum.birden nefes nefese kalıyorum ve kalbim çok hızlı atıyor ama sadece içimden.çevremde güvendiğim birkaç kişiye sordum ve stresli olduğumun dışarıdan hiç belli olmadığını hatta sakinliğime şaştıklarını söylediler.dışarıdan fark edilmemesine sevindim tabii fakat ben kendi içimde de bu hissi yaşamak istemiyorum.sizce bunu nasıl aşabilirim?
Kimsenin senden daha üstün ya da kıymetli olmadığını, senin de başkalarından üstün olmadığını sık sık kendine söyle.selamlar.ben yabancı biriyle konuşurken özellikle üstümse(mevki olarak yani)aşırı heyecan yapıyorum.birden nefes nefese kalıyorum ve kalbim çok hızlı atıyor ama sadece içimden.çevremde güvendiğim birkaç kişiye sordum ve stresli olduğumun dışarıdan hiç belli olmadığını hatta sakinliğime şaştıklarını söylediler.dışarıdan fark edilmemesine sevindim tabii fakat ben kendi içimde de bu hissi yaşamak istemiyorum.sizce bunu nasıl aşabilirim?
Belli etmiyorsan çok iyi. Benim sunum yaparken kafam titriyordu hiç unutmuyorum o günüselamlar.ben yabancı biriyle konuşurken özellikle üstümse(mevki olarak yani)aşırı heyecan yapıyorum.birden nefes nefese kalıyorum ve kalbim çok hızlı atıyor ama sadece içimden.çevremde güvendiğim birkaç kişiye sordum ve stresli olduğumun dışarıdan hiç belli olmadığını hatta sakinliğime şaştıklarını söylediler.dışarıdan fark edilmemesine sevindim tabii fakat ben kendi içimde de bu hissi yaşamak istemiyorum.sizce bunu nasıl aşabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?