biriyle tanismak

Konularınıza göre şu an 27 yaşında olmalısınız. Geçmişte, kuzenleriniz birbiriyle evli olduğu için tanıdığınız bir insanı beğenmişsiniz ; ancak adamın hayatında birisi varmış , nişanlanmış.

Sevdiğiniz zaman söyleyip olumsuz yanıt aldığınızda ise 17 yaşındaymışsınız.

Konularınıza genel bir mutsuzluk havası hakim.

Bu olayların üzerinden uzun yıllar geçmiş.
Bırakın artık geçmiş geçmişte kalsın. Bu hayal kırıklıklarınızın geleceğinizi etkileyip etkilemeyeceğine siz karar vereceksiniz.

Avrupa da yaşıyormuşsunuz. Okulunuz bitmiş , işe de başlamışsınız.

Aynı memleketli olsun , düşüncesinden uzaklaşırsanız yeni insanlarla tanışma olanaklarınız artacaktır.
Çok haklısınız. Aslında niyetim sadece nasıl geliştiğini anlatmaktı, tavsiyeler alıp daha sağlıklı tanışabilmek için. Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım ❤️

Benim bir arkadaşım vardı. Sevgilisi olmasını istediğinde ya dans derslerine ya da spora başlardı. Hiç boş kaldığını görmedim. Şimdi evlendi ve aşçılık dersleri almaya başladı 😁
Aa ne güzel aslında çabalamış sosyalleşerek. Benim de denemem lazım❤️

Kurslara gidin, sosyalleşin, yeni çevre edinmeye çalışın. Kendi başıma yapamıyorum diyorsanız da; anneniz sosyal bir kadınsa akraba ziyaretine, komşu vs.ziyaretine sizde ona eşlik edin. Komşu teyzelerin azımsanmayacak ölçü de çöpçatanlık durumu oluyor 😂 en fazla kek, kısır yersiniz çay içer kalkarsınız. Belki aradığınızı bulursunuz.
Çok teşekkür ederim sosyalleşmeye çalışacağım ❤️

Herkesinde dediği gibi bende "sosyalleşin" diyorum ısrarla 😁 Verdiğiniz cevaplardan sıcakkanlı birisi olduğunuzu hissettim bence insanlarla iletişim kurup tanışırkende problem yaşamazsınız❤️

Herkesinde dediği gibi bende "sosyalleşin" diyorum ısrarla 😁 Verdiğiniz cevaplardan sıcakkanlı birisi olduğunuzu hissettim bence insanlarla iletişim kurup tanışırkende problem yaşamazsınız❤️
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, aslında gözüme kestirdiğim birileri var fakat ters tepmeden nasıl iletişimi başlatacağım onu düşünüyorum,çok sağolun❤️

Bugün tekrar yazma ihtiyacı duydum. Yüzyüze çok zorlanıyorum biriyle tanışma konusunda, iki gün önce o gözüme kestirdiğim kişiyi gördüm fakat kalbim atmaya başladı ve uzun göz teması kuramadım. Bir de tanımadığın sadece bildiğin biri olunca yanlış anlar diye selam da veremiyorsun, ben bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum 😊
Sizce ne yapmalıyım bana yardım edin. Tekrar onu görme umuduyla aynı yere mi gideyim? Gidersem ne gibi bir konuşma bahanesi bulabilirim? Bu oğlan gördüğüm kadarıyla internet sayfaları da yapıyor, Facebook’ta ortak arkadaşımıza yapmış bir tane. Ben de bir sayfa isteyeyim mi öylesine? 🥰 Bu sefer ters tepmemesini istiyorum…

sosyalleşmen lazım konu sahibi
Kurslar , spor salonları , turlar ve kendine güven
En önemlisi o

Back
X