• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriyle tanıştırıldım ve onu çözemiyorum

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
1 ay önce biriyle tanıştırıldım.ilk görüşmede onu beğenmeme rağmen onun beni beğenmediği fikrine kapıldım ,ama yanıldım ertesi gün tekrar aradı.ilk günler sık sık mesaj atar arardı,ama ben pek konuşkan değilim ,konuşacak birşey bulamayınca telefonu çabuk kapatmaya çalışıyordum.görüşürken sıkıldığına kanaat getirip erken kalkmaya çalışıyordum.yine de ilgisi çoktu..

ama nedense son 2 haftadır,hiç aramıyor.sadece 2-3 güne bir nasılsın mesajı atıyor.anlattığım konuya zoraki ilgi gösteriyor.her hareketime alınıyor,neden sadece günlerce arayla mesaj atıyorsun diyorum,rahatsızsan onu da atmam diyor.
eskisi kadar sık aramamasının sebebi,telefonunu hemen açmayışımmış,ama ben sürekli tel taşıyan biri değilim,yapışık gezmiyorum.
en son 4 gün aradan sonra mesaj attı,çok kızgın olduğumu ,gittiğini sandığım için moralimin bozuk olduğunu söyledim..bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,biz çıkmıyoruz bu yüzden moralinin bozulmasına gerek yoktu 3 gün ara verdim diye dedi.
amacı ne anlayamadım.2 haftadır yüzyüze görüşme talebinde de bulunmadı.benim yüzümden mi,yanında sus pus oturuyorum diye mi?

Cok sikici adam ya. Bu ilk tanisma gunlerinin biraz daha heyecanli olmasi gerekmez mi? Belki senden de kaynaklanan kisimlar vardir bilemiyorum. Yine de o halinden memnun gozukuyor. Sen hic aramadin mi. Her seferinde o mu ariyor?

yazınızı okurken ben bile sıkıldım desem. yaş kaç bu arada? konuşkan biri değilim diyorsunuz o halde bence tek careniz ortak noktanızın fazlaca olduğu biri olmalı hayatınızda. örneğin okul yahut iş hayatından biri olursa konuşacak konunuz cok olur ama damdan duşer gibi hayatınıza girmiş biriyle ne konusacaksınız ki zaten . ben tanıstırılmaya karsıyım artık

o kadar isteksiz davranmışsın ki o da uzaklaşmış sanırım. sende soğuk davranıp istiyorsun o da eminim seni çözemiyor. yani hoşuna gittiyse ilgili davran en azından adamın telefonlarına cevap ver ki o da deger gördüğünü anlasın.

hep o arıyordu..beni ilgisiz olmakla ,istememekle suçlayınca ben de aramaya başladım.ama işte başlardaki şevk yok sanki..bir de uzaktan akraba ,yakınlarımız tanıştırdı esasen..ilk görüşmede onu alışveriş merkezinin kapısında görmeme rağmen,sıkıştığım için ona mrb demeden lavaboya gitmiştim.ben onun resmini görmüştüm ama o beni görmüş değildi..telefonda da içerde olmama rağmen birazdan ordayım dedim.meğer beni farketmiş ..2 hafta sonra önüme bu konuyu da sürdü,neden gerçeği söylememişim..lavaboya önce gitmeyi tercih ettim dedim ben de ..ilginç değil mi?

zaten tanıştıranlar biraz soğuk ve ciddi bir tip olduğunu söylediler,ama suçlayamam ki..beni de öyle bilir herkes ne diyem :)

bir de fazla dürüstüm sanırım..bu yaşa kadar bekar kalmak için fazla güzel buldu,ben de son altı yıldır depresyon tedavisi gördüğümü,bu süreçte kendimi kapattığımı söyledim.bilemiyorum,esasen efendi dediler,sevmeyeni yok,sorduğum herkes iyi dedi. ve fazla yakışıklı bu yüzden olsun da istiyorum şahsen.. :(

hep o arıyordu..beni ilgisiz olmakla ,istememekle suçlayınca ben de aramaya başladım.ama işte başlardaki şevk yok sanki..bir de uzaktan akraba ,yakınlarımız tanıştırdı esasen..ilk görüşmede onu alışveriş merkezinin kapısında görmeme rağmen,sıkıştığım için ona mrb demeden lavaboya gitmiştim.ben onun resmini görmüştüm ama o beni görmüş değildi..telefonda da içerde olmama rağmen birazdan ordayım dedim.meğer beni farketmiş ..2 hafta sonra önüme bu konuyu da sürdü,neden gerçeği söylememişim..lavaboya önce gitmeyi tercih ettim dedim ben de ..ilginç değil mi?

Bu lavabo meselesi gulunecek bi mesele aslinda. Bunu one surmesi bile tuhaf. :)

Kardes cidden burdan bile sıkıldım. Sadece bu adama karsi boyleysen, demek ki cekici bulmamissin. Kafana gore degil.
Ama her zaman boyleysen fena sıkıcı :))

sizin baştaki beğenilmediğinizi sanıp isteksiz olmanız, onu etkilemiş, şimdi aynısını yapıyor. sanırım alınmış.
her hareketime alınıyor demişsiniz. ilgi göstermediğiniz insana alınmazsınız.
ama böyle alıngan adamlarla uğraşmak zor.

Kardes cidden burdan bile sıkıldım. Sadece bu adama karsi boyleysen, demek ki cekici bulmamissin. Kafana gore degil.
Ama her zaman boyleysen fena sıkıcı :))
esasen her zaman böyleyim..nadiren uyuştuğum eğleneildiğim insanlar çıkıyor :)maalesef o da onlardan değil.

Back
X