- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi lilith2013
1 ay önce biriyle tanıştırıldım.ilk görüşmede onu beğenmeme rağmen onun beni beğenmediği fikrine kapıldım ,ama yanıldım ertesi gün tekrar aradı.ilk günler sık sık mesaj atar arardı,ama ben pek konuşkan değilim ,konuşacak birşey bulamayınca telefonu çabuk kapatmaya çalışıyordum.görüşürken sıkıldığına kanaat getirip erken kalkmaya çalışıyordum.yine de ilgisi çoktu..
ama nedense son 2 haftadır,hiç aramıyor.sadece 2-3 güne bir nasılsın mesajı atıyor.anlattığım konuya zoraki ilgi gösteriyor.her hareketime alınıyor,neden sadece günlerce arayla mesaj atıyorsun diyorum,rahatsızsan onu da atmam diyor.
eskisi kadar sık aramamasının sebebi,telefonunu hemen açmayışımmış,ama ben sürekli tel taşıyan biri değilim,yapışık gezmiyorum.
en son 4 gün aradan sonra mesaj attı,çok kızgın olduğumu ,gittiğini sandığım için moralimin bozuk olduğunu söyledim..bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,biz çıkmıyoruz bu yüzden moralinin bozulmasına gerek yoktu 3 gün ara verdim diye dedi.
amacı ne anlayamadım.2 haftadır yüzyüze görüşme talebinde de bulunmadı.benim yüzümden mi,yanında sus pus oturuyorum diye mi?
Aslında sende de hata var. hem konuşacak bir şey olmayınca kapatmaya çalışıyorsun. Arayınca açmıyormuşsun. Söyleyişten söyleşide fark var. mesajlar da mimik olmadığı ve vurguda olmadığı için her şey yanlış anlaşılabiliyor.
Nerede yaşıyorsun tanıştırıldığın adam uzak mı yakın mı?
Aslında yüz yüze görüşmek için davet et bu sefer ben sana ısmarlayayım de... hareketlerine bak. Olmuyorsa olmuyordur zorlama.