• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç derdim var

Belki sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır.Belki o da kendini yalnız hissediyordur.Kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır.Konuşmayı denedin mi?

Kafasını dağıtacak okadar arkadaşı varki biz annemle uzun bir muhabbete girdiğimizde hep tartışıyoruz ben busene onu anlayamadım babama söylesem oda rahat bir insan takip etmez

Bence aldatmıyor olabilir.Bunalımda olabilir.Kendini daralmış tüm sorumluluklar üzerine yıkılmış hissediyor olabilir.Baba hep uzaktaysa yalnızlık ve değersiz hissedip kendini gezmeye tozmaya vermiş olabilir.Ne çok olabilir şık sundum...

İnsanları her zaman anlayamazsın.Annen bile olsa.Hiç beklemediğin davranışlar sergileyebilir.Unutma o da bir insan.Şuan sence doğru davranmıyor olsa da mutlaka altında yatan bir sebep vardır.Sana haksızlık ettiğini düşünüyorsun belki haklısın ama dünyanın en önemli meselesi haline getirme.Çünkü önemli olan nasıl bir anneye sahip olduğun değil,senin nasıl bir insan olduğun.Kendi hayatın için çabala er geç ortaya çıkacaktır.Umarım seni üzecek bir şey yapmaz.

Bence aldatmıyor olabilir.Bunalımda olabilir.Kendini daralmış tüm sorumluluklar üzerine yıkılmış hissediyor olabilir.Baba hep uzaktaysa yalnızlık ve değersiz hissedip kendini gezmeye tozmaya vermiş olabilir.Ne çok olabilir şık sundum...

Egerki öyleyse babamla bilerek isteyerek ne iş yaptıgını bilerek evlenmiş yani babam onu isteyerek yalnız bırakmıyor bunun bilincinde olması lazım değilmi

Egerki öyleyse babamla bilerek isteyerek ne iş yaptıgını bilerek evlenmiş yani babam onu isteyerek yalnız bırakmıyor bunun bilincinde olması lazım değilmi

İnsanlar bilerek adım atarlar evet.Babanın durumunu biliyordu ama belki zamanla eşinin yanında olmayışı onu sık sık yalnız bırakması anneni çok üzmüş olabilir.Ben hayatında birinin olacağını çok sanmıyorum.Sadece zor bir dönemden geçiyor ve bunu seninle konuşamıyor.Biraz önce babam rahat bir adamdır dedin.Belki de baban çok ilgisiz davranıyor olabilir mi?

Gözünüzle görmedikten sonra bir insanı ihanetle suçlamak ayıptır,yazıktır günahtır.
Konu sahibi çok genç olmalısın bu yorumlara bakıpta annenle kötü olma.
Şüphelendiğin bir şey varsa bunları oturup annenle konuş.

İnsanlar bilerek adım atarlar evet.Babanın durumunu biliyordu ama belki zamanla eşinin yanında olmayışı onu sık sık yalnız bırakması anneni çok üzmüş olabilir.Ben hayatında birinin olacağını çok sanmıyorum.Sadece zor bir dönemden geçiyor ve bunu seninle konuşamıyor.Biraz önce babam rahat bir adamdır dedin.Belki de baban çok ilgisiz davranıyor olabilir mi?

Bilemedimedimki öylede olabilir ama babam annemi çok sever birde girdiği ortamlardan dolayı avrubayi bir insan karışmaz ama boşta bırakmaz annemin evde bir dediği iki olmaz,,hadi babamla sorunu bizle neden ilgilenmiyor onu denemek adına çok uçuk aykırı birşey giydim bana neden oyle dışarı çıkıyorsun demedi sadece onu denemek adına

büyümüş koskoca bir genç kız olmuşsun, herşeyi ayırt edebilecek yaştasın. artık çocuk değilsinki annen arkanı toplasın, seni kontrol etsin hala . kadın yıllar sonra rahatlamıştır belki. bunun verdiği rahatlıkla hareket ediyor . kardeşin yok sanırım. o yüzden bunalıyosun. hayatında birisi olduğunu falanda düşünme , ne münasebetsiz bir yaklaşım. herşeyden önce o senin annen, böyle bir şeyi gözünle görsen dehi bunu açık etmen hiç hoş değilken sen burda olmayan bir şeyin imalarına kafayı akıyosun. herkes çok karışılmasından şikayet eder sen karışımıyor diye şikayet ediyorsun.

büyümüş koskoca bir genç kız olmuşsun, herşeyi ayırt edebilecek yaştasın. artık çocuk değilsinki annen arkanı toplasın, seni kontrol etsin hala . kadın yıllar sonra rahatlamıştır belki. bunun verdiği rahatlıkla hareket ediyor . kardeşin yok sanırım. o yüzden bunalıyosun. hayatında birisi olduğunu falanda düşünme , ne münasebetsiz bir yaklaşım. herşeyden önce o senin annen, böyle bir şeyi gözünle görsen dehi bunu açık etmen hiç hoş değilken sen burda olmayan bir şeyin imalarına kafayı akıyosun. herkes çok karışılmasından şikayet eder sen karışımıyor diye şikayet ediyorsun.

Ben annem benim arkamı toparlasın vs birşey istemiyorum zaten ben okul sebebiyle ailemden uzak yaşıyorum özgür bir insanım ama benimde psikolojik sorunlarım oldu ilaçlar kullanıyorum neden yanımda değil birde ben annemi bu tavırlarıyla nasıl bırakıp Ankara'ya gidicem sorun bu ,cocukca davranış deme bana

Back
X