kızlar bakın ne bulduum hazine hazineee !!
biz regl dönemimizde daha çok yemek istiyoruz değil mi ? bazılarımız tatlı çikolata vs. vs. hele ben kalkar kalkmaz babamdan çiğköfte almasını istediğim günü hatırlıyorum![]()
şimdi ben pirinç lapası diyetini uyguladım ve 1.5 2 kilo kadar verdim ve dikkat ettiğim sürece almadım gerçekten ve bu regl döneminde yapılırsa çok daha fazla kilo veriliyormuş ve yeme isteğimizde yok oluyo niye çünkü sadece 2 gün yapıcaz ve garanti 2 kilo vereceğiz ne dersiniz kızlar ? pirinç lapasının yanoında diyet kola diyet içecekler soda meyve haslanmış sebze yiyebiliyoruz fazla almamak şartıyla ve saat 8de bitiyo yeme işi ben 6 da bitiriyordum
Canimben hic yapmadim bu diyeti ama mehay ve nazlibahar bu konuda uzmanlar anladigim kadariyla onceki senelerde cok yapmislar onlardan ayrintilarini ogren istersen onlar bu kanudan bahsederkenbende yapmayi dusundum bir ara, ama sonra kilo vermem durursa hizlandirmak icinyaparim diye dusundum sen nasil yapaksin ayrintilarini paylasirmisin. Bu arada saat 9 da bir dilim portakal,bir cilek,bir elmanin dortte biri ni yedim meyve yemem lazim degilmi ama