Merhametten maraz dogar dedikleri sey bu olsa gerek...
Kendi basarisizligi ve ciddiyetsizligi yuzunden listeden cikarilan bu arkadas bakin yeni topiginde bizler icin neler demis...
Keske bu dusuncesini bizle daha evvel paylassaydida listeden ve topigimizden daha once uzaklastirsaydik onu...
Umarim yeni topiginde cok iyi motive olur zira olamazsa suclayacak birilerini bulur yine ....
görüyorumki tüm sataşmalrına cevap vermediğim halde susmak edepdendir deyip ama hala arkamdan konuşmaya devam ediyorsun çünkü haksızlık yaptığının farkındasın..sen açtığın topiğin sorumluluğnu taşıyamıyorsan ben ne yapayım gitte diğer topiklerde bir gör bakalım insanlar kaça kadar kilo bildirimi alıyorlar bilmiyorsan öğren..
Ayrıca topikten sen uzaklaştırmadın ben kendim ayrılmak istedim..o söylediklerimide seni kastederek söylemiştim zaten diğer arkadaşlarla hiçbi ilgisi yok..çünkü zeytinler tahineler pekmezler havada uçuşuyor yada midendemi demeliydim
Başarısız demişsin pardon 2 ayda 7 kilo vermekmi başarısızlık aç gözlerinide iyi bak
sen beni takip edeceğine kendi açtığın topiğin sorumluluklarıyla ilgilen öğren..beni nekadar takmışsın kafaya kız işi gücü bırakmış beni takip ediyor allah akıl fikir versin ne diyim...birazdaha arkamdan konuşmaya devam edersen seni şikayet edicem