Gayet iyi gidiyorsun canim..arada salsanda kendini donusun super oluyor :)) sonunda 86 yida gordun demek he hadi bakalim 70 lere az kaldi...günaydınlar herkese lahana diyetimin 3. günündeyim . bugün henüz bir şey yemedim birazdan bitki çayımı içip sonra da lahana çorbamı içecem .tartım yanılmıyorsa 2 günde 1.5 kilo gitmiş gibi görünüyo. bu gün yürüyüşe de çıkamadım aslında pilanım 7 de çıkmaktı ama 7 de yataktan kalktım Allahtan bu gün dışarda işlerim var o bahaneyle yürürüm biraz ama diyeti bozmak yok .hele dün akşam, içine giremediğim bir eteğimin daha içinede girebildikten sonra..![]()
Evet canim malesef bende bu haftadan sonra cok sik giremem belki...malum alisveris ve bahar temizligi yapicam..artik anca ramazandan sonra gorusuruz sanirim...iyi tatiller canim....Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ,şimdi de yeşil çayımı içiyorum yarın hayırlısıyla yola çıkıcaz 18 gün izin yapıp dönücez vakit buldukça giricem ama tartı yok biyerlerden tartı bulursam tartılırım artık listeden bi süre uzak kalıcam ben dönücem mehay gidecek bikaç ay sonra toplanırız yine ben bakalım nerelerde olucam atama var ya ...
iyi tatiller canım
dilvinciğim ben herbalife yi uzun süre kullandım yaklaşık 8 ay kadar önce güzel 8 kilo verdim sonra vermem durdu ne yaptıysam gitmedi bir kaç ölüm vakası da duyunca annem yasakladı içmemi yanlış kullanımdan acil hastaneye kaldırılan birine de şahit oldu satan akrabamız ,bence kullanma canım benim kadar kilolu bile değilsin ital ürün içinde ne olduğu belli değil ben sonra çok pişman oldum
canım yukarda bir virgül hatası olmuş 8 ay kadar önce kullanmadım uzun yıllar önce 8 ay kadar kullandım
Canlarim kullanmayin boyle seyleri yaaa