• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birkac kelime olsun soyleyin..

Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorum :KK43: Bir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin

birazcık gururlu olmayı denersen anında unutursun

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim biraz da olsa kendime geldim sanirim, hayati zorlastiran benim bakis acim, bana deger vermeyen, beni uzmekten zerre korkmayan bi adam icin tuttugum su 2 gunluk yasa bile yazik..:KK14:

Hala mi uzuluyorsun be güzelim değmezsin ağlamaya yi dinle bolca şu uzuldugune uzulceksin sadece emin ol.
Sudan sebeple seven Sudan sebeple gider (irvin Yalom )

Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
bence ayrıldığına sevinmelisin adamın ruh hali bana pek iyi gelmedi canım

Henüz yeni zamana bırakın.
İzin kullanma halkınız varsa 10 gün ladar kafa dinleyebilirsiniz.
Aptal saptal biri için işinizden de olmayın.

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim biraz da olsa kendime geldim sanirim, hayati zorlastiran benim bakis acim, bana deger vermeyen, beni uzmekten zerre korkmayan bi adam icin tuttugum su 2 gunluk yasa bile yazik..:KK14:

Ne kadar güzel ki farkına varmışsın...
Engellemek falan nedir ya sanırım kısa süreli bir ilişkin vardı.

Lütfen eski sevgilini tüm iletişim kanallarından sil, engelle, otur dua et, böyle bi pisikodan kurtuldum çok şükür, Allahım zamanında gösterdin yüzünü bana diye.. :KK14:

Sene olarak bir yil verdigi stres uzuntu paha bucilemez....uzulursun sonra toparlanirsin hic hayatinaa girmedigini dusun

Terkeden o engelleyen o yapacak şey yok. Sen sürekli msj falan mı yazdın da engelledi?

Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorum :KK43: Bir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
Ilerde tebessumle anip sacmslik diceksin uzulme insanlar evladini annesini kaybediyor ama bisekilde dayaniyorlar hayat devam ediyor unutucaksin

Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi

bana o arayan, yanlış numara senaryosunu kuran kişi nedense sevgilin gibi geldi. ardından gelen davranışlar çok mantıksız çünkü. ayrılma bahanesi olmuş bu oyun bence. neyse farz edelim ki gerçek olsun, o zaman daha da vahim... bu şekilde seni terk etmeyi sana layık gören birine bu kadar değer verip üzülme bile. şükret ki kurtuldun. kendine meşgaleler bul bir şekilde unutursun. herkes, her şey, her acı unutuluyor. bu kadar dramatize edip kendini yıpratma boş yere.

Önüne bak hiç ama hiç umırsama..
Senden vazgecenden sen daha kolay vazgec kardeşim..
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil..
İnsan hayata bir kere gelir..
Günlerini kendine zehir etme..
Beyninden,kalbinden,telf. Temizle ..arkana bakmadan yürü..
Kapattığın kapıyı asla bir daha aralama..

'Benden vazgecmeyi goze alanları ben kazanmak için ugrasmam'
Felsefen bu olsun bu konuda
Geçmişi bırak önüne bak.
Hayırlı degilmiski bitmiş de.

Bi arkadaş yapmış kesi köpeklere su,mama ver,
İnsanlara yardımlarda bulun diye.
Sonuna kadar katılıyorum bende böyle yorum yapacaktim.
Bunları yaptıktan sonra bak bakalım nasıl mutlu oluyosun.

bana o arayan, yanlış numara senaryosunu kuran kişi nedense sevgilin gibi geldi. ardından gelen davranışlar çok mantıksız çünkü. ayrılma bahanesi olmuş bu oyun bence. neyse farz edelim ki gerçek olsun, o zaman daha da vahim... bu şekilde seni terk etmeyi sana layık gören birine bu kadar değer verip üzülme bile. şükret ki kurtuldun. kendine meşgaleler bul bir şekilde unutursun. herkes, her şey, her acı unutuluyor. bu kadar dramatize edip kendini yıpratma boş yere.
Dogrusu bilmiyorum tek sebep o senaryo olamaz zaten sevgulimle ileriyw donuk plan yapiyorduk ailesi hep maddiyati bahane ediyormus ondan dolayi da huzursuzdu son gorusmemizdesanirim bu olay isin bahanesi oldu.

Bahane bulmus bence ayrilmak icin

Nişan atan biri olarak senin duygularının belki de iki mislisini yaşadım ben.. Çok kötüydüm sonra dua ettim unutayım diye sonra düşündüm nedir bu kendimi üzmek ailem sevdiklerim yanımda ne isterim ki dedim.. şu şehit haberlerini görüyrsundur o analar gencecik evlatlarını toprağa verirken senin üzüntün ne ki yapma zaman zaman zaman.. klasik ama zaman... Bir de böyle ayrılık olmaz mis gibi de bahane bilesin.. neyse üzme tatlı canını inan kiii geçecek..

Senin bundan onceki konunu okumustum. Direkt aklima sevgilinin seni aratip,ayrilmak icin bahane sundugu gelmisti aklima. Madem cok merak etmis kendisi arasaydi benim sevgilime yazmissin, kimsin diye. Bosver uzulmene değmez

Salla gitsin su aklı geriyi. Yanlış numara aranır miymiş. Yanlış numarayı arayan kıza, karşı taraf aranıyor bu der.

Back
X