Birkaç soru?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
* Kızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapmak istiyorum. 68 kiloyum 8 kilo versem yeter sizce 2 hafta bu diyete harfi harfine uyarsam bol bol spor yaparsam kaç kilo veririm tahminen?

* Acı Çehre diye bir tohum varmış aktarlarda satılıyormuş gün içinde defalarca büyük tuvalete çıkartıyomuş. Arkadaşım 1 hafta kullanmış(hiç diyet yapmadan) 3 kilo vermiş. Sizce diyetle birlikte bunu kullansam bir sakıncası olur mu?

* 5 günde 5 kilo diyeti bittikten sonra sadece 1 hafta lahana çorbası diyeti yapmak istiyorum ama kız yurdunda kaldığım için burda lahana çorbası bulamam. Onun yerine lahanayı yesem yada suyunu içsem de işe yarar mı?

* Bu hızlı kilo verdiren diyetleri yaptıktan sonra verdiğim kiloları nasıl koruyabilirim?

- Çok sordum biliyorum :/

kilolarimiz ayni sayilir, bende 8 kilo vermek istiyorum ve bende 5 günde 5 kiloyu deneyecegim yarin başliyorum :) beraber başlayabiliriz

diger sorulara gelince, lahana çorbasini denedim ama birkaç gün sonra insanin midesi bulaniyor o kokudan, ve biraktiktan sonra hemen geri aliyorsun, tavsiye etmem yani
lahana suyunu denedim ama inan hiçbirşey diyet yapmadan işe yaramiyor maalesef, istersen dene ama bu böyle

kolay gelsin, bu arada inşallah ikimizde istedigimiz kiloya düşeriz

teşekkürler canım tamam o zaman aynı anda başlıyoruz :)

lahana çorbası diyetini uygulycam ama çorba yerine lahana suyu içicem tek fark bu yinede kilo verdirir mi onu merak ediyorum :/

canim ben onuda denedim, eger sence vücudunda ödem varsa, yani kendin hissediyorsan siskinlik oldugunu o zaman iç derim çünkü idrar söktürüyor fakat bende hiç kilo kaybi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…