Insallah canim ya. Cok istiyorum cidden, cünkü ailem cok sevinmisti sevincleri malesef kisa sürdü.... tekrar onlari sevindirmek istiyorum. 5 Haftalikti... ama hcg degeri hic yükselmedi ayni kaldi ve kendide gelismedi kanamam basladiCanm eskilerin bir lafı vardır düsügün bir kıçı içerde kalır diye inslh hemen geri kalırsınız sağlıklı sahatli doğar cocugn düşuk yaşayan ve sonradan sağlıklı bebek sahibi olanlar var tekrarlayan düşükler olursada zaten tedavisine bakıyorlar sn böyle düşünme kaç haftalık ti bebis ?
insallah canim neden kimyasal deniliyorki buna? Insallah dedigin gibi olur cok isterim rabbim isteyen herkese nasip etsinHimm kimyasal gebelik olmuş canm korunmanada gerk yok hemen Tekrar hamile kalabilirsin :) inslh bir sorununuz yoksa br kaç aya kalirsn Allah in izniyle
İnan bilmiyorum. Sanırım kese tutunamadigindan kimyasal diyorlar bnde daha önce 5 haftalık ti değerler düştü 288 150 50 ye düştü. 2 gün sonra kanama başladı kimyasal diyorlar böyle olunca daha sonra benm 8 haftalk br daha düştü suan yine hamileym şuanda da hastanede sonuç bekliyorum inslh dusmez değerler ya dua et bnainsallah canim neden kimyasal deniliyorki buna? Insallah dedigin gibi olur cok isterim rabbim isteyen herkese nasip etsin
ah canim ya rabbim insallah bu sefer saglikla kucgina almayi nasip eder. Allah gönlnüze göre versin insallah canim duam seninleİnan bilmiyorum. Sanırım kese tutunamadigindan kimyasal diyorlar bnde daha önce 5 haftalık ti değerler düştü 288 150 50 ye düştü. 2 gün sonra kanama başladı kimyasal diyorlar böyle olunca daha sonra benm 8 haftalk br daha düştü suan yine hamileym şuanda da hastanede sonuç bekliyorum inslh dusmez değerler ya dua et bna
Çok sağol Allah razı olsun canm. Tez zamanda sanada nasip olsun inslhah canim ya rabbim insallah bu sefer saglikla kucgina almayi nasip eder. Allah gönlnüze göre versin insallah canim duam seninle
AMIN korkuyorum iste tekrar bu seyleri yasicam diye insallah birdahaki saglikli gebelik olur... yas oldu 30Çok sağol Allah razı olsun canm. Tez zamanda sanada nasip olsun inslh
genelde hep öyle oluyor4 düşük yada kimyasal gebelik yaşadım 5.ye hamileyim hiç bukadar ilerleyememiştim 2. Ayı zor gördüm diğerlerinde kanamada 4 ila 6 gün arası sürdü.
kimyasal gebelik kalitesiz yumirtanin dollenip rahiminde bunu kabul etmemesiyle oluyo.kimyasl gebelikte kese gozukmez olusmaz daha dogrusu degerlerin hamileymis gibi yukselir demav edemedgi icin dusmeeye baslar ve adet olursin.dr lar buni gebelikten ve dusukten bile saymiyo.tekrar hamile kalablrsn hatta hic adet olmadn bile kalanlar var.bende yasadim umarim tez zamanda kavurusz yavrularmiza sagliklaGünaydin Kizlar
ben yeni düsük yapmaya basladim üc gün kanadi bugün dördüncü günüm ama kan kesildi gibi bu normalmi? Benim adetim normalde 6 gün sürer bunda fazla asiri kanamamda olmadi. Parca düstü Kese son kontrolde görünmedi düsen keseydi sanirim. Kanimi aldilar bakmak icin degerlerimin düsüp düsmedigine. Böylece emin olurlarmis icerde baska bir parcanin kalip kalmadigina. Simdi iste benim korkum var ilk hamileligim düsükle sonuclandi arkasi gelirmi yoksa normal gebelikte gelebilirmi? Genelde nasil oluyor? Birde birdaha hamile kalabilirmiyim?
Bir kac gündür bu sorular aklima geldikce endiseleniyorum....Aranizda bunu yasayanlardan kesin vardir eger yasadiklarinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.... Cok tsk ediyorum simdiden.
kimyasal gebelik kalitesiz yumirtanin dollenip rahiminde bunu kabul etmemesiyle oluyo.kimyasl gebelikte kese gozukmez olusmaz daha dogrusu degerlerin hamileymis gibi yukselir demav edemedgi icin dusmeeye baslar ve adet olursin.dr lar buni gebelikten ve dusukten bile saymiyo.tekrar hamile kalablrsn hatta hic adet olmadn bile kalanlar var.bende yasadim umarim tez zamanda kavurusz yavrularmiza saglikla
hic korkma benim iki kimyasal bi kurtajim bar.halada umudum var tekrar hamile kalocam insallah bu sefer kucagima alicam.senin ki yine kimyasal sayiliyo mu bilmiyrm ama benim bildgm kimyasal anlattgm sekilde.erkwn dusuk diye geciyo senin sanirim ama korkmana gerek yok tekrar hamile kalorsn.dr zatwn soyler korun yada korunma diye.folik aside kanamam bitince devam etCok sagol canim ama bende kese göründü düsmeden bir gün önce. Sonra kanamam cogaldi agrim cogaldi ve bir parca düstü. Ondan sonra görünmedi birdaha kese. Kimyasal degilmi ozaman benimki? Ben cok korkuyorum diger hamilelikleriminde öyle olacagindaninsallah dedigin gibi tez zamanda kavusuruz yavrularimiza
kanamam bugün bitti folik asit alcam eczaneden. 3 gün sürdü kanamam ama hafif agir asiri kanamam olmadi normalmidir? Bugün kan degerimi sordum pazartesi 32 cikmisti dün alinan kanda 6 cikti yani bayagi düsmüs pazartesi tekrar verecegim sifirlandimi diye bakmak icin. Doktorum beklemem icin bir sebep yok dedi. Yani yine deneyebilirmisiz. Bu kanamam adet kanamasi olarakmi geciyor? Yumurtalama 14 gün sonrami olacak? Yada diger adetimi beklemeliyim bir ay sonraki? Normal adet kanamam 6 gün sürüyor bu sadece 3 gün sürdühic korkma benim iki kimyasal bi kurtajim bar.halada umudum var tekrar hamile kalocam insallah bu sefer kucagima alicam.senin ki yine kimyasal sayiliyo mu bilmiyrm ama benim bildgm kimyasal anlattgm sekilde.erkwn dusuk diye geciyo senin sanirim ama korkmana gerek yok tekrar hamile kalorsn.dr zatwn soyler korun yada korunma diye.folik aside kanamam bitince devam et
evet adet kanamasi bi dahaki ay yine ayni tarihte olmaslisn.bes on gun aksama oluyoms kimileirnde bende bu ay sekizinde olmam lazim canim.kanamayla birlikte lan parcasi dustu benden ceviz buyuklgnde ama dedgn gibi en fazla 7 gun surdu iyice temizlenene kadr.kornma dediyse korunma canim insallah tejrar hamile kalirsn sikinti yapmakanamam bugün bitti folik asit alcam eczaneden. 3 gün sürdü kanamam ama hafif agir asiri kanamam olmadi normalmidir? Bugün kan degerimi sordum pazartesi 32 cikmisti dün alinan kanda 6 cikti yani bayagi düsmüs pazartesi tekrar verecegim sifirlandimi diye bakmak icin. Doktorum beklemem icin bir sebep yok dedi. Yani yine deneyebilirmisiz. Bu kanamam adet kanamasi olarakmi geciyor? Yumurtalama 14 gün sonrami olacak? Yada diger adetimi beklemeliyim bir ay sonraki? Normal adet kanamam 6 gün sürüyor bu sadece 3 gün sürdü
bendede düsen parca 4 cm vardi. Keseydi sanirim... yani diyorsun ki yumurtalamam olur bu kanamam bittikten sonra 14 güne yakin? Bugün bitti...evet adet kanamasi bi dahaki ay yine ayni tarihte olmaslisn.bes on gun aksama oluyoms kimileirnde bende bu ay sekizinde olmam lazim canim.kanamayla birlikte lan parcasi dustu benden ceviz buyuklgnde ama dedgn gibi en fazla 7 gun surdu iyice temizlenene kadr.kornma dediyse korunma canim insallah tejrar hamile kalirsn sikinti yapma
evet kanamanin ikimci haftasi ben yumirtladim canim yumirta aki gibi akintim oldu iki gun boyunca.sen yinede bir gun arayla iliski koy ki kacirma.oyle daha kolay oluyobendede düsen parca 4 cm vardi. Keseydi sanirim... yani diyorsun ki yumurtalamam olur bu kanamam bittikten sonra 14 güne yakin? Bugün bitti...
İnslh olr ablacm sna dua edicm adın neydi ??değerler iyi çıkti ignr ve progestan verdi eve gidiyorumAMIN korkuyorum iste tekrar bu seyleri yasicam diye insallah birdahaki saglikli gebelik olur... yas oldu 30
aynen haklisin uygulamalarla veya hesaplarla olmuyo bazen gec yumurtalama oluyor kaciriyorsun ondan sonra. Her iki günde bir en garantisi. :) insallah olur senin adetine kac gün var? Yada gectimi?evet kanamanin ikimci haftasi ben yumirtladim canim yumirta aki gibi akintim oldu iki gun boyunca.sen yinede bir gun arayla iliski koy ki kacirma.oyle daha kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?