Birkere Düsük yapan yinemi yapar? Düsükteki kanama ne kadar sürer? Yine hamile kalabilirmiyim?

aynen haklisin uygulamalarla veya hesaplarla olmuyo bazen gec yumurtalama oluyor kaciriyorsun ondan sonra. Her iki günde bir en garantisi. :) insallah olur senin adetine kac gün var? Yada gectimi?
bu ayin 8 nde olcam.insallah hamileymdrde olmam.test yaptim bi kez silik cikti sonra yok olur gibi oldu kuruynca da golge gibi kaldi iki gun sonra tekrarladm negatif cikti.negatif diye kabul ettim bu ay olmazsa bi daha ki ay artik insallah canim

bu ayin 8 nde olcam.insallah hamileymdrde olmam.test yaptim bi kez silik cikti sonra yok olur gibi oldu kuruynca da golge gibi kaldi iki gun sonra tekrarladm negatif cikti.negatif diye kabul ettim bu ay olmazsa bi daha ki ay artik insallah canim
ah canim insallah gelmez adetin cizginde belirginlesir. Allah tez zamanda versin Bendede öyleydi iste. Cizgi silik cikti hamileyim diye aldim ele düstüm yola doktorda dedi bizdede silik cikti hamilesiniz. BIr kac gün sonra testi tekarlayinca ilk silik cikti yine koyulasacagi yere sonrada negatiflesti. HCG degerim hic yükselmemis yani.... En iyisi adet gecikince yapilan test koyu cizgi cikarsa tamamdir demek silikte ben artik süpheliyim güvenmem yani

bendw sil
bende silik cizgilere guvenmiyrm.en son hamile kaldgmda adetm gecmisti yaotim kipmirmizi oldu anca oyle olursa guvenirim pozitifw.sen cuma gunu falan bi kan ver bakalm belli olr canim

bendw sil

bende silik cizgilere guvenmiyrm.en son hamile kaldgmda adetm gecmisti yaotim kipmirmizi oldu anca oyle olursa guvenirim pozitifw.sen cuma gunu falan bi kan ver bakalm belli olr canim
beni doktor aradi pazartesi gel kan alalim dedi. Ozamana sifirlanir insallah. ONdan sonra tekrar calismalara baslariz. Dedigin gibi cizgi net bir sekilde cikinca bende ancak öyle inanirim ozaman en azindan hcg degeri yüksek demek olur. Bende hep silikti öylede kalip sonra tamamen kaybolmustu....Sen bana haber ver birlikte bekleyelim Bebegimizi :)

Korkma canım kimyasal gecirmissin bende kimyasal düşük yaptım diğer ay tekrar hamile kaldim Allah in izni ile tekrar olur stres yapma yeter ki hamile kalabiliyorsun sorun yok sevinmelisin birde onun korkusu olsa idi daha kötü olurdu bebek tutunamayinca düşüyor doktorum dediği her kadın yılda bir iki defa böyle düşük yaparmış ama farkına varmazmis o yüzden stres yapma

tamam canim benim sen nekadar bir süre sonra tekrar hamile kaldin? Ve baska düsük yaptinmi ondan sonra? Insallah olacak ALLAh büyük canim. Stres yapmicam ve sirf yumurtalama gününede odaklanmicam her iki güne bir en iyi yöntem bence.

aynen canim.insallah tez vakitte aliriz güzel haberleri

hemennmi. kaldnz hamile yani dusuk kanamasindan sonra tekrar adet oldunzmu

Kimyasal dan sonra adet olmadım canım zaten kimyasalın ardından daha kolay hamile kalınıyor dedi doktor rahmi temizlediği için eğer kafaya takarsan yine tutmaz çünkü stres en büyük düşman sen incir ye eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin Allah in izni ile olur inşallah

Yok olmadım canım şöyle söyleyeyim temmuz 27 de adet olmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendim Ağustos 2 de düşürdüm bebeğimi bir daha adet olmadım hamile kaldim:))
ay masallah bizede nasip olsun bu sekilde yaa me kadar guzel
allah kucagina almayi nasip etsin insallah canim

bende bu ay incir kurunu yaptim ama ic gun esime zaten iki aydr yeidryrm keciboynuzu pekmezini.kaldgm ayda yediriyodm cok faydali insallah bizede vesile olur

Yok olmadım canım şöyle söyleyeyim temmuz 27 de adet olmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendim Ağustos 2 de düşürdüm bebeğimi bir daha adet olmadım hamile kaldim:))
anladim canim cok sahane :) insallah bizdede öyle olur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

insallah canim bende baslayim en iyisi keci boynuzu ile
basla basla incir al kuru olaninda gunde bir iki tane ye havuç ye bol bol inciri gunde bi tane yesende olur.pekmezide aldr esine sabah aksam birer kasik ver ben oyle yaoiyodum.bu arakar hep unutuyo bi dahaki ay daha duzenli vericem insallah

basla basla incir al kuru olaninda gunde bir iki tane ye havuç ye bol bol inciri gunde bi tane yesende olur.pekmezide aldr esine sabah aksam birer kasik ver ben oyle yaoiyodum.bu arakar hep unutuyo bi dahaki ay daha duzenli vericem insallah
iyi fikir ben almanyadayim burdaki taze olurmu bilmiyorum alcam artik denerim bende inciri bulurum bir sekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…