- Konu Sahibi hayalsevgili
-
benim okuduğum kadarıyla kızlık zarı zarar görmeden de kürtaj oluyormuş
arkadaşlar duyunca çok şaşırdım komşumuzun kızı erkek arkadaşıyla sadece sürtünme yoluyla boşalma olmuş ve kız hamile kalmış insanlar normal yolla yılarca uğraşırken böle bişey olabilirmi gerçekten :1shok: :1shok:
Bu komşu kızı yani şuanda kızmı :1shok:Belkide tam yapmıştır :) anlattığı dogrumu acaba.Eğer öyleyse çok şanslıymışşş:icecream:Biz yıllardır bişi tutturamadıkkaydirigubbakcemile3
kızmış canım..arkadaş inanmamış istersen geldiyince oda gitmiş onlarla doktora kızmış birleşme olmamış işte
şans ki ne şans be gülüm biz çalışıp didinelippp ....-tatlicadiarzu-yılardır yoruldum be çalışmaktan gına geldi ..sürtünmeyi deniycem anasını satayımm bu ayy :jeyyar:kaydirigubbakcemile
Delüm benim allah iyiliğini versinn bironu denemediğimiz kaldısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eeee sonuc noldu:uhm:
bugünmü aldiracakti , aldirdimi mafoldumben
ya bise daha soracam, tr de nasil oldugunu bilmedigim icin
öyle hemen bugün doktora gideyim ayni gün aldirayim oluyomu öyle:sinifsinif:
ne bilim kan tahlili filan istemiyomu narkoz doktoru, sonra ameliyatta kan gerekirse diye kan gurubu testi yapmiyolarmi, yani belirli testler yapilir ameliyat öncesi, burda böylede ondan sordum.
madem bu sürtünmeyle hamile kalma vakalari cok oluyor, neden ortaokulda cocuklari bu yönde uyarip bilgilendirmiyolarki, misal biyoloji dersinde:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?