Birleme olmadan Hamile kalmak ?

boşversenize .....ikisininde yemiyor bi tarafları iştebenneyaptımki

kolaylarına gelmiş,hem kızın hem oğlanın,kurtulmak istiyorlar:mymeka:

bu kadar basit

Bu komşu kızı yani şuanda kızmı :1shok:Belkide tam yapmıştır :) anlattığı dogrumu acaba.Eğer öyleyse çok şanslıymışşş:icecream:Biz yıllardır bişi tutturamadıkkaydirigubbakcemile3

Kızlık zarı bozulmadan muayene ya da kürtaj yapılabilir mi?
Evet. Zar yapısı uygun olan kişilerde hymen yapısına zarar vermeden spekulum incelemesi hatta kürtaj dahi yapılabilir. Öte yandan akıntı sorunu olan hemen hemen tüm bakire genç kızlarda ve kız çocuklarında vajinal kültür alınabilir

kızmış canım..arkadaş inanmamış istersen geldiyince oda gitmiş onlarla doktora kızmış birleşme olmamış işte

şans ki ne şans be gülüm biz çalışıp didinelippp ....
-tatlicadiarzu-yılardır yoruldum be çalışmaktan gına geldi ..sürtünmeyi deniycem anasını satayımm bu ayy :jeyyar:kaydirigubbakcemile

Delüm benim allah iyiliğini versinn bironu denemediğimiz kaldısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bir arkadaş anlatmıstı buna benzer bir olay..sürtünme yoluyla hamile kalmıs kızın birisi..kız hiç ihtimal vermemiş hamile kalabileceğine..dolayısıylada yasal olarak kürtaj olma sınırını geçmiş...kaç aydan sonra alınmıyor bebek bilmiyorum ama bir dr a gitmişler dr kürtajı kabul etmemiş başımı yakamam demiş.neyse bir başkasına gitmişler o kabul etmiş kürtaj yapmayı..hap yazmıs..ilaç içerde eritiyormuş (( jel gibi akmış gitmiş kızlıgı da zarar görmemiş..sonra erkek arkadaşı tekmeyi koymuş malum oldugu gibi..dediğiniz gibi sürttürüp hamile kalıyor millet..yıllardır uğraştık iğneydi ilaçtı..ayakları mı havaya dikmedim amuda mı kalkmadım zorla oldu yıllar sonra.

Vay anam vay simdi o kiz diye mi gecincen ortalikda o zaman, neyse ben zaten kinamadim kinamam da benim de iki yavrum var Allah hayirlisini versin evlatlarinda insallah, cok kotu bi durum, insallah o bebege kiymadan akil fikir alirlar baslarina, gece kabus mu gorur baska bi sey mi dank etsin kafalarina, ve de o bebegi aldirmayip evlensinler en kolayi bu kacsinlar o zaamn cok uzuluyorum ya .

allah herşeyin hayırlısını versinnn :Saruboceq:

hem hamile kalsın hem kürtaj olsun hemde hala ben bakireyim diye gezsinn :mymeka:

salaklar madem korkuyosunuz neden yapıyosunuz neden yiyonuz bu haltı

allam büyük konuşturma yarabbim neyse diğer diceklerim içimde kalsınn

daha dün akşam açılmış olan bir topiğin 24 saat olmadan bu kadar çok rağbet görmesi çok enteresan başka topiklerde in cin top oynarken birleşme olmadan hamile kalınır mı topiğinde izdiham yaşanıyorsırnaşık şey:teytey:

evet canim, cünkü bizler normal yoldan yillardir ugrasirken bazilarinin basina böyle seyler geliyor. bizde olayi geyige bagladik böyle. egleniyoruz yani:))

birde kondomla ve sürtterek iliskiye giren, sonrada kondomun delik olup olmadigini kontrol eden, bide üzerine acaba hamile mi sorusunu soran bir arkadas vardi ki alnindan öpülesi bir sahsiyetti. ona 1 ay gülmüstüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

arkadaşlar tamam burda geyiğe bağladık gülünüyo ama bugün doktora gittiğimizde hayret ettim çünkü doktor bu tür vakkaların azımsanmicak kadar fazla olduğunu söyledi
tamam sizlerde haklısınız bu kadar yıl uğraşıyosunuz bunları duyunca haklı olarak bizim niye olmuyo diyosunuzdur ama dediğim gibi iki taraftada sorun yoksa eğer bu yolla hamile kalmak çok kolaymış hatta vajinusmus hastalığı olan bayanlar bu şekilde tabi hamile kalmak için uğraştıklarından daha farklı yöntemleri deneyerek hamile kalabiliyorlarmış

eeee sonuc noldu:uhm:

bugünmü aldiracakti , aldirdimi mafoldumben

ya bise daha soracam, tr de nasil oldugunu bilmedigim icin

öyle hemen bugün doktora gideyim ayni gün aldirayim oluyomu öyle:sinifsinif:

ne bilim kan tahlili filan istemiyomu narkoz doktoru, sonra ameliyatta kan gerekirse diye kan gurubu testi yapmiyolarmi, yani belirli testler yapilir ameliyat öncesi, burda böylede ondan sordum.

madem bu sürtünmeyle hamile kalma vakalari cok oluyor, neden ortaokulda cocuklari bu yönde uyarip bilgilendirmiyolarki, misal biyoloji dersinde:umursamaz:

o kadar detayını bilmiyorum canım başıma hiç böle bişey gelmedi yaşamakta istemem allah korusun ama bugün gittiğimiz doktor yarın gel alalım dedi öle kan tahlili falanda istemedi ama yarın istermi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…