- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Minikkuala
Bu arada Büşra Türkmen diye bir tanıdıgım var. Haftaya düğünü olacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WOLFROG 6 aylık evli 2 aylık hamileyim haddi ni bil kişi kendinden bilir işi meseleyi başka yerlere taşıma
Çok büyük konusuyosun umarım büyük acılar yaşamazsinWOLFROG
+1Mecbur kalmamissiniz ki ya birlikte oturur ya ayrilirsiniz demişler siz de birlikte oturmayi secmissiniz. Bu bir mecburiyet degil bir tercih.
Ayni sekilde, birlikte otururken cocuk yapmayı da siz tercih etmissiniz.
Kendi tercihlerinizin sonuclarina katlanmaniz icin de iyi bir ders olmustur bu size.
Çok büyük konusuyosun umarım büyük acılar yaşamazsinWOLFROG
Ay ne alaka kadina beddualar ediyorsunuz ya ..
Bi sey dememis ki
Ne olabilir alelacele evlenmenizi saglicak bunu demis
Mantik yurutmus ..
Bu laflari kv kp e yapin da cikin o evden
Hodri meydan hadi !
20yaş kaç acaba?
Diyemez
Az once yazdigi seyleri okuyordum
6 aylik evli
20 yasinda
2 aylik hamile ..
Demis ki ayyyyy cok zordu beklemek
Dolsun gobusler ,gelsin minisler ....
Kiz 4 ay zor beklemis
Sen 33 diyorsun
Neyse bosver ama beddua oldu mu boyle sacma sapan
Bani mani umursamayip agzima geleni soyleyesim geliyor ..
Sen bi kendi hayatina baksana
Ne diye aleme sariyosun ...
Bak gene dellendim![]()
Aynen yani dondum baktim kotu bisey de yazmamisim. Verecek cevabi olmayanlar yok aci yasamazsin yok kinadigini yasarsin. Demek ki kendileri kinadigini yasiyor.
Planin ilk bolumu evlenmek ikinci bolumu gobusu doldurmak (o da neyse) gerisi? Yok...
Sana çemkirmekle nasıl biri olduğunu gösterdi. 20 yaşında koca kaçıyor, bebek kaçıyor. Okulda olması gereken zamanda kocasının ve ailesinin hizmetini yapmayı seçmiş...Yasamam canim yasamam. Ben esimin kisa donem de olsa askerligi var diye hamileligi 3 sene geciktirdim. O askerdeyken calistim kimseye muhtac olmadim daha kaynanama maddi yardim yaptim. Yasim da vardi yani 33 yasinda anne oldum. Sirf onun bunun insafina kalmiyim diye. Asla da kalmadim. Birisi evimi ayirsin diye beklemedim.
Mantikli biriyim ben
Anca konu acarlar kaynanam soyle kotu kayinpeder boyle kotu. Niye cocuk cevap yok. Asil sacmalik bastan ayni evi kabul edip sonradan yan cizmek. Insanlar duzen kurmus bozuyorlar daha da aci yasamazsin bilmem ne. Kocalarina deseler ya bunu.
Ucuncu bolumu de bi mucize olmasini
Ya da kovulmayi bekleyip ayri ev acip
Kicisiyli mitli misit 2~3~4 bebeler yapmak
Aman bize ne yaw
Ben yatcam uykum var
Hadi optum :)
Sana çemkirmekle nasıl biri olduğunu gösterdi. 20 yaşında koca kaçıyor, bebek kaçıyor. Okulda olması gereken zamanda kocasının ve ailesinin hizmetini yapmayı seçmiş...
Sana çemkirmekle nasıl biri olduğunu gösterdi. 20 yaşında koca kaçıyor, bebek kaçıyor. Okulda olması gereken zamanda kocasının ve ailesinin hizmetini yapmayı seçmiş...