• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlik oturma

bir arkadaşım,hiç istemediği halde,gelinini yanına almak zorunda kaldı.oğlu 23,gelini 22 yaşındaydı,evlendiklerinde.sizinle otururum,gıkım çıkmaz diyen gelin,daha ilk ay da,ay ben istemiyorum,yok eşyamı kullanamıyorum diye,kadının burnundan getirdi.üstüne üstlük,bir de çocuk yaptılar.

şimdi 3 yıllık evliler,hala beraberler.gelin çalışmıyor,oğlanın geliri kısıtlı.çıkma ihtimalleri sıfıra yakın.evde hergün hır,gür.
kadının 50 yaşından sonra huzuru kaçtı.
kocanız size ve çocuğuna bakamayacaksa,evlenmeyin o adamla.evdeki,yaşlılarında huzurunu bozuyorsunuz.

Çocuğu ilk kucagima ben alicam ne demek ya ne saçma insanlar var bu hayatta ben olsam asla izin vermem sacmalik

valla benim kv kp cok iyi insan olmalarina ragmen hayatta oturmam beraber. Saolsun esimde beni dinler, zaten kendisi evlencegimiz zaman ev ev ustune olmaz demisti :KK49:

Bebeğimin olduğuna pişman değilim . Iyiki de olmuş eşim kötü bi insanda değil ama sürekli öz güveni kırılıyor benim eşimin maddi durumda gayet iyi kiraya da çıksam evde alsam tek başıma eşim ödeyecek güce sahip sadece ailesi onu bırakmak istemiyor süt veren ineği kimse satmaz çünkü zorunda bırakıldım dedim birlik konusunu çünkü düğünüme 2 ay bile yoktu birlik olmazsa ayrılicaksiniz dedi kV KP eşimin de beynini yikama lar bende aptalligima denk geldi herhalde kabul ettim bu arada yaşlılar ağlar evet ama rol yapmazlar gecenin 10 11 de evde niye sevdiği kirakerden yok diye ağlamaz çocuk değil ve aklı sorunu yok mesele esimle yalnız kalmamami sağlamak yaptığım banyoya kadar sayiyo ve benim gibi davranmaya calisiyo eşimi benden uzaklastirmaya calisiyo ama sorarsan beni çoksseviyo
şimdi rest çek eşine. ya ailen ya ben ve çocuğumuz diye. en kısa zamanda evi ayır. yoksa eşin ve ailesi önce hamileliği sonra bebeği bahane eder. bu kez torundan ayrılmamak için ağlar kv eşin de kıyamaz. eşine bir hafta veya bir ay süre ver ev bulsun. yoksa hamileliğin ve lohusalığın zehir olur. sen kendini düşünmezsen ne koca düşünür ne kv.

Bebeğimin olduğuna pişman değilim . Iyiki de olmuş eşim kötü bi insanda değil ama sürekli öz güveni kırılıyor benim eşimin maddi durumda gayet iyi kiraya da çıksam evde alsam tek başıma eşim ödeyecek güce sahip sadece ailesi onu bırakmak istemiyor süt veren ineği kimse satmaz çünkü zorunda bırakıldım dedim birlik konusunu çünkü düğünüme 2 ay bile yoktu birlik olmazsa ayrılicaksiniz dedi kV KP eşimin de beynini yikama lar bende aptalligima denk geldi herhalde kabul ettim bu arada yaşlılar ağlar evet ama rol yapmazlar gecenin 10 11 de evde niye sevdiği kirakerden yok diye ağlamaz çocuk değil ve aklı sorunu yok mesele esimle yalnız kalmamami sağlamak yaptığım banyoya kadar sayiyo ve benim gibi davranmaya calisiyo eşimi benden uzaklastirmaya calisiyo ama sorarsan beni çoksseviyo
bu arada eşin anasının lafıyla seni seviyor veya sevmiyorsa ona koca denmez ana kuzusu denir.
seni seviyorsa ayrı ev açar. açmazsa sevmiyor demektir. bahaneleri seni kandırmak için fasa fiso.

Ayni eve cikmak zorunda kalmamissiniz ki tercih yapmissiniz ve birlikte yasamayi kabul etmissiniz. Bide cok acelesi varmis gibi cocuk yapmissiniz , ayri ev hayallerini unut sende bu koca olduktan sonra.

Çok büyük konusuyosun umarım büyük acılar yaşamazsin @WOLFROG
asıl sen cok büyük konusuyorsun. daha 20 yasındasın koca peşınde kosacagına okulunu bıtırıp işe gırıp öyle evlenseydınız. daha evini bile ayıramıyan admla evlenıyorsun sonrada aynı evde olmuyormuş. kv kayınbaba yanında rahatca sevişebıldıgıne göre ki ben bunu bile yapmamazdım demek ki sen hepımızden daha cok rahatsın. kendi düşen ağlamaz derim

duğune ıkı ay kala beraber oturma konusu nasıl olmuyor?! ben dıgune 6 ay kala evı tuttum. mobılya vs almak secmek yerlestırmek. sen kendını kandırma bence daha cocuk aklına evlenmısın bırde gelıyorsun burda sana akıl verenlere laf sokuyorsun

başka konudada kvdesı bır yil beraber oturalım demış yanı bılıyordunda bızı kandırıYor aklı sıra;)

Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider
Bebek olunca ayrılacağını düşünmek tamamen aptallık Bebek doğduğunda hiç ayrılmak istemiyorlar en canlı örnek benim eşim E güvendim tamam olsun dedim hala birlikte oturuyorum çocuk doğmadan baskı yap ağla ne bileyim yap bişeyler kiraya çık beş ay sonra ev alan yine alır seni çok iyi anlıyorum ne kadar zor olduğunu da çok iyi biliyorum allah kolaylık versin birlikte oturan tüm kızlara :KK43:

Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider

Madem ev icinde boyle problemleriniz var neden hamile kaldiniz ki?? :/ oglunu senden kiskanan senden cikan bebegi de senden kiskanmayacak mi saniyorsun? Annelik taslamayacak diye mi dusunuyorsun? Bence ne yap ne et dogumdan once ayir evi, dogumdan sonra inan ki gitmezler, torunum da torunum der sen yapamazsin sen edmeezsin sen ne anlarsina getirirler lafi. Brada goruyoruz o kadar insan var birlikte yasayan, yasadiklari sorunlar da ortada

Yani bir yıl daha otursaydın babanın evinde

Mart'ta borç bitince evlense imiş oğulları

Şimdi kiraya çıksanız bile eşya vs derler bebek geliyor para yetmez denir

Ayrı ev zor mesafeni koy doğuma gireceğim deyince giremezsin de kucağıma alacağım deyince o benim bebeğim de

O ağlarsa sen de ağla

Kv ye mesafeyi öğret ki bebeği kendinin sanmasın

Bebek olunca ayrılacağını düşünmek tamamen aptallık Bebek doğduğunda hiç ayrılmak istemiyorlar en canlı örnek benim eşim E güvendim tamam olsun dedim hala birlikte oturuyorum çocuk doğmadan baskı yap ağla ne bileyim yap bişeyler kiraya çık beş ay sonra ev alan yine alır seni çok iyi anlıyorum ne kadar zor olduğunu da çok iyi biliyorum allah kolaylık versin birlikte oturan tüm kızlara :KK43:
madem nıye kabul edıyorsunuz baştan ya kvde kayınbaba yanında nasıl karı koca olunuyor. allahım sevısırken hıcmı gıkınız cıkmıyor .banyoya nasıl kalkıyorusnuz. hep kalabalık ortam

@Evenness iki senelik evliyim ama üç aydır bebek istiyoruz ben biraz aceleci davraniyorum evet ama bekletmesin Allahım kimseyi böyle

20 yaşında ve 5 aylık evliyim şükür huzurluyum eşim 26 yaşında hatta 27 evlilik çok güzel evet ama bekarlik gibi rahat değilsin manevi olarak dönüp arkanı Yatamiyosun kaynana faktörü var bide bence yasin gayet iyievde falan kalmamissin biz acele etmisiz

Bende beş aylık evli ve birlik oturan bi insanım tabiki kayinvalidemle anlasamadigim konular var ama eşim bana temizlik bile yaptirmaz ve savunur yemek yapmayı unuttum diyebilirim evlendikten sonra ve kaynanamda ağzını açmaz hersey eşinden geçiyor eşin seni savunmasa hiç huzurun olmaz

hangisine inanalım Minikkuala Minikkuala ?
sence Mune Mune ?

Birlikte oturmayi basta kabul etmeniz hata olmus.
Hata esinizde ayri ev tutup evine bakacak sorumlulugu yoksa evlenmemeliymis.
Cocuk dogunca cek git babanin evine ayri ev olmazsa ben yokum de

Aynı evde yaşamayı kabul edip üstüne bebek yapmışsınız. Artık iyice bağımlı görüyorlardır seni. Ayrı ev lafların bi kulaklarından girer, diğerinden çıkar. Çünkü aynı evde olmanın dezavantajını bir tek sen çekiyorsun o evde. Ayrı ev diye diye çıkaramazsın, kararlı olup harekete geçmen gerek. KB'nin Doğuma gireceğimdir laflarına nasıl kayıtsız durabiliyorsun, nasıl kavga etmeden durabiliyorsun?

6 aylık evlisin, zorla birlikte oturuyorsun, ev üstüne ev kuruyorsun, bir de bebek yapıyorsun. Bu kadar aceleye ne gerek vardı kardeşim?

Birlikte oturmazsanız ayrılın diyen bir kayınpeder var, buna gık demeyen bir adamla gidip yine de evleniyorsun. Kuralları onların koyacağı baştan belli değil miydi sence de?

Adamın maddi gücü kiraya da ev alsa krediye de yetecekmiş, hala kayınvalide ve kayınpeder size de ev alır mı diye düşünüyorsun. Siz, yani eşin sen ve bebeğin, artık ailesiniz, tabii destek olabilirler ama evi onlardan beklediğin sürece onların kurallarına ve kararlarına katlanmak zorundasın.

Mesajlarındaki çelişkiler cabası...

bir arkadaşım,hiç istemediği halde,gelinini yanına almak zorunda kaldı.oğlu 23,gelini 22 yaşındaydı,evlendiklerinde.sizinle otururum,gıkım çıkmaz diyen gelin,daha ilk ay da,ay ben istemiyorum,yok eşyamı kullanamıyorum diye,kadının burnundan getirdi.üstüne üstlük,bir de çocuk yaptılar.

şimdi 3 yıllık evliler,hala beraberler.gelin çalışmıyor,oğlanın geliri kısıtlı.çıkma ihtimalleri sıfıra yakın.evde hergün hır,gür.
kadının 50 yaşından sonra huzuru kaçtı.
kocanız size ve çocuğuna bakamayacaksa,evlenmeyin o adamla.evdeki,yaşlılarında huzurunu bozuyorsunuz.

Aynisi annemin teyzesinin basina geldi (annemin teyzesi ama annemden 5 yas kadar buyuk) oglu 20 yasindaydi daha okurkren kiz kacirdi nikah kiydi getirdi eve, mecbur dugun yaptilar. Kiz sizinle otururum, kocami cok seviyorum, her seye uyarim dedi. Ama daha ilk aydan kiz evdeki her seye karismaya basladi. Bu teyzemiz cok gezip tozan, bakimli, neseli, bizimle kanka olan bir kadincagizdi. Kadinin gezmesinden sac boyasina kadar her seyine karisti, evin duzenini bozdu. Oyle bir noktaya geldiler ki, teyze ve eşi evi bunlara birakip kendi annesinin evine yerlestiler. Kadincagiz 1 senede yaşlandı, çöktü.
Bu kizlari anlamiyorum, hem kalkip 25-30 senelik evli insanlarin evine girip butun ozel hayatlarinin icine ediyorlar hem de her sey benim keyfime göre olsun istiyorlar.

Back
X