• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlik oturma

Bide şu durum var kaynanam tutturdu doğuma yanıma giricek mis ben eşimi istiyorum esim benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikamazmis ilk o kucağına alicakmis saçma sapan şeyler artık sinirlerim bozuldu iyice batma ya başladı hareketleri bana çok pis dağınık Insanlar artık yetisemiyorum pisliklerine ne yapıcam ben
Doktorunuzla konuşun doğuma kimseyi alamam desin.

ev ev ustune olmaz bastan hic oturmasaydiniz keske sonra cikariz falan bunlar gecistirme oluyor..

Az bir maaşla kirada yaşayan milyonlarca insan var.Madem bu kadar mutsuzsunuz çıkın sizde kiraya şimdi gözünde büyüyor eşinin ama eminim zor olmaz.iki odalı bir eve çıkın başbaşa huzurunuz olsun.
Yahu nedir bu kayinvalide ve kayinpederlerin gelinle ve oğulları birlikte yaşama isteği çözemiyorum..onlarda rahatsız olmuyorlarmi acaba?

Korunsaydiniz keske.. cidden mahkumsun.. bastan ayni evi kabul etmemek lazim.. ayni evde oturmaya zorlamakta bosanma sebebi..

Evlenmeden önce birileri sama kv kp ile oturma dese duyarı başlarına yıkardin değil mi?O zaman herşey çokta güzeldir elbet.
Oturmayın evet demeyin bayanlar sonra üzülüyorsunuz

bir arkadaşım,hiç istemediği halde,gelinini yanına almak zorunda kaldı.oğlu 23,gelini 22 yaşındaydı,evlendiklerinde.sizinle otururum,gıkım çıkmaz diyen gelin,daha ilk ay da,ay ben istemiyorum,yok eşyamı kullanamıyorum diye,kadının burnundan getirdi.üstüne üstlük,bir de çocuk yaptılar.

şimdi 3 yıllık evliler,hala beraberler.gelin çalışmıyor,oğlanın geliri kısıtlı.çıkma ihtimalleri sıfıra yakın.evde hergün hır,gür.
kadının 50 yaşından sonra huzuru kaçtı.
kocanız size ve çocuğuna bakamayacaksa,evlenmeyin o adamla.evdeki,yaşlılarında huzurunu bozuyorsunuz.

Aynen yani yasli basli insanlar tam rahat edecek hop eve gelin gelir duzen muzen kalmaz. Annemin iki gelini de birlikte yasamayi teklif etti hatta israr ettiler annem istemedi.

Lütfen bu forumda şu cümle yasaklansın.

Bir de "kinama kinadigini yasamadan olmezsin" lafi.

Aynen yani yasli basli insanlar tam rahat edecek hop eve gelin gelir duzen muzen kalmaz. Annemin iki gelini de birlikte yasamayi teklif etti hatta israr ettiler annem istemedi.

Bir de "kinama kinadigini yasamadan olmezsin" lafi.
beddua eden daha ne yaşadığını bilmiyor.
kv ye ezdirmiyormuş kocası ama onların lafından da çıkmıyormuş.
hem 5 hem 6 aylık hem de 2 yıllık evli.
konu sahibi neler yaşadıysa artık kafa bi' milyon olmuş :)

beddua eden daha ne yaşadığını bilmiyor.
kv ye ezdirmiyormuş kocası ama onların lafından da çıkmıyormuş.
hem 5 hem 6 aylık hem de 2 yıllık evli.
konu sahibi neler yaşadıysa artık kafa bi' milyon olmuş :)

Bir insan neden hem 5 aylik hem 2 yillik der ki. Cocuk konusu yuzunden tepki cekmemek icin mi acaba. Bir de kocalarina laf soyleyemeyenler burada aslan kesiliyor. Hadi ben interneti kapattigim anda burasi da bitiyor. Ya yasadigi hayat?

Bir insan neden hem 5 aylik hem 2 yillik der ki. Cocuk konusu yuzunden tepki cekmemek icin mi acaba. Bir de kocalarina laf soyleyemeyenler burada aslan kesiliyor. Hadi ben interneti kapattigim anda burasi da bitiyor. Ya yasadigi hayat?
geçen ay 2 yıllık yazmış bir konuya. sonra başka konuya 5 ay yazmış. bu konuda da 6 ay yazmış.
yine kv deden şikayet konulu bir başlığa iş kocada bitiyor. kocam benden yana beni ezdirmez yazmış.
bu konuda anasının ağzına bakıyor, bizi ayıracaklardı, ayrı eve izin vermiyorlar yazmış.

düşünmekten kafayı mı yedi acaba? burada uydurup uydurup rahatlıyor herhalde.

Annen uzaktamı birde kabullenmeseydin keşke tepkini koy yoksa yapamazsın yazık olur yıllarca aynı yerde yaşarsınız.

Back
X