- 25 Temmuz 2014
- 2.539
- 1.636
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt ben varım beraber bekleyelimMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
HoşgeldinizEvetttt ben varım beraber bekleyelim
Belki geç döllenme olabilir sonra pozitife döner belkibenim adetime 4 ğün var kan verdim akşam negatif. bugun cok ağrım vardı bel kasık ve gögüs ağrım ama kistim vardı o adette patlamamış o yapıyormuş ağrı![]()
geç yumıurtlama oldu canım zaten.normalde adetim geçti ama ovulasyonda geç gördüm .hesaba göre 4 ğün var adete.4 ay önce erken dogum yaptım pek sanmıyorum canım. bu ağrı bir kaç gündür öldürecek beni.Belki geç döllenme olabilir sonra pozitife döner belki
Çok geçmiş olsun bebisinize ve size acil şifalar diliyorum. Doğumdan sonra belki o kadar ağrı olmuş olabilir. Üzülmeyin doğum sonrası normal olabilir diye düşünüyorum ama tabi ki doktolarimiz daha iyi bilirler.geç yumıurtlama oldu canım zaten.normalde adetim geçti ama ovulasyonda geç gördüm .hesaba göre 4 ğün var adete.4 ay önce erken dogum yaptım pek sanmıyorum canım. bu ağrı bir kaç gündür öldürecek beni..
sağol kuzum bebeğimi kaybettimÇok geçmiş olsun bebisinize ve size acil şifalar diliyorum. Doğumdan sonra belki o kadar ağrı olmuş olabilir. Üzülmeyin doğum sonrası normal olabilir diye düşünüyorum ama tabi ki doktolarimiz daha iyi bilirler.
Cok özür dilerimsağol kuzum bebeğimi kaybettim![]()
Çok güzelHoş bulduk.Beklediğim tarih benim 15 Eylül. Yumurtlama donemim 1 Eylül'de bitti. O dönemi çok yoğun yaşadım. Normalde bu kadar yoğun yaşamam. Belki kullandığım vitamin kaynaklidir düşündüm. Pikassos ve inofolic kullanıyorum doktorum verdi. Sağ ve sol kasık batması, her an regl olacak gibi ağrı oldu. Sonra kasik batması geçti gibi yani çok yoğun yasamadim ilk başlarda ki gibi. 1 Eylül'de göğüslerim şişmeye başladı. Son 5 gündür de felaket göğüs ağrım var özellikle sabahları ve akşamları. Sizin belirtiler neler.?
Çok geçmiş olsun , her kadının başına gelen gelebilecek olan şeyler diye düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen , sağlık olduktan sonra her zaman şans vardır inşallahsağol kuzum bebeğimi kaybettim![]()
Ay hadi inşallah AllahımmmmmmMerhaba arkadaşlar, ben de 4 eylülde aşılama oldum ben de aynı tarihleri bekliyorum![]()
Hadi hayırlısı inşallahÇok güzelbenim 3/4/5 Eylül pik ve çatlama idi, ama günlerdir alt karın ağrım ve göğüs ucu hassasiyeti var onları yumurtlama döneminde olduğum içindir diye düşünüyorum. Olursa bundan sonra gebelik belirtileri olur inşallah
![]()
Merhaba arkadaşlar, ben de 4 eylülde aşılama oldum ben de aynı tarihleri bekliyorum![]()
Aminnn canım amin inşallah o tarihlerde bir bir pozitifleri dökeriz burayaAy hadi inşallah Allahımmmmmm
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay hayırlısıyla![]()
henüz hiç bir şey yok bende çok çok erken ..Hadi hayırlısı inşallahgöğüs ucu belirginlesme var mı peki benim çünkü var
Bekleyelim görelimm hepimizin sonucunuhenüz hiç bir şey yok bende çok çok erken ..