- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Bunlar adamın senelerdir hur iradesiyle yaptıgı davranıslar. Konu sahıbı sabahtan aksama kadar konussun bisey degısecegını sanmiyorum ben. Cunku adam halinden memnun. İki tarafında mutsuz olması lazım ki terapi veya konusmak ise yarasin.Bence eşinizle uygun bir zamanda kavga etmeden, bağırıp çağırmadan, trip atmadan oturup konuşun. Bütün bu hislerinizi paylaşın. Bir de öyle deneyin. Evlilik terapisi almak istediğinizi çünkü hiç mutlu olmadığınızı, kendinizi evli gibi hissetmediğinizi anlatın. Çünkü gerçekten evlilik gibi değil yaşadığınız şey ev arkadaşlığı gibi.
Normalde eşinizin 2 haftadır seni göremedim baş başa kalalım, oturup sohbet edelim demesi gerekirken adam eve misafir çağırmak istiyor.
Bunlar adamın senelerdir hur iradesiyle yaptıgı davranıslar. Konu sahıbı sabahtan aksama kadar konussun bisey degısecegını sanmiyorum ben. Cunku adam halinden memnun. İki tarafında mutsuz olması lazım ki terapi veya konusmak ise yarasin.
Eger bırı halinden memnunsa ne dese ne yapsa nafıle.
Konu sahıbının nerdeyse tum konuları esi ve esinin ailesiyle ılgılı.
Konu sahıbının bu durumdan mutsuz oldugunu biz anladık, adam hayli hayli anlamıştır.
Bazı insanlar Degısmez. Konu sahıbının esi de bana kalırsa onlardan biri.
Derken, genclık gıdıyor omur bitiyor ama kimse degısmıyor kafasındayım bende. İste ıkı taraf isterse demıssınız ya ben konulardan yola cıkarak kocanın ıstemedigini dusundum.Benim o kadar keskin çizgilerim yok, herkes birbirinden başkadır. Herkesin anlama kapasitesi farklıdır, eksiği fazlası vardır belli olmaz ki. Belki adam eşini gerçekten seviyor ama sevme biçimi bu. Belki eşinin aslında durumdan rahatsız olduğunun farkında değil. Mesela konu sahibi birşeyleri çözdüğümüzü zannediyordum diyor, demek ki sümen altı edilmiş bazı şeyler.
Eğer iki taraf da isterse çözülmeyecek şeyler değil. Bazen kavga esnasında söylediğimiz şeyler unutulup gidiyor, ama sakince durumun vehametini anlatmak işe yarayabilir.
Derken, genclık gıdıyor omur bitiyor ama kimse degısmıyor kafasındayım bende. İste ıkı taraf isterse demıssınız ya ben konulardan yola cıkarak kocanın ıstemedigini dusundum.
Haklarında hayırlısı.
Sizin aileyle de, eşinizle de sürekli sorununuz var konularınızı hatırlıyorum. Eşinizi evlilik terapisine ikna edemez misiniz?
Yakaladığımız seye tutunma kısmına katılıyorum ama bunu isimiz Allaha kalmıs olaylarında yapın, bunu önerebilirim sıze.
Ne dıyım bılmıyorum ki, aslında gayet aklı basında birisiniz. Zaten sızı buyuzden hatırlıyorum normalde yedıgı yemegı hatırlamayan tıpımdır.
Haketmıyorsunuz bu davranısları.
Yasamanız gereken evlilik bence bu degıl.
Fazlasını hakedıyorsunuz.
Hayatınızda deger görmeyi ve soz hakkınızın olmasını hakedıyorsunuz her insan gıbı
Bosanmayı dusundunuz mu hıc?
İki hafta sonra gelmemek için yapmış bunları belli ki. Yerinde olsaydım bir daha hiç gelme, mahkeme tarihinde gelirsin derdim. Biraz sıkılamak lazım, vidaları gevşemiş.Daha beni suclu çıkarıyor tartisma yaratiyomusum basini sisiriyomusum 2 hafta sonra gelmiycekmis
Neden daha kötü olsun ki sonra ki durumun.. önce kendine iş bul biraz birikim yap ondan sonra boşan..önce benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım
bu tip kavgalardan ve ailesiyle olan durumlardan sonra hep düşünüyorum ama hayata geçirecek cesaretim hiç olmadı. mesleğim yok bişeyim yok annemlerin evinde yaşayamam oğlumla ayrı eve çıkacak maddi gücüm yok boşansam bundan sonraki hayatım şimdikinden iyi olmayacak diye düşünüyorum. bi de geçen bi psikoloğun yazısını gördüm bağımlı olmaktan bahsediyodu belki bendeki de böyle bişeydir. eğer kötü durumlara rağmen kopamıyosak bağımlıymışız yani sağlıklı bi ruh halinde değilmişiz. bağlı olmak sağlıklı, bağımlı olmak sağlıksızmış. onu okuyunca ben de böyleyim belki dedim.
Adam arasin anasini babasini ölümlü dünya
Neden daha kötü olsun ki sonra ki durumun.. önce kendine iş bul biraz birikim yap ondan sonra boşan..
Esınız askere gidecegi zaman sizi zorla kendi ailesinin yanına goturmustu. İstemiyordunuz ama fikrinizi sormamıstı.
Gorumcenız burası abimin evı dıyıp size saygı duymayan bir kızdı. Kayınpederınız nerdesın sen diye bagırarak hesap soran biriydi.
Kocanız sızı genel olarak ınsanlar ıcınde azarlayan biriydi konusmayi bilmiyordu. Haliyle cevresı de size saygı duymuyordu.
Yani ben su yaptıgına sasırmadım kocanızın. . Normal bu hareketi.
Bu adam ıcın normal. Ben uc bes konunuzla Alıstım bu duruma sız alısamadınız mı? Bekleneni yapmış, bence tabi.
Olaylara cok sinir oldugu icindir :)(umarım alkış emojisidir yanlış görmüyorumdur)
nasıl hatırlıyorsunuz? ben zaman zaman kendi olaylarımı unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?