- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Daha beni suclu çıkarıyor tartisma yaratiyomusum basini sisiriyomusum 2 hafta sonra gelmiycekmisAramayin! Geldigi gunlerde de ya plani siz yapin onu yonlendirin yada hic bir beklenti icine girmeyin,kafaniza gore oglunuzla beraber takilin.Erkekler genellikle boyledir diye genelleme yapmak istemem ama disari da bir etkinlik yapma konusunda cokda basarili degiller.
Aramayin! Geldigi gunlerde de ya plani siz yapin onu yonlendirin yada hic bir beklenti icine girmeyin,kafaniza gore oglunuzla beraber takilin.Erkekler genellikle boyledir diye genelleme yapmak istemem ama disari da bir etkinlik yapma konusunda cokda basarili degiller.
Ben katiliyorum
Erkeklerin cogu oyle organizasyon, mekan secme vb islerinden anlamiyor maalesef. Bir yere gitmek istiyorsa bu konu sahibesi kendi plan yapacak, kendi rezervasyon yapacak adama da plan bu sen de gel diyecek.
Cuma gunu geldi cumartesi aksam bana sıkıldım otur otur birilerini mi çaya çağırsak diyor.
Yok valla hic böyle bi beklentisi yoktu olsa soyler o plan yapmasa da biseyler yapalim der. Benim asıl canimi sıkan evde butun aksamini telefonda ailesiyle konuşarak gecirmesi. 2 aksam üst üste ayni seyi yaptı. Kapatmasini bekledigimi bildigi halde uzatiyor da uzatiyor. Herseyimizin raporunu vermesinden de cok rahatsizim.Keşke planları önceden siz yapsaydınız sonuçta yoldan gelen o belki de böyle bir beklenti içindeydi.
Kendi ailesine gelince gayet konuskan ama cenesi hic susmuyor bana gelince hayattan bezmis gibi davranıyor zoruma giden de bu zatenAdam eşini çocuğunu 2 haftadır görmemiş, 1 günde sıkılıp çaya birilerini mi çağırsak diye düşünüyor. Eşinizin hayattan bezmiş gibi bir hali var. Bence kendi kendinize mutlu olmayı, kendi başınıza plan yapmayı ve onun bu tavırlarına içerlememeyi öğrenin.
Yani ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz başka yolu yok.
Aklimda vardi plan ama ben cmt evde kaliriz pazar cikariz diyordum. Cumartesi günü ta akşamüstü bana pazar günü işi oldugunu soyluyor. E adam önceden deseydinya biz cmt dışarı cikardik o zaman. Evde de anca birilerini arayip 2 saat bos mubabbet yapıyor haftaici kimseyi aramamis evine gelince aklina geliyolar.
Kendi ailesine gelince gayet konuskan ama cenesi hic susmuyor bana gelince hayattan bezmis gibi davranıyor zoruma giden de bu zaten
Esınız askere gidecegi zaman sizi zorla kendi ailesinin yanına goturmustu. İstemiyordunuz ama fikrinizi sormamıstı.
Gorumcenız burası abimin evı dıyıp size saygı duymayan bir kızdı. Kayınpederınız nerdesın sen diye bagırarak hesap soran biriydi.
Kocanız sızı genel olarak ınsanlar ıcınde azarlayan biriydi konusmayi bilmiyordu. Haliyle cevresı de size saygı duymuyordu.
Yani ben su yaptıgına sasırmadım kocanızın. . Normal bu hareketi.
Bu adam ıcın normal. Ben uc bes konunuzla Alıstım bu duruma sız alısamadınız mı? Bekleneni yapmış, bence tabi.
Diyecek bisey birakmadiniz haklisiniz. Hala aptal gibi beklentilere giriyorum ben de. Aslinda her konuyu halletmis gibi gorunsekte icten ice halledemedigimizi düşünüyorum. Telefonda konusurken surekli ozledim ozledim diyince cok beklentiye kapıldım galiba. Insaniz iste iyi bisey yakalayınca o iyi seye tutunmak istiyoruz.
Yakaladığımız seye tutunma kısmına katılıyorum ama bunu isimiz Allaha kalmıs olaylarında yapın, bunu önerebilirim sıze.Diyecek bisey birakmadiniz haklisiniz. Hala aptal gibi beklentilere giriyorum ben de. Aslinda her konuyu halletmis gibi gorunsekte icten ice halledemedigimizi düşünüyorum. Telefonda konusurken surekli ozledim ozledim diyince cok beklentiye kapıldım galiba. Insaniz iste iyi bisey yakalayınca o iyi seye tutunmak istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?