- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
Daha çok geçsin. .Annem zaten ben okula derse girmek zorunda olduğum zamanlarda bakıyor.
Ömrün güzel olsun cnm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok geçsin. .Annem zaten ben okula derse girmek zorunda olduğum zamanlarda bakıyor.
İnşallah öyle olur sağolunDaha çok geçsin. .
Ömrün güzel olsun cnm ..
İnşallah öyle olur sağolun
Canim herseyin hayirlisi.. Allah sana bir evlat vermis ona saril. Bana sorarsan evden gitme birak o gitsin. Kv ayni apartman demissin ama kapini kapattin mi huzur bulursun yavrunla. Daha cok kucukmus bu yuzden kendinide onuda boyle bir telasa sokma bence biraz yasini alsin doner gidersin kimse tutamaz seni. Hem sende bir care bulursun o aradaAylardır anlamlandıramadığım boşluk kalbinin tam ortasındaymış meğer.
Yarın her şeyimi toplayıp bu kahrolasıca evden defolup gidicem.
Nereye giderim ne yaparım bilmiyorum.
Maddi açıdan tek bir kaynağım bile yok.
Elime daha diplomamı alamadım.
Oğlum daha yaşına girmemişken ona bu durumu ilerde nasıl anlatırım ne derim.
Babamın evine dönecek de değilim.
Daha 24 yaşındayım. Ama sanki 40 yaşında gibiyim.
Boğazımda düğümlenmiş sözcükler.
Artık hiç bir şeyin anlamı yok.
Keşke bana da hiç tanımadığı insanlara verdiği kadar değer verebilseydi.
Ne çocukluğumu anladım ne evliliğimi ne analığımı.
Böyle gelmiş böyle mi gider. Bir gün hayat bana da güler mi merak ediyorum.
inşallah...Canim herseyin hayirlisi.. Allah sana bir evlat vermis ona saril. Bana sorarsan evden gitme birak o gitsin. Kv ayni apartman demissin ama kapini kapattin mi huzur bulursun yavrunla. Daha cok kucukmus bu yuzden kendinide onuda boyle bir telasa sokma bence biraz yasini alsin doner gidersin kimse tutamaz seni. Hem sende bir care bulursun o arada
Çocuk için alırsınız sadece o da sizigeçindirmez.Çalışmasam bile nafaka almayacak mııyım? Bu benim hakkım sonuçta.
Ama tek bu değil ki. Mesela gün boyu aramaz ben ararım ne var noldu diye telefonu açar. Benimle konuşmak istemeyecek kadar uzak bana yani..canım ayni dert bende de var benim heralde kapiyi kapatip kosarak uzaklaşmam gerekirdi ama ben aksine o ilgilenmesse ben ilgilenirim her evle çocukla bence sorunu duzeltmeye çalıs gitmek yerine
Ama tek bu değil ki. Mesela gün boyu aramaz ben ararım ne var noldu diye telefonu açar. Benimle konuşmak istemeyecek kadar uzak bana yani..
tamam nanladım canım seni seninkikının durumu ilgisızlikten cok sevmiyor heraldeAma tek bu değil ki. Mesela gün boyu aramaz ben ararım ne var noldu diye telefonu açar. Benimle konuşmak istemeyecek kadar uzak bana yani..
ohoo o sana acıyormu.inan çokta tın onun için.çok sevdiğim bir abla yıllar önce boşanmış.boşanırken kendime değil ona üzülüyordum ne yapar ne yer ne içer yazık değilmi onu bu hayatta ortada bırakıyorum demiş.anaaa bi de baktımki ortada kalan benmişim adam phh yaşadıda keyfinede baktı evlendide çocukta yaptı demişti.yok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.