Birlikte gideceğimiz yolun sonu geldi. Şimde bambaşka yollara..

Aylardır anlamlandıramadığım boşluk kalbinin tam ortasındaymış meğer.
Yarın her şeyimi toplayıp bu kahrolasıca evden defolup gidicem.
Nereye giderim ne yaparım bilmiyorum.
Maddi açıdan tek bir kaynağım bile yok.
Elime daha diplomamı alamadım.
Oğlum daha yaşına girmemişken ona bu durumu ilerde nasıl anlatırım ne derim.
Babamın evine dönecek de değilim.
Daha 24 yaşındayım. Ama sanki 40 yaşında gibiyim.
Boğazımda düğümlenmiş sözcükler.
Artık hiç bir şeyin anlamı yok.
Keşke bana da hiç tanımadığı insanlara verdiği kadar değer verebilseydi.
Ne çocukluğumu anladım ne evliliğimi ne analığımı.
Böyle gelmiş böyle mi gider. Bir gün hayat bana da güler mi merak ediyorum.
Canim herseyin hayirlisi.. Allah sana bir evlat vermis ona saril. Bana sorarsan evden gitme birak o gitsin. Kv ayni apartman demissin ama kapini kapattin mi huzur bulursun yavrunla. Daha cok kucukmus bu yuzden kendinide onuda boyle bir telasa sokma bence biraz yasini alsin doner gidersin kimse tutamaz seni. Hem sende bir care bulursun o arada

Canim herseyin hayirlisi.. Allah sana bir evlat vermis ona saril. Bana sorarsan evden gitme birak o gitsin. Kv ayni apartman demissin ama kapini kapattin mi huzur bulursun yavrunla. Daha cok kucukmus bu yuzden kendinide onuda boyle bir telasa sokma bence biraz yasini alsin doner gidersin kimse tutamaz seni. Hem sende bir care bulursun o arada
inşallah...

Sen biraz ani kararlar alıyorsun gibi geldi. Okulu bitirmeden evlenmen de ani karar mıydı? Neyse olan olmuş. Bence evden falan gitme, okulu bitir, işini eline al sonra ne istersen yap. İlla fiziksel gitmen gerekmez. Tüm bağını kopar. Yendiğine içtiğine, giydiğine karışma. Bi görsün sende ki kararlılığı Nası yola geliyor. Gelmezse de gelmesin. Keyfi bilir. Önce küçücüğünü düşün. Onun için biraz daha sabret.

Gitmek için ne zaman ne de zemin uygun değil gibi geldi bana. Allah yardımcın olsun canım ama en azından mezun olmayı beklemelisin bence. Biraz soğuk kanlı olmayı da becerebilirsen hem kocanı ve yaşananları uzaktan izler analiz edersin hem de geri kalan hayatını planlarsın.

canım ayni dert bende de var benim heralde kapiyi kapatip kosarak uzaklaşmam gerekirdi ama ben aksine o ilgilenmesse ben ilgilenirim her evle çocukla bence sorunu duzeltmeye çalıs gitmek yerine

canım ayni dert bende de var benim heralde kapiyi kapatip kosarak uzaklaşmam gerekirdi ama ben aksine o ilgilenmesse ben ilgilenirim her evle çocukla bence sorunu duzeltmeye çalıs gitmek yerine
Ama tek bu değil ki. Mesela gün boyu aramaz ben ararım ne var noldu diye telefonu açar. Benimle konuşmak istemeyecek kadar uzak bana yani..

bu kista kiyamette aklinizi mi kacirdiniz siz?
kendinize acimiyorsunuz cocuguna neden bunu hak reva goruyorsunuz.
boyle fevri kararlar vermeyin..
napacaksiniz sokakta bi basiniza?
lutfen anne gibi davranin 15lik ergen gibi degil.
sIkin disinizi alin diplomanizi girin isinize sonra yolunuza bakin.
azcik mantik ama..:stop:

Ama tek bu değil ki. Mesela gün boyu aramaz ben ararım ne var noldu diye telefonu açar. Benimle konuşmak istemeyecek kadar uzak bana yani..

e benim esimde beni gun boyu aramaz arayamaz adamin isi basindan askin..
eve gelir yorgunluktan bitmis durumda agzini 1 saat bicak acmaz..napayim yuva mi yikayim?
bu kadar fix olmayin eslerinize Allah askina.
adamlarin kiclari kaf dagina eriyor bu ilgi beklentisi yuzunden.
kendi basiniza var olmayi ogrenin hayatin binbir turlu hali var ama..
hele bide el kadar bebe var,ona karsi sorumlusunuz boyle aramadi sormadi kv altta ustte oturuyor diye ev mi terkedilir bu sogukta..

Yapmayın Allah aşkına mesleğiniz yok paranız yok bebek küçük bu nedenlerden yuva mı yıkılır yahu şiddet mi var hakaret mi var saygısızlığı mı var adam üşengeç yani. Başkalarına her yardımı yapar ama ama evine gelince yapmaz ev hanımısın diye sana yükler çaresi bir dert değil ki. Siz de zaman geçirin karı koca çocuğu birine bırakın bir akşam güzel bir sofra kurun ya da dışarı çıkın bugün kimse olmadan çıkmak istiyorum dışarı deyin çocukla birlikte yapabileceğiniz aktiveteler bulun bu kar kıyamette hiç olacak iş mi.

Inan erkeklerin buyuk cogunlugu bu sekilde canim
Para sana yoktur ama elaleme vardir
Tatil dersin elalemi cagirir oyle vardir
Bas basa bir yere gidemezsin yedi silsilesini cagirir
Aksam bir oh deyip evde arkana yaslanip oturamazsin anasi danasi vs gelir coreklenir
Gunduz disarida calisirsin cocuguna senin anan bakar onun anasi ziv ziv gezer tozar utanmadan bir yardimi dokunmaz
Senin ailen maddi yardimda bulunur size onunki de gelip yer

Bu yazdiklarimdan benim yasadiklarim da var etrafimdan dinlediklerim de var
Ama emin ol birlestirince aha boyle oluyor iste dag gibi yigiliyor uzerine altindan kalkmak icinden gelmiyor

Bir adım ötesini görmeden gitmek ne kadar mantıklı
Eşin ilgisiz belli madem senin istediğin bir eş hayat değil koşullarını düzeltip kendi ayakların üzerinde dim dik çıkın o evden ama şimdi değil.

Tv Dizileri bizde biraz tatminsizlige neden oldu sanırım oradaki ilgili aşık romantik adamları kendi eşimizde arar olduk.
Buda ister istemez sorun yaratıyor.
Ha bunu istemek hakkımız mi evet ama bizim toplumda erkeklerin yetiştirilme tarzı ortada çok şey beklememek gerekir.
Eşine yardım eden evinde eşiyle vakit geçiren eşinin fikrini önemseyen değer veren erkeklere çevre tarafından hanım köylü kılıbık gibi yakistirmalarda bulunuluyor.
Sırf bu yakistirmalara maruz kalmamak için ilgisiz davranıyorlar malesef
(Konu Sahibi için değil genel yaziyorum)

hayır napmayı düşünüyosun yani ozaman sokaktamı yaşıcaksın... güldüm resmen yaa gitmek burda nutuk atmaya benzemıyo tatlım hiçbirimizin eşi ilgiden delirmiyor.. heleki kuccuk bir bebekle buneyin gruru tavrrıdır. bence 40 yaşında gbi deilsin 15 yaşında gbisin bebeğinize çok üzüldüm şükürsüz gereksiz yere üzülen stres yaşayan bi annesi var.

yok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.
ohoo o sana acıyormu.inan çokta tın onun için.çok sevdiğim bir abla yıllar önce boşanmış.boşanırken kendime değil ona üzülüyordum ne yapar ne yer ne içer yazık değilmi onu bu hayatta ortada bırakıyorum demiş.anaaa bi de baktımki ortada kalan benmişim adam phh yaşadıda keyfinede baktı evlendide çocukta yaptı demişti.

Back
X