Evet ilgi delisi olduğumu düşünen arkadaşlarım size neler yapamadığımı özet geçeyim.
Gece gündüz iş yerinden bekar kız arkadaşıyla konuşan eşimin konuşmalarını anlamlandıramadım.
Gayet normal olan arkadaşlıklarında eşime '' bebişim'' yazmış olması onun sadece şımarıklığından olduğunu benim bunu çok abarttığımı anlayamadım.
Bunun üstüne eşimin telefonuna ses kayıt programı yükledim ama eşim her defasında sildiği için hiç bir görüşmeyi dinleyemedim.
En sonunda telefonuna şifre koyduğu için artık gecenin 3ünde mi 5inde mi görüştüklerini de öğrenemedim.
Anlayışsız, durduk yere sorun çıkaran anlamsız kıskançlıklara giren bir eş olduğum için evliliğimde başarılı olamadım.
Ne kadar hala eşim yazarken sinir olsam da eski eş diyebileceğim hiç bir girişimde bulunmadım.
Ona güvenmediğim için beni bu şekilde cezalandırdığını kalın kafama bi türlü açıklayamadım
Maalesef ben anlayamıyorum. Ömrümde sadece bir erkeği görüp onunla evlendiğimden midir yoksa böyle yetiştirildiğimden midir bilmiyorum. Evli olmasa bile bir erkekle olur olmaz saatlerde sadece iş arkadaşım diye rahat rahat mesajlaşılıp konuşulmadım. Sıfatı ne? İŞ ARKADAŞI. Ola ki evli çocuklu bir erkeke mesaj atarken 10 kere düşünüyorsam ararken 100 kere düşünürüm.
Kesin bişey olduğunu düşünmüyorum önüne gelenle sohbet eden sadece benimle konuşmayan bir adam olduğu için belki de böyle düşünüyorum.
Zaten artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum. 8 yıldır eşimi tanıyorum daha bir kere bile telefonuna şifre koymamıştı.
Dışarda kar yarım metre oğlum hasta. Ve ben bu lanet olası evden çıkıp gidemedim...