• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi aksilik olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum..ama normal doğumdan da çok korkuyorum..bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı benim gittiğim doktor Elif hanımda..ben çok memnun kaldım bebişimin nasıl çıktığını anlamadım bile demişti..

o gün geldiğinde hiç bi korkun olmaz hemen görmek için acele bile edersin:52::52::52::52:

aman yaa aman ne kadar sıkıntılı bi hamileyim ben..şimdide burnum tıkandı dudaklarım kurudu..bu havada neyin nesi bu yaa :(

slm kızlar.nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım:) benimde doktor kontrolum vardı bugün gittim geldim bebeğimde problem yok allaha şükür ama eşi aşağıdaymış biraz internetten baktım 5 6 aydan sonra düzelebiliyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

mrb arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim sorum şu adetime 3 gün var dünden beri karnımın alt tarafı çok feci derecede ağrıyor ne yapacağımı bilemedim :(

Back
X