- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
haklısın tatlım..epidural normal doğum düşünüyorum canım bi aksilik çıkmazsa tabi..
epidural doğum normal doğum oluyodu dimi cnm nasl oluyodu o sancısızmı oluyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın tatlım..epidural normal doğum düşünüyorum canım bi aksilik çıkmazsa tabi..
epidural doğum normal doğum oluyodu dimi cnm nasl oluyodu o sancısızmı oluyodu
evet canım normal doğum..belden iğne vuruyolar ve normal doğum yapıyosun..
eşin evde mi senin canım?
evde bebeğim ama uyudu kaldı kaldırcam şmdi çay karardı inanki![]()
nerde çalışıyo eşin mesleği ne? benimki daha gelmedi![]()
türksatta çlşyo cnm mğteri direktörlğnde uzman yardımcısı
anladım canım..benim eşimn gittiği saat belli ama geldiği saat hiç belli değil..
ne dükkanınız var cnm nerde oturyosun
ankarada oturuyoruz canım..mobilya yatak başlık imalatı yapıyolar imalat yapılan dükkan hem mağaza hem imalathane bi dükkan daha var..oda mağaza..
cnm bnde ankarada otryorum keçiörendeym etlik esertepede
bana etlik demeeeeeeben etliği çok seviyorum orda doğup büyüdüm..aşağıeğlencede oturuyo annemler..bizde güneşevlerdeyiz..
aman ya ohh çok şükür çok sevindim inşallah tutar bu ay bebişin
valla öyle bebeğim ya ev aldık bi sürü işimiz vardı giremedim.. eee senden naber bakalım herşey yolunda mı![]()
sağol güzelim benim allah herkese nasip etsin![]()
merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim. bugün gelişen bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. bugün doktora gittim 7. haftam hamileliğimde. giderken sabah yaptığı testte çift çizgi gördüğü için görümcemi de götürdüm.(10 yaşında bir kızı var). ve o da hamileymiş. hem de aramızda tam 3 gün varmış. dumur oldum. doktor aileden tanıdık. nasıl görümce bu dedi onun yanında, hamileliğini yaşayamıcan diye takıldı.bi taraftan gıcık oluyorum bu duruma, benim ilk .durdu durdu nerdeyse aynı günü buldu valla. ama diğer taraftan da Allahın taktiri ne yapabilirim ki diyorum allah öyle uygun görmüş, belki de benim sınavım bu dedim.nefsimi törpülemem gerekiyor herhalde. ama sinir ve zor bir durum valla.zaten eşm iki kardeş bi onda vardı çocuk ve kayınvalidemler bize diyip duruyolardı, ama bi yandan ona da 2 diyolardı , kayınvalidem birini bi tarafa birini bi tarafa alırım diyodu, alsın şimdi tam da öyle oldu... bakalım hangimize yetecek, koşturacak.. offf zor bi süreç olacakdüşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
![]()
sağolasın canım.
doktor geri çekilme kanaması olması normaldir dedi ama döngüyü etkilermi diye sormayı unuttum.
ahhhh ahhhh 6 aydır tek duam anne olabilmek
eğer rabbim hiç tattırmasaydı bu kadar çok istermiydim bilmiyorum ama allah kimseyi evlatsızlıkla ve evlat acısıyla terbiye etmesin.hem çok istiyorum hemde aynışeyleri ya yine yaşarsam diye çok korkuyorum.
hamilesin allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
saol canım benim benimde epey bi içim rahatladı bu ay nasip olsun inşallah bebiş bizede dualarım kabul olsun hepimizin bebişi olsun inşallah bata 12 gün var yarın 11 gün günler geçmiyor canım
canım sen yanlış anladın zaten ayın 24 ü yarın ben düzeltmeye çalıştım ama neyse öyle bir şey yaşasam söylemem zaten niye seni üzeyimbilmiyorum ki en yakın zamanda tekrarlayacağım kan tahlilini sen ne zaman vereceksin
pazaetesi tekrarlayacagım cnm bende :)) feci heycanlıyım :) rabbim devamını nasip etsin
Canim ben evlilikten bi ay once kullanmaya basladim yasmiin uc gun kullandim beni mahvetti ilaci biraktirdi doktor evlenince baska yontem kullanin hormonlari kaldirmiyo vucudun dedi ilaci biraktim iki gun sonra adet oldum ki ayin sonunda olmam gerekirken ayin basiydi hormon iste nssil bir etkiyse ayin sonunda degil ilaci biraktigim tarihtede ikinci adetimi oldum yani adet gunumu pat diye degistirti