• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
as canım..amin canım inşallah herkese nasip etsin Allah'ım..biz daha çok elimizde dondurmamız yürümeyi yada kendimiz çay demleyip bişeyler hazırlayıp gidip oturmayı tercih ediyoruz..bazı akşamlarda çekirdeğimizi alıp gidiyoruz :)
eskden pursaklarda oturuyorduk ve ıksık giderdik araba olmadığı içinde mecburen malzeme götürmiyorduk arkadaşlarla gittiğimz zaman bizde siz gibi çayıızı çekirdeğimizi kendimz götürüyorduk şimdi araba var biz orda değiliz:))

eskden pursaklarda oturuyorduk ve ıksık giderdik araba olmadığı içinde mecburen malzeme götürmiyorduk arkadaşlarla gittiğimz zaman bizde siz gibi çayıızı çekirdeğimizi kendimz götürüyorduk şimdi araba var biz orda değiliz:))

benim kayınvalidem aydınlıkta çevreli caddesinde idi gerçi oda güneşevlere taşındı 2ay önce..bizde güneşevlerdeyiz..araba olmadan bizde yürüyerek gidiyoduk yürüme mesafesi yakın olduğu için :)

günaydınlaaaarrr :)
ya ben grip olmuşum kızlar :43: burnum tıkalı dudaklarım kurudu çatladı başımda çok ağrıyo offff :(

Dikkat et canim tikaniklik icinde ojyonus suyu kullanabilirsin ayaklarini sicak tut vi sen bide benim kocis sanirim yaz gunu hastalik bulan banada bulasiyor galiba :(

sende mi Sivaslısın yoksa
yok canım sivaslı değilim orda okudum en güzel hatıralarım zamanlarım orda geçti sivası çok seviyorum herkes soğuk bakıyo ama benim için özel bi şehir insanları falanda çok çok iyi efendi insanlar kümbette oturmuştum:) şimdi görümcem kazandı sivası o gitcek:))

Dikkat et canim tikaniklik icinde ojyonus suyu kullanabilirsin ayaklarini sicak tut vi sen bide benim kocis sanirim yaz gunu hastalik bulan banada bulasiyor galiba :(

ananemin almanyadan getirdiği bi mentol var gece yatarken peçeteye damlatıp başucuma koydum ama banamısın demedi hala tıkanık burnum acayip ter basıyo :(

yok canım sivaslı değilim orda okudum en güzel hatıralarım zamanlarım orda geçti sivası çok seviyorum herkes soğuk bakıyo ama benim için özel bi şehir insanları falanda çok çok iyi efendi insanlar kümbette oturmuştum:) şimdi görümcem kazandı sivası o gitcek:))

evet öyledir canım :29: hadi bakalım inşallah görümcende sever:34:

ananemin almanyadan getirdiği bi mentol var gece yatarken peçeteye damlatıp başucuma koydum ama banamısın demedi hala tıkanık burnum acayip ter basıyo :(

Canim okyonus suyunu hamisler ve bebisler kullaniyor mentol felan kullanma canim hamissin kiz sen tez zamanda sifa bul insallah

canım herseyin hayırlısı yiyecek ekmegi yokmuş arkadasım muayeneden 1 gün sonra düşünce ona yormustu bide her doktor farklı tabi bat 31 agustos az kalmış inş hayırlı haberini alırız

sağol canım benim amin.
herseyin hayırlısı.yicek ekmeği varsa her türlü koruyor rabbim.
akışına bıraktık bizde

dudak kremi sür bitanem ya ben hep öyle yapıyorum daha çabuk geçiyor

benim eşim kendine çok bakar kışın dudak balmı sürmeden dışar çıkmaz..dün tam yatıcam aşkım benim kremden sürsene diyo heyy Allah seni kahretmesin kokoş seni dedim :)

sadece peçeteye damlattım nefesim açılsın diye o da mı zarar veriyo :S

Anladim canim sen yinede temkinli ol okyinus suyu iyi bak ben digerinde oluyorum sandim ayni senin gibi grip oldum ilk zamanlardi kocam zorla yapti bi kac gun hic zarari yok ise yaradi hem koca bisi bebisinede kullanirsin ilerde :))

Anladim canim sen yinede temkinli ol okyinus suyu iyi bak ben digerinde oluyorum sandim ayni senin gibi grip oldum ilk zamanlardi kocam zorla yapti bi kac gun hic zarari yok ise yaradi hem koca bisi bebisinede kullanirsin ilerde :))

kocişime söyleyimde o alsın o zaman hiç dışarı çıkasım yok :( ayyy o bi sağ salim aklı fikri yerinde sağlıklı tam bi şekilde doğsunda ben ona bi daha alırım..

Back
X